20

Анонимен

преди 5 години

Прав си,Цецо.Трябва да си пазите електората,че иначе победа-йок!

19

Ххх

преди 5 години

До 17А тя Е съучастник,според вас колко от тях си плащат като ходят да раждат,преглед и др.,колко от къщите(колибите)им са законни,колко си плащат тока,водата,данъците,колко от тях са завършили средно образование,колко от тях са от криминалният контингент без да са осъждани?

18

Бат Сали

преди 5 години

Аз разработих концепция за патриоти.

17

Анонимен

преди 5 години

Хайде, вън, оставка, че много вреди нанесохте върху народа. Спасихме се от шумозаглушителното кречетало Симеончов. Сега този заема мястото му. Достигнал е максимума на некомпетентността си и вече може само да вреди на България международно.

16

Василев

преди 5 години

Евала на ромите, няма да ви работят за без пари!Прокудихте всичко читаво навън, ромите няма да ви работят без пари, накрая ще останете Вие/патийни секретари и ченгета,политици и парашутни капиталисти/ с ромите, и всички стари хора в България!!!Познайте кой ще страда и кой ще оцелее???Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Няма концепция за роми,индийци,и всякакви други етноси.Има правила и закони,които трябва да се спазват от всички.Работата на държавата е да дисциплинира тази част от обществото,която не желае да ги спазва.В противен случай става техен съучастник.

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки войвода, атакист и фронтов спасител да си всеме по един ром да си го интегрира в дома. Какви са тези закони по етнически принцип? Тези менте патриоти правят много поразии и ще ни вкарат в обяснителен режим пред Началниците. Ще ни наложат евросанкции и ще ни оплюят, както винаги правят. Вдигат врява като Хитлер и после ще ни вкарат в беля. Оставка за тези предатели.Те орязаха правата на инвалидите, не друг. Оставка и да отиват да се лекуват.

13

Анонимен

преди 5 години

Джамбаски, Малинов, Ковачев, Габриел и т.н. не са дали и 1 лев от заплатите си за интеграция.

12

Василев

преди 5 години

В ромскаъта общност има едни на момента веднага свободни 100 000 бройки, които могат да се впишат в българската икономика и да работят за нея!!!Въпроса е , че рома неще да работи за без пари, както българина е свикнал да опъва каиша!!!Какво толкова го дъвчете и предъвквате, ако искате си вкарайте виетнамци и камбоджнци!!!Българинът ще опъва каиша, той е свикнал да му е тежко, и колкото по му е тежко, толкова по-хубаво му става и мисли, че живее по-добре!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

11

Хм

преди 5 години

Не знам за абортите дали трябва да им плащаме,но бих заделил лични средства за кастрация на доста индивиди(с престъпни наклонности).Евентуално може да се направи фондация с такава идеална цел-бързо ще набере средства....Впрочем кастрация(химическа) като наказателна мярка съществува в САЩ.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10България ще внася по 3 милиарда в ЕС заради излизането на Англия. Ако влезе в еврото ще плаща по още 3 милиарда на година и в Шенген още 1 милиард.

9

Анонимен

преди 5 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш.

8

Анонимен

преди 5 години

Сега като ГЕРБ и ОП внесат виетнамци и индийци, заплатите ще паднат още повече и безработните българи ще имигрират.

7

Василев

преди 5 години

Те вече българите не искат да работят на бизнеса, а вие ще карате ромите да ви рабоят за по 600-700 лева!!!И как ще стане това, под строй или да чакате да огладнеят толкова много, че сами да идват на колене!В кой век живеете селяни прости???Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя па Марешки само глупости ръси! Българките аборти почти не правят, те си слагат спирали, аптекарю! А за ромките не само абортите трябва да са безплатни, а и спиралите! Марешки не се прави на политик, молати се!

5

Галин

преди 5 години

Да се интегрират първо мутрите български, дето са в парламента...Не да крадат милиарди и не им пука за народа си...

4

Анонимен

преди 5 години

Интеграцията е кауза пердута.Всички го знаят,но никой не го признава.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И българският вот за ГЕРБ ще бъде обран на изборите.

2

Анонимен

преди 5 години

Е как беее,нали идват избори,трябва да се пипа с кадифени ръкавици,нали, Цецо?

1

Анонимен

преди 5 години

Тия, докато се наумуват, с държавата ще е свършено!