27

Анонимен

преди 5 години

Книгата на Жельо е поръчкова, платена е от соросиодните фондове, никой не е чел тази книга и никой не е признал терориите му, платили са му просто да очерни комунизма, и хората да си кажат, аха, комунизма беше лош, а фашизма е нещо като по-добър вариант, тоест демокрацията, дайте да приемем демокрацията, тоест фашизма, комунизма е много лош.

26

Истината

преди 5 години

Изглежда евреите ходят някъде, където репетират ТОЧНО какво да говорят по някои въпроси. КЪДЕ ВИ ЗАУЧАВАТ ДА ГОВОРИТЕ ТАКА? КАЖЕТЕТова не идва от семейството. Има организация, която им промива мозъците. Тайна организация.

25

СЛЪНЧАКА БЕЙ

преди 5 години

Сценарист и режисьор: Якоб РотшилдТонрежисьор: Еврейски домРежисьор на дублажа: Роската Петров

24

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Не съм нацист, обаче да ми изкарвате някаква баба, която говори по ЯСНО ОТРАБОТЕН СЦЕНАРИЙ е обидно за моя интелект и аз ЩЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАМ какво криете, след като използвате сценарий, а не викате хора, които ГОВОРЯТ ИСКРЕНО !

23

Анонимен

преди 5 години

не може хляб да мухляса до вечерта.

22

Анонимен

преди 5 години

До калергиЕС не ви е виновен, че имате манталитет на диви селяни.

21

калерги

преди 5 години

за да заличиш един народ не ти трябва холокост - достатъчен е ес, погубил народите на цял континент. прочетете кой е "бащата" на ес, колко от вас са наясно кой е бащата на ес, не мислите ли, че е ваша отговорност като част от системата да знаете кой, как и цащо я е създал!!

20

шматка

преди 5 години

До Биби НатаняуДругите народи да не би да не са знаели какъв е хода на войната че са продължили да ги депортират

19

Биби Натаняу

преди 5 години

Да такава е историческата истина, Натаняху я потвърди преди 2 дни в реч, в която каза, че евреите в цяла Европа са спасени от Червената Армия. На българите трябва да им е ясно, че евреите не ни признават спасяване на техните съплеменници на нашата земя, те се се откупували с пари и злато, като в същата година хитлеристите са разгромени при Сталинград и Курск, което обръща хода на войната, отделно става ясно, че САЩ също ще се включат на страната на СССР. Това се е знаело от управляващата класа.

18

Дедо

преди 5 години

Това с картофения хляб тази го е чула от поляците.Нямам спомен някой да ми е говорил за такъв хляб в Бг.

17

Анонимен

преди 5 години

До Чикънкакви глупости дрънкаш?

16

шматка

преди 5 години

До чикънНедей ги вика че ще дойдат пак Гад Зееви да ни помогнат

15

Анонимен

преди 5 години

По време на войната българите не са живели по-добре.

14

Чикън

преди 5 години

Хубаво, че сме ги спасили. Нямаше да е лошо и те сега да ударят едно икономическо рамо на България при положение, че имат сериозно влияние в международните банки и корпорации... Не да поддържаме африкански стандарт 30 години с валутни бордове, ограничения и обяснения как единствено в България няма икономика и няма как да стане. Приятел в нужда се познава!

13

Анонимен

преди 5 години

До 1В България освен Комунизъм друг Фашизъм не е имало !виж: Дефиницията за Фашизъм и прочити "Фашизмът" на Д-р Желю Желе

12

Анонимен

преди 5 години

Дай линк или източник за историята за учителката изчезнала в Белене, иначе си измисляш, няма такава учителка.

11

Анонимен

преди 5 години

Коментарът ми (До 11), този за учителката, изчезнала по лагерите заради рождения ден на сина си, е за онзи долу написал че, в Белене били пращани само престъпници.

10

Анонимен

преди 5 години

Тази да заживее тук, и отново ще и се върнат спомените....

9

До 11

преди 5 години

Такива като Дядо Влайчо ли? Цвета на нацията сте избили комуня***и . На майка ми учителката изчезна завинаги, понеже рожденият ден на сина и съвпаднал с деня в който е умрял Сталин. Поканените от преди седмица 3-4 деца са седяли тихо, без музика и са играли "не се сърди човече" на масата, понеже учителката от вратата им е казала че "чичко Сталин" е починал. Тогава за последно са я видяли!

8

ами

преди 5 години

А колко са другите жертви на ВСВ? Сякаш не е имало други освен евреи!