128

Анонимен

преди 5 години

до 131 Наясно ли си как се контролират паричните потоци, че изказваш мнение.

127

еха!

преди 5 години

адвокатът наш, мустакат ли е?

126

Анонимен

преди 5 години

Как е възможна такава мръсотия. Соц. Тарикати от Венецуела с наши разбоиници.Нещо има сбъркано в главите на тайните служби. Мен за фактура от 500лв. С отложено представяне що разкарване ми направи едно женско *** от НАП. ТИЯ С МИЛИОНИ $ НАУЧАВАМЕ ОТ САЩ. !?

125

Анонимен

преди 5 години

До130. До кога ще пишеш тия глупости. Млръсни пари нито са храна нито лек. Те само деформират човека и психиката и обкеството. Пари без градивен труд са мръсни пари.

124

Анонимен

преди 5 години

До преди три дни явно всичко е законно - пари за храни и лекарства. Янките се изходиха по въпроса и вижте нивото ни ... осигурихме глада и болестите за венецуелските деца.

123

Анонимен

преди 5 години

ами парите на нашите управници да покажатиндия закупува 20 броя миг 29 за 900 милионаа ние даваме за скраб 2 милиардатова трябва да се разследвазатова американските работници са богати защото тяхните управляващи крадат от другите народи с управляващи като нашите- честито на печелившитеи ще ви замотват с приказки за новичок и старичок- докато ви дойде акъла или сдадете багажа04435

122

Факт

преди 5 години

Мръсни пари циркулират из целия свят,работата на институциите е да се борят с тях.Обаче тука става въпрос за друго-искат да ни въвлекат в чужда война,дето не ни е мястото,т.е. да ни използват за маша,както със случая Сарафово!Нека властите разследват,ако има престъпление-нека осъдят когото трябва,но да не вкарват насила България в белята!Щото малко други проблеми си имаме-ще ни използват и ще ни изхвърлят като евтини ку**и!Като всеки път....

121

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало ако се случи тоя Брекзит без договор много българи ще търкат наровете заради парични преводи с остров Ман.....

120

Анонимен

преди 5 години

възможно пране на пари но и възможно да няма пране на пари.Факта че излиза в пресата говори че на този етап нямат доказателства за пране на пари, но има политически натиск да се блокират сделките защото трябва да се третира отрицателно всичко което е свързано с Венесуела, особено перото закупуване на храни .Ако достигнат тези храни в Венесуела няма да има глад и няма да има възможност САЩ да реализира плановете си за Венесуела.А това си е много по сериозно от пране на пари.

119

Евреиски Троле

преди 5 години

До ДО 115тези данни са малка част от истината - това са сумите са който пресата ние информирала аз съм сигурен че "санкциите" и делата на ЕК срещу бедна България са за много повече пари от 29 милиардасамо планът "Юнкер" струваше на бедна България 600 милиона !!!НАТО от тази година ще събира 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА повече вноскина Бена България ще се паднат поне 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА УВЕЛИЧЕНИЕ на това което до сега западните гадове ни взимат !!!!!

118

xy

преди 5 години

лъжа е че мъдур ко краде. те комунистите не крадат(корнелия и свинаря гергов са изключение).парите на Венецуела ги краде Тръм.после ги праща при путин и при нашите комунисти за да прави провокации.

117

Анонимен

преди 5 години

А ЩО НЕ ДАВАТЕ НОВИНАТА ЗА ГЕРБЕВ - ЩОТО ТАЯ Е ПО- МАЛКОТО ЗЛО, А? ТАМ КАКВА ЩЕ СЕ РАЗСМЪРДИИ - ЧЕ И ВТБ, ГРУ УЧАСТВА... ХАХАХА ЧЕ ВИ ИГОНИМ ВСИЧКИТЕ БАРАБАР С ПОСЛАНИКА, ЩЕ ИМА И ЗА ЗАТВОРА , И , РАЗБИРА СЕ - НАЙ МИЛОТО ВИ - ПАТОКА ХАХАХАХА

116

Анонимен

преди 5 години

ДАВАЙ ТРЪМПИ!ПОДПУКАЙ ВАТНИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ЯКО! КЛАТИ ЗДРАВО! А ТАКААААА!ВИЙТЕ СЕГА ОТ УДОВОЛСТВИЕ ХАХАХА

115

ДО 115

преди 5 години

ТИЯ ""ДАННИ" ТИ ЛИ СИ ИЗМИСЛЯШ ИЛИ РЕШЕТНИКОВ ГИ ПРАЩА НА МЕЙЛА?

114

Анонимен

преди 5 години

Цацаров още не е арестувал Искров и Василев за КТБ а какво ли остава за сегашния шеф на БНБ.. Тотално безаконие и разграден двор а минаха 5 години от КТБ.

113

ШибиРиби

преди 5 години

Ей не ни оставиха и ние да изкараме някой кьорав лев.

112

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ, ЧЕ НАТО И ЕС ЩЕ НИ ВКАРАТ В ПЪТЯ! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ГИ ПОДКАРАТ ТУК РУБЛЯШКИТЕ АГЕНТИ ПО- ТВЪРДО! А ТАКА! ДЕРЗАЙТЕ ПО- СМЕЛО,Ч Е ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПЯТ!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Има ли ден някой кравар да не ни поучава?

110

М, да ...

преди 5 години

До АнонименСъвсем си е законно в беззаконито в БГ! Чудя се на венецуелците незнаят ли, че в БГ фалират банките!?!

109

Промит Мозък !

преди 5 години

До сминдух енд чесън"Нас ни спасява ЕС с постоянни финансови инжекции"наистина ли си мислиш че ЕС ни дава пари !!!???до 2016 ЕС струва на бедна България 29 милиарда - 5 милиарда членски внос-14 милиарда санкции и дела ЕК спечели срещу България- 10 милиарда ЕК в момента ни съди и санкционирада ти казвам ли колко ни струва НАТО !!!???западните гадове ни грабят така както и Турчин не ни е грабил !!!