67

Анонимен

преди 5 години

Руските форуми са пълни с коментари че при ширеща се престъпност и претоварена и бавна правораздавателна система, те се занимават със случай отпреди 60 години. Смятат че това е за да се отвлича вниманието от факта че минимална заплата я вдигнаха само със смешния 1 (един) процент.

66

Lan

преди 5 години

7Версията за халюцинации при хипотермия можеше да се върже, ако дрехите бяха някъде около тях. Т.е. започнали да се събличат на прага на смъртта. Но не - дрехите са били в палатката. А хората са били достатъчно в съзнание да се сетят да запалят огън. Версията за животни, които да са изтръгнали САМО езика е безумна, кое жиовтно яде толкова избирателно, отваря устата на жертвата и яде само езика? А и патоанатомът не намира никакви следи от зъби!

65

Colonnello

преди 5 години

Не е смешно, хората са умрели зловещо и кой знае какъв ужас са преживели! Ако Вие бяхте Те...ухилени ли щяхте да посрещнете смъртта?

64

666

преди 5 години

Когато студентите се събират до гората те запалват огън, тъй като навън е минус 25 градуса, а някои от тях са дъвсем леко облечени, някои дори са боси. Паленето на огън в регион със светкавици е противопоказно, къй като йонизираният пламък и пушек стават проводници и мълнията удря точно там. Ударът от мълния в някои случаи предизвиква разко съкращаване на мускулите, които води до чупене на костите. Очите и езикът могат да бъдат извадени от протичащият силен ток. Дрехите стават на парцали.

63

???

преди 5 години

До 666Хубуу де! А що тогава тая мълния им е отрязала езиците, поне ня накой от тях а на други е изкарала очите! Много странна таз мълния бре! И остави това ми единия даже се е опитвал да се спаси от мълнията катерейки се на дърво, а други са бегали да се крият в проломи! Епа много AI таз мълния бре!

62

666

преди 5 години

Престанете с дивотиите. Убити са от зимна мълния, след като са избягали от палатката и са се събрали до гората. А са избягали от палатката, тъй като тя също частично е засегната от мълния. Те са срязали палатката и са хукнали навън съблечени. Използвали са щеките за рейки и едната рейка е била станала на части от мълнията. Тя е била бамбукова, те са разделени с възли на участъци, които като се нагреят от мълнията се отделят един от друг. Това го пише в доклада на спасителите.

61

Циник до 71

преди 5 години

Ще ти отговоря с Шекспир:"Има неща под слънцето Хорацио, които са необясними"Чудя се само - да завиждам ли на тоталната ти липса на въображение ... или да те съжалявам?!Даже на аналоговата снимка от "Смена 2" си личи , че това "същество" няма нищо което да прилича на копчета , или цип!

60

Анонимен

преди 5 години

Заглавието на статията ни казва че мистерията е разплетена и ние четем очаквайки яснота относно тази история. Всъщност нищо подобно. Загадката си е същата. Няма отговори. Тоест, заглавието на статията е неправилно и подвеждащо.

59

Анонимен

преди 5 години

На последното фото си е човек от еспедицията. Какви йетита им се привиждат.

58

Ром"с

преди 5 години

Интересна статия,чел съм за случая и преди ,но от тази статията узнах някои нови неща. Благодаря на *** Христова за добрата статията .И повечко таквиз статии да пускат от Дне,сако има възможност ,а не само криминал ромски,жълтинизъм .... .

57

шматка

преди 5 години

69Природата в лицето на животните го е отрязала.Гарвани белки лисици....са намерили трупа и са си свършили работата.

56

Анонимен

преди 5 години

Не знам как природата ще отреже език.

55

Имхотеп

преди 5 години

Статията е поредният кьоpфuшек , който не ни информира нищо ново!Гръмки заглавия, повторение на вече известни неща - просто гавра с паметта на горките нещастници ,загинали така мъчително !Жълто , жълто та чак искрящо !

54

шматка

преди 5 години

Открили са силата на "белото"Така са се отрязали че са превъртели.Разкрих ви тайната

53

Анонимен

преди 5 години

Тъжно... Цяла седмица е отнело на *** Христова да превете тази статия от руски.Но пък новината е с шестдесет годишна давност. Какво значи тук една седмица?

52

Анонимен

преди 5 години

Видяли са нещо , което не трябва да виждат -секретен военен обект най-вероятно ,взели са ги за диверсанти и са ги убили., а оживелия са предупредили да си държи езика зад зъбите.

51

99

преди 5 години

Чели сме много. Има предостатъчно факти и версии, но въпреки това "картинката" е забулена от гъста мъгла. Може да ме обвините в предвзетост, но аз нямам вяра на индивиди с фамилии, съзвучни с името на гада, предал Божия син.

50

Петров

преди 5 години

мумията им стои в музей на площадa=============================Мумията е на руснак изживял живота си така, че враговете на Русия ги е страх само от паметниците му. А за рублите - левовете е са истински пари, те са във валутен борд.

49

Анонимен

преди 5 години

Консумирали одеколон сатанисти излезли на пикник в планината - нищо сензационно.Уж са православни, а мумията им стои в музей на площада и дори взимат рубли(не пари) да я показват??!Това ли им е вярата??

48

Циник до 60

преди 5 години

По-добре недей!Ти си като онзи "умник" по-долу - направил страхотното заключение, че са убити!Аман от Остап Бендеровци...и прочие гиганти на мисълта!