167

Анонимен

преди 5 години

Щом един пожарникар може да ни управлява(да ни пази господ повече да не се случва)защо да не може един военен пилот с отлична диплома от две военни академии и 4 езика.

166

Анонимен

преди 5 години

Не му е тясно на Дондуков 2.Но щом и на него му писна от герберската простотия,считайте колко е зле положението.

165

човек от народа

преди 5 години

Значи ние плащаме заплата на президента да върши работа, а от отчета не разбрахме какво е свърщшил за тези две години. По едно време щеше да се бори с корупцията, ама май му се е усладило. Сигурно затова беше направил едно вето.Разбрахме че се занимава с частпром - създаване на собствена партия.Ами да си подава оставката и да заработва частно. Защо ще харчи народната пара?

164

смехурко:))))))

преди 5 години

Пази боже от некадърен пилот .Държава да управлява.Това не е блатото в което е расъл.Нито селцето на лъжата или тъпата острилка.Да си надене един капот на главата и да поема към блатото си

163

Колкото

преди 5 години

Републиката ни е Народна, толкоз и Президентчето! Преди 5 години се биеше в гърдите че е пилотирал Ф-16 и го изкарваше чудо на техниката, сега не го харесвал!

162

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа себе си в множествено число, като кралете..... хахахахахаГербаджийчета - бегом във външния клозет, клякате и пак напъвате, че тук не ви се получава хаххахаха

161

Анонимен

преди 5 години

Пилотите на файтони навремето са се наричали файтонджии , пилотите на таксита се наричат таксиджии . Тази прослойка не блести с особени качества ,така че акъл от файтонджия на самолет не щем.

160

Анонимен

преди 5 години

Абе премиЕро скоро не са ли го пърцали в Симитли?Не е ли звънял скоро на директора на митниците да ходатайства на такива като Мишо Бирата?

159

Анонимен

преди 5 години

Тези "политолози" са едни нищоправници, които се опитват да ни учат как да мислим - загубена кауза. Ама иначе захлебват прилично на наш гръб. Чудя се защо телевизиите ги канят толкова често, а вероятно и доста им плащат!

158

чичо

преди 5 години

най добрия и сполучлив НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!!!

157

Dessi R.

преди 5 години

само не се разбра какво е отчел да е свършил господина като Президент, за което все пак ние плащаме. Май-май парите отиват на вятъра....

156

Радин

преди 5 години

Президента само приказва,което не е толкова трудно,когато ти пишат речите,но на дела нищо особено не е свършил! Слаба фигура е,плюе само ГЕРБ,не можа да се откъсне от партията,която го е издигнала и явно защитава нейните и на шепата русофили интереси! Не може да обедини целия народ,понеже няма нужния потенциал.

155

Преди

преди 5 години

2 години от входа му не го знаеха, сега ще става Стефан Стамболов!?! Винаги се обяснява колко е зле и се появява един Спасител!

154

Анонимен

преди 5 години

Иска да управлява. Защо да не управлява като гледа един *** шофьор на автобус във Венецуела как управлява и на нашия шофьор на самолет му идват мераците.

153

промо

преди 5 години

мда, и народа иска това, писна ни да живеем мизерно !

152

касиер

преди 5 години

Приключвайте.Започнахме да даваме заплатите.

151

Анонимен

преди 5 години

Доколкото си спомням,бай боби беше казал,че се е учил от бай тош,докато го е охранявал.

150

Факт

преди 5 години

Дори едно *** да бяхме сложили за президент повече работа и авторитет щеше да има! Тази клепоуха фуражка е срам за държавата ни! Време е за първия импийчмънт !

149

Анонимен

преди 5 години

До радев за смях...Е,не фсеки може да е футболер шкембелия

148

Успех?!?

преди 5 години

Имал шансове за успех, видиш ли, ама щял да ощети БСП. И какво му пука? Но им дължи лоялност човекът.