57

до 62

преди 5 години

До Анонимен 62,браво бих ти дал 1000 плюса

56

Мнение

преди 5 години

Прецакай държавата спаси човешки живот ....... Не се чудете капиталистичекста държава България не работи за вас можете ли да вземете нещо от нея не се чудете..... Тази държава единствено краде от вас.......

55

Браво

преди 5 години

Не съм против всеки който прецака капиталистичекста държава на престъпниците е прав. Това не вашата държава. Тя не работи за вас това е окупирана от САЩ и Запада неоколониална територия , която работи само и едиснтвено за престъпният евроатлантически елит...... нАРОДЕН СЪД МУ Е МАЙКАТА

54

Анонимен

преди 5 години

Не получавам инвалидна пенсия,но отдавна съм пенсионер.Бума на инвалидните пенсии бе в периода 1995 -2000.Тогава само срещу 4 стотака(деноминирани)за нула време получашаш исканата категория за инвалид.А това продължава предполагам и до днес,нали е благина.Тека че разровете се малко в миналото и тогава да се говори кой е виновен и кой е създал условия за тези закононарушения...........

53

Анонимен

преди 5 години

Еми в една МБАЛ в която има комисия и всички доктори симпатизират на БСП (като нашата), как ГЕРБ ще си изберат свой човек?

52

Анонимен

преди 5 години

Кой управлява в България от 10 години насам ?Питам понеже като чета какви проверки и какво ногудование се демонстрира от ГЕРБАбе стига сте месили политиката в тая работа! Проблема с ТЕЛК-вете го има откакто е създадена комисията! Това че БСП го игнорирал като проблем не значи, че не съществува. Шефовете на комисиите НЕ се назначават от ГЕРБ!!А пък ти ако щеш от Марс се връщай!

51

Анонимен

преди 5 години

Практически всеки може да си извади инвалидна пенсия. Навремето струваше 100 лв. "услугата".Не знам защо всеки се прави на неразбрал?Все едно да се прави някой на незнаещ, че катаджиите взимат по 20 лв. на спиране.

50

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !абе ти много пътуваш по чужбина бе! Той и бай *** много пътувал. И я знаем историята. Не се различаваш много от него. Ха -ха -ха!

49

Доктор

преди 5 години

Веднага да направят партия на инвалидите! Прецедентът Грипен Радев е готов да им стане вожд.

48

Анонимен

преди 5 години

И в Германия е пълно с инвалиди. Там получават много повече привилегии и социални придобивки. Пенсия се дава за ТЕЛК над 35 или 40%, а в Бг трябва да имаш най- малкото 50% ТЕЛК и стаж, за да получаваш пенсия. И в това отношение сме ощетени. Така че изобщо не ни сравнявайте с Германия.Бг няма никаква социална политика.

47

Смешник

преди 5 години

Ся всеки виновен да се съди за предомишлено убиство че си играят със хората . Щото така взимаш надеждата от хората

46

vlady

преди 5 години

Има голям брой инвалиди с диагноза хроничен или гофриран шлангит.

45

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми как трудно подвижен, може да се справи с 225 лв. на месец? За лекарства ли, за храна ли, за облекло ли..? Лишил съм се от всякакви развлечения, екскурзии и пътувам само когато се налага! Защо тези хора КРАДЪТ от парите ни? И ние искаме достоен живот!

44

Смешник

преди 5 години

Направо незнам тия хора в коя държава са живяли до ся ей кога ще излезнем ги пометем то бива бива ама те се гаврят с нас . Направо остай не съм от хората който кълнат и не вярвам мн мн в тия неща ама дано всеки си получи заслуженото

43

Анонимен

преди 5 години

До АзГлупости. Престанете вече - не харесваш ГЕРБ - добре. Но хайде да не намесваме политика в тези неща. Досега какво бе направено в тази посока - НИЩО. И това ще продължи ако най - после някой не си даде сметка, че така повече не може да продължава . Трябва да се действа, а не да се дърдори, обвинения контраобвинения и подобни. Само игрички на политиканстващи хора които по този начин оправдават съществуването си. Направете най - после нещо реално.

42

Аз

преди 5 години

Половината са. Една инвалидна пенсия важи между 2 и 3 г. След което се минава процедурата отново. Герб са на власт от 10г СИРЕЧ герб са участвали във фалшификацията на всяка фалшива средно между 3 и 5! пъти.шайката сега е притисната и се чуди кого да изгори за да симулира дейност

41

...

преди 5 години

А вие, мили ми сънародници, запознахте ли се с проекта, с който се канят да ви отнемат децата?! Това може да го намерите в сайта на Министрески съвет, в портала за обществени консултации. Въпросното нещо се казва "Национална стратегия за детето 2019-2030" под надслов "Всички права за всички деца". Между другото и с Google се намира въпросният проект. Това до вниманието на всички журналисти, между впрочем!

40

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво не закачайте хората с действителни нужди. Има такива и не са малко. И когато са могли са работили. Не ми говорете за Германия и не знам си кой още. Ние не сме Германия и нещата въобще не са като техните . Нашите неща ще си ги оправяме по нашенски каквито са ни възможностите. Що се отнася до фалшивите ТЕЛК - този въпрос засяга и действително нуждаещите се и трябва най -после да бъде решен. Но както гледам май няма защото пак започна да се политиканства а не да се търсят решения.

39

Свидетел

преди 5 години

Имаме комшии от този етнос. Едната им дъщеря, на около 15-16г през цялата учебна година (миналата), се мотаеше из квартала и на въпросът ми защо не ходи на училище, майка и се развика: Тя е болна, комшу! Има припадъци и е инвалид.Казах и, че деца с епилепсия също ходят на училище и има специална програма за тях, а тя каза-"нашта няма да ходи"... След това "епилептичката" се омъжи щастливо и роди първото си дете...с нетърпение очакваме следващото...

38

Анонимен

преди 5 години

200 000 близки и роднини на управляващи и парламентаристи са облагодеталствани от европейски фондове за десетки милиарди евро!