10

odpo

преди 5 години

Този нито е Българин а още по-малко е Български цар! Така че... Залудо дадени пари!

9

Браво и поклон !

преди 5 години

Докато псевдо президента Радев плюе по България и нашата държавност, Бойко Борисов и правителството я утвърждават с реални дела ! Браво на правителството ! Ще бъдете запомнени с добро !

8

Анонимен

преди 5 години

Браво на Бойко!

7

Радев

преди 5 години

Русия го сваля заради подкрепата му за Съединението. Когато Батенберг приема акра и отива в Пловдив, руснаците изтеглят военните си и ни пращат сърбите. Когато побеждаваме при Сливница, му организират преврат.... Жалко че си е тръгнал. Бил е достоен човек и е обичал България.

6

ШибиРиби

преди 5 години

Пише първоначалната цена но не пише дадената сума. Освен това тоя министър като е отишъл на търга да не би да е очаквал да не го познаят и всичко да мине скришно. При Такива откупки всеки знае че държавата е отзад или филантроп патриот. Пращат се агенти за да стои цената ниска. Бе аджамии с две думи. Оня мошеник Боян Радев как си събра колекцията? Да не я е купувал със соц. заплата, мамавидаеба крадци и мошеници

5

Анонимен

преди 5 години

Браво и от мене!

4

Нов

преди 5 години

Значи можело министерство на културата да свърши нещо хубаво! Поздравления!

3

Батенберг

преди 5 години

Лично е водил армията ни и се е биел рамо до рамо с войниците когато сърбите ни нападат!Поклон!

2

Анонимен

преди 5 години

Навремето художниците са напоявали картините на кралете и кралиците със арсеник за да умират и така после са се родили разни легенди за проклятия над картини, родови проклятия и дори духове и това е оскъпило картинитe.

1

Анонимен

преди 5 години

***....taino goliam sopa moje da ide boil po kaskata...saborirat republika bulgaria i bg suveren chervenata aristokracia ....