30

Гей

преди 5 години

До 34Джендърчетата от НПО-тата пък сте все от такованата страна. Даже лесбийките феминистки са по мъже от вас!

29

Анонимен

преди 5 години

Отявлените хомофоби са почти винаги скрити гейове. Тук е пълно с такива.

28

Анонимен

преди 5 години

Ама това с гейовете става наистина крайно досадно. Защо, по дяволите, трябва да се свързва гейството с либерализма и прогресивното, а хетеросексуалноста с консерватизма и старомодното християнство...що за извращение!!! WTF!!На кого му пука кой с кого си ляга. Откакто свят светува 10% от населението е хомосексуално. През столетията мада крале и политици са били хомо...но едва ли всички са се афиширалии им е било много важно всеки да знае сексулната им ориентация. Живеем в луди времена!

27

Анонимен

преди 5 години

пасивен или активен?

26

българина

преди 5 години

сорос беше казал че полша е прекалено хомогенна, явно работи по въпроса заедно с цру. полша се сближи опасно със сащ и сега юдеите ще им разкажат играта. дано се усятят пановете... но акъла им е украински, типично пилешки

25

До Американец

преди 5 години

Колкото повече пеерюги, толкова по-близо до Европа?

24

Анонимен

преди 5 години

"Полша е в Европа, България е руско-турска, азиатска провинция."Само толкова си можеш, нали?

23

Американец

преди 5 години

Евроатлантическият път е правилния път за България. КОЛКОТО по-далеч от русия(нарочно с малка буква), ТОЛКОВА по-добре!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Полша е в Европа, България е руско-турска, азиатска провинция. Цивилизационната разлика е очевадна, оттам и разликата в заплащането на труда, която е около 2 пъти.

21

:)

преди 5 години

Живопис в думи е нашият език:м... ти д.... п....

20

Анонимен до 18

преди 5 години

Много правилно си го написал, направо да си кажем от къде идват парите за тези извращения от израел ционистите. Абе хора в цяла Европа поставят техни правителства, като нашето от ГЕРБ. Напоследък пропищяха че в Европарламента щели да влязат партии които щели да "унищожат" Европа и демокрацията. Хора това значи че хората вече се пробуждат, всичко друго е много по добро от ГЕРБ за България. ГЕРБ са пряко подчинени на сащ и ционистите.

19

бг

преди 5 години

Такива като Бедрон са същноста на Евросъюза.

18

ъъъ

преди 5 години

"Които" - "който"...я марш в първи клас.

17

Евро-Атлантик

преди 5 години

Аз съм толераст и привърженик на ЕС и САЩ .....искам араби да ми пръснат задните мисли . Искам да се омъжа за арабин и да си осиновим арабчета за да заселим ЕС и да размножаваме арабите свободно из Европа за да покажем на света че сме Евротолерасти !

16

Анонимен

преди 5 години

"Роберт Бедрон им предлага истински моноспектакъл. Обаятелен, усмихнат, неизменно вслушан в публиката, без страх от физическия контакт."Да, наясно съм, че сме 2019-та година. Точно още колко години са нужни на такива като теб, за да разберат, че не приемаме хомосексуализма за нормално явление?

15

Гостенин

преди 5 години

Да ви имам критериите!Полша не е загинала!

14

Анонимен

преди 5 години

И какво му е `обаятелно`?Обаятелен може да бъде здрав човек. Това е едно болно и извратено същество.ха! `обяателен` бил?? Такива между тях няма.

13

Анонимен

преди 5 години

Съдейки по представянето му по медиите, което е писано по брюкселски учебник, този 100% е ГМО продукт на брюкселските извратеняци и е финансиран по неведоми пътища от касата на ЕС. Вероятно си правят експеримент с Полша, който ако е успешен, ще започнат масово да произвеждат марионетки за останалите държави. Единия ще е гей, другия ще е бежанец, третия ще е жена жертва на домашно насилие... в общи линии всичко, което заляга в дневния ред на този сбъркан съюз.

12

abv

преди 5 години

Обаче заглавията ви са епични. Усеща се натъртването на хомосексуалист за пореден път във вашият сайт, забелязал съм го. Не знам какво целите, но е доста .... хора, 2019 сме за бога...стига

11

Анонимен

преди 5 години

Тези евреи заедно със своето куче сащ, няма да се спрат докато не унищожат Европа. Хора гласувайте за всяка партия но не и за ГЕРБ, те са марионетки на ционистите. За да я има Европа и България трябва да се отървем от ГЕРБ.