10

kiki

преди 5 години

До :)Най-вредно е кафето от цикория. Действа смъртоносно на черния дроб.Знам го тт големия билкар бай Иван от Нареченски бани. Не знам дали е жив човека,защото това ми го е казвал реди 20-25-години,а беше вече на възраст.

9

Анонимен

преди 5 години

Честит ни Монсанто

8

До Глобани глупости

преди 5 години

Що не се поразровиш за Хендрик Аверкамп (Hendrick Avercamp), нидерландски художник от 16-ти век, роден през 1585 г. Рисува само зимни картини, като най-ранните му са от 1601-ва. Има си страничка и в Уикито. Но повече от картините му могат да се видят на сайта на Rijksmuseum (rijksmuseum.nl).И сега к'во пра'им?Първо ми дължиш едни 1000 долара, и второ, за твое голямо съжаление, светът не се е пръкнал преди около 6000 години, докъдето го докарват повечето теории за датата на сътворението

7

ЕС-осовец

преди 5 години

Изперкел, Юнкер и останалите Неолибералчета ни водят към пропастта! Чрез Измаманата на хилядолетието наречена Глобално Затопляне, обраха народите на Европа и ги докараха до тотална бедност - чрез деиндустрализация, затваряне на АЕЦ-и, данък за въглеродни емисии по Парижкото Споразумение. В същото време Земята вместо да се затопля, изтива и мръзнеме като кучета, с най-скъпият ток на планетата. Във Франция за 5 години тока поскъпна 500% - води се систематичен геноцид над Белите Хора.

6

агро плюс вет

преди 5 години

Когато за първи път започнали да предлагат на англичаните кафе те казвали, че не искат чай от сажди.А сега - Хлябът не е вече същия! Млякото, сиренето, кашкавалът са разни ментета. Месата и яйцата - също! Доматите ги беля с картофобелачката и режа със сатъра!изчезнаха хубавите нашенски сортове. Накъде отива човечеството?

5

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, българите ще изчезнем преди да изчезне кафето.

4

Глобани глупости

преди 5 години

прочета ли "глобално затопляне" и спирам да чета натъка защото зная че следват пропагандни лъжи от централата на юдо-масонския "нов световен ред"който ми намери картина или гравюра рисувана или печатана преди началото на 18-тия век на която да има сняг - давам (и това не е шега) 1000$ награда !

3

:)

преди 5 години

Чудесно, ще внасяме "Инка" от Полша. От цикория. Хем по-възрастните сме му фенове, хем няма да вдигаме кръвно. Между другото, аз и свекърва ми си гледахме кафе в хола.:)

2

Анонимен

преди 5 години

Ще дигаме цената.

1

Кафеджия

преди 5 години

Колко му е - почваме кафе от шикалки!