40

Каква концепция?!

преди 5 години

Нужни са само две неща:1. За ромите да важат абсолютно всички закони и разпоредби, които са валидни и задължителни за всички останали граждани на България.2. Поправка в споразумението за неприлагане на мярката принудителен труд. Да се добави, че онзи, който е създал деца и е здрав, но не ще да работи, ще бъде въдворяван на принудителен труд, за да изработва издръжката им. Същото да се прилага и когато е осъден да плати глоба или компенсация някой, който няма пари, но е здрав и трудоспособен.

39

Анонимен

преди 5 години

Какво за контрацепцията на ромовете?

38

Анонимен

преди 5 години

Айде-е-е, обраха и концепцията!

37

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов ще печели гласове чрез нагнетяване на етническо напрежение.А сега пак заличете коментара ми, щото не е нацистки за разлика от другите!

36

А бе

преди 5 години

Много хубава работа,ама .....ялова!Две години къде беше Красьо,та дума не отдума!?Тая напаст не е от вчера,а от 30 години!Да беше почнал отначало,та да видим има ли желание и воля,а не като се видя,че "патриотите" няма да вкарат евродепутат,а и най-вероятно и национални в следващите избори!Изобщо-позната работа....Реално е нужна патриотична партия,която да е много по-различна от ОП-прагматична,неутрална идеологически(ляво-дясно и обвързване с външни сили).Ако е адекватна-има 15% сигурни!

35

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов, този път трябва да се играе "всичко или нищо". Ако Цецо американската палачинка послуша чуждите агенти от ДПС и с Боки окажат натиск да се ореже концепцията в сегашния й вид, просто им бий дузпата. Те смятат, че ще управляват вечно, но не схащат, че властта на ГЕРБ виси на тънък косъм и този косъм е благоразположението на народа и патриотичните му сили. Покажете характер и ги притиснете здраво този път. Успех!

34

Анонимен

преди 5 години

Имаше Референдум ,на ,който стана ясно,че хората искат бройката на депутатите да бъде Доста по-обрана !! Какво стана ?!!Обрахте ли се ?!?Що за безсрамие и наглост !

33

Анонимен

преди 5 години

До Деян КуцевАми дай личен пример и прибери в твоя дом едно ромско семейство,което няма къде да живее.А не само да вадиш кусури!

32

Деян Куцев

преди 5 години

Къде спят правозащитните организации. Сега както обещаха БХК трябва да осъди България щото това са нацизти. Ромите искат просто да имат права и каде да живеят.

31

Анонимен

преди 5 години

Да отидат в Унагария да видят 3 000 000 роми как са интегрирани. Да сте чули или прочели за проблеми с ромите в Унгария. Няма нито да чуете нито да прочетете. А защо. Защото на всички роми е създадена работа няма нито един който да чака на помощи от държавата. Но Унагария нямаше такъв като драгалевеца който да им унищожи заводите и селското стопанство. Нямаха плана ран.ът и това спаси не само ромите а и като цяло държавата.

30

АНТИ

преди 5 години

Българи, ТЕ ще ни интегрират.

29

Анонимен

преди 5 години

Какви лицемери - начело с Цв.Цв. мошеника!!

28

Циник

преди 5 години

Снимката ... снимката ...!Трябва първо да им осигурят значки - "Опасност от биологична зараза!"Там ... под червения шалвар е 2кг. Салмонела..под синия - Хепатит - В , С , D , и още неизвестни на науката.Кожните зарази - башка!

27

Анонимен

преди 5 години

Концепцията по-обрана не може да бъде, защото няма да свърши никаква работа! Проблема е брутално сериозен и изисква незабавни мерки!

26

Българина

преди 5 години

Герб ще сведат коцепцията до доклад с пореден номер 1001 оънархива на ообшество и америка срещу България всичко до което се докоснат е с антибългарска насоченост, накрая концепцията ще е 100 процента антибългарска като ИК и пакта за миграци герб са царе на измамите и фалшификациите. Или я приемат и прилагат без изменение или да се махат. Мечтая си ром да удави герберско дете по коледа, за да разберат какво е

25

достатъчно

преди 5 години

Който не спазва законите на правова държава,няма място в нея независимо от кой етнос е.Стига обгрижване на плевелите.Законите и правилата са за всички.Който е желал се е интегрирал, който не желае да поема в четирите посоки на света.

24

Циник

преди 5 години

За това с "обирането" - да се консултират с истинския специалист - Жоро - плъха...Уффф ...той пък даде фира!Да пробват с Евророма ...или Европейският Парламент!Какво стана - осигуриха ли общински жилища на ромите - заграбили общинска земя?

23

Анонимен

преди 5 години

Цецо КапацитетО-хайде стига вече.ББ да се отървава от него че го влече към дъното.Никоя партия няма желание да се справи с ромската наглост.Защото няма партиици постадали от роми,защото крадат заедно българския данъкоплатец.

22

Мх

преди 5 години

Що за обсурди се случват в нашата държава?Значи,не можем един етнически проблем толкова години да оправим,всеки говори,всеки знае къде са приблемите и колко бързо може да се вкара всичко в ред ама ние не та не.Всеки ден по тв само некви евро зони,некви евро избори,евро незнам си кво,а реално в България нищо не се прави,всичко е замитане под масата,един реален проблем не се решава-образование,здравеопазване и тн,представете си ,да не дава Господ,ако стане война,тежка криза или силен бежански

21

Анонимен

преди 5 години

Цецо го е страх да не се разсърди ДПС.