66

Анонимен

преди 5 години

Шофьорът на автобус- Ташо, съвсем забатачи нещата.За негов лош късмет в Кремъл не е Брежнев, който даваше пари за идеята.В Кремъл е бизнесмена Путин, който както всички бизнесмени, не обича да дава пари, само за обяснения в любов. Справка: инфлацията във Венецуела е 1 милион % за 2018г.

65

Анонимен

преди 5 години

Руският анализатор Розентал. Приказката продължава. Да припомним висшето рководство на компартията осъществила социалистическата революция. Бланк/ Улянов/ Лейба Бронщаийн/ Троцки/. Апфелбаум/Зиновиев/; Розенфелд/ Каменев/ ; Лазар Моисеевеич Какганович/ пак Каканович, май само на него не му пукало. И един Джугашвили за разнообразие. Руснаци- нет.Да добавим и "бащата на перестройката'- Флекенщайн/Андропов/

64

Анонимен

преди 5 години

"Венецуелската криза: Дойде ли краят на Мадуро?"---Сетих се за лисицата и коча: дето вървяла след него и чакала да паднат на коча ...А, те се клатели, клатели, аха да паднат ... :)

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Е да ама ако те признаят САЩ чак тогава...

62

Анонимен

преди 5 години

Че то по тая говежда логика утре може и аз да събера комшиите от блока и да положа клетва като премиер на България.Тогава Баце да си ходи у Банкя.

61

SS

преди 5 години

Само едно може да спре хамериканеците да създават проблеми и да взривяват войни по света: като се занимават с проблеми и бъркочи вътре в собствената им страна (напр., расови). Или катаклизми. 95% от човечеството едва ли ще има нещо против... Светът ще стане по-добър!

60

Анонимен

преди 5 години

Русия,Китай,Турция и Иран са зад легитимната власт.Другите могат само да джафкат като побеснели пинчери от почетно разстояние.

59

Анонимен

преди 5 години

След Мадуро не ги чака нищо добро с венецуелски ГЕЙРБ.

58

хехех

преди 5 години

нямате топки да съборите Мъдуро !!! всички сте послушници на западащите - САЩ . съжалявам ама времената вече са други !!! свалихте Садам свалихте Кадафи разбъркахте близкият изток !!! е неможе повече така!!! /Русия Иран Китай са насреща !!!

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Много просто ще правят избори всеки месец до като Мадуро загуби....

56

Анонимен

преди 5 години

Ако при едни нови избори, венецуелския народ преизбере сегашния законно избран президент Мадуро, какво ще правят великите западни демокрации?

55

Прос Селендур

преди 5 години

Трябва в цял свят да се прекратят всякакви избори само се харчат пари и се губи време...да се самоопределят няколко петендента и САЩ да си изберат кого признават и готово...например в Русия спокойно Навални може да излезе на Червения площад и да каже че вече той е президент САЩ го признават и Путин да си ходи на село...така трябва да бъде а не да се занимаваме с избори-мизбори и тинтири-минтири....

54

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ КОМЕНТАР НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН РОЗОВИТЕ СЪНИЩА НА СВЕТОВНИЯ *** КОЙТО СЕ ОБЛИЗВА ЗА ПЕТРОЛНИТЕ ЗАЛЕЖИ НА ВЕНЕЦУЕЛА.НАВРЕМЕТО СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ ЧЕТОХМЕ ЗА СИРИЯ И КАК ДНИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА АСАД БИЛИ(ПРЕБРОЕНИ) ,А ТО К,ВО СТАНА.СЪЩОТО ЩЕ Е И С ВЕНЕЦУЕЛА

53

?

преди 5 години

Върнаха ли се руските командоси в Русия или са още там в Каракас?Гуайдо е доста трудно име за много американски сенатори,те го подкрепят като постояно му грешат името,нищо ,че до преди месец се е разхождал по САЩ и с доста сенатори се е срещал,а навярно и с ЦРУ и Помпео за да уточнят преврата в Каракас. А има ли демокрация в света или има диктатура на САЩ,А ТЕ американците все се бият в гръдите,че те са най голямите демократи в света.)

52

Анонимен

преди 5 години

Избран от населението президент в САЩ пред няколко години, но опитите за неговото сваляне не спират. Проведен законен референдум за Брекзит във Великобритания, но недоволните протакат вече две години и искат да го отхвърлят с нов референдум. Проведени избори за президент във Венецуела, но недоволните свикват митинг и един кандидат се самопровъзгласява, а някои чужди страни го признават. Нужни ли са избори?

51

Анонимен

преди 5 години

САЩ затриха 5 милиарда за Крим, а Путин си го взе без пари, и като бонус получи и Донецк и Луганс - най-богатите индустриални райони. Сега останалата Украйна чака някой да я вземе без пари, но никъде не я искат - нито ЕС, нито НАТО.

50

Анонимен

преди 5 години

А бе Путин, колко пари затри по този Мъдуро за този що клати гората?

49

Ал Кохол

преди 5 години

Лицемерното в случая е, че последните две години САЩ ни проглушиха ушите за "евентуална" намеса в изборите им. А тук виждаме пряка намеса във вътрешните работи на една страна. Марионетките и васалните режими на САЩ се надпреварваха да им пригласят.Но защо Тръм трябва да каже, кой е легитимен и кой не президент на дадена страна?Тогава да не правим избори и президента на САЩ да казва кое правителство и кой президент трябва да е на власт в дадена държава!

48

Православен славянин

преди 5 години

Путин е застанал зад Мадуро следователно и България трябва да е там ,както винаги Русия е заставала зад България.България и Русия трябва да са нетлепими една от друга и съединени с братска любов и семето на разбирателството.Да живей Мадуро и Путин.

47

Анонимен

преди 5 години

мадуро е пич, имат петрол имат врагове и хиени. за българия кои се интересува.... почти никой