22

Анонимен

преди 5 години

А Тракия и Хемус кога? Какъв е смисълът да има бокова магистрала, ако седиш в задръствания на нея?

21

Анонимен

преди 5 години

До 2024 кой знае кой ще е на власт, така че сега всеки може да обещава всичко. Като стане 2024, дори и да управляват същите, ще кажат това го обещахме тогава, в такава и такава политическа конюнктура, но понеже имаше избори и вече са тия и тия на власт или налага се да управляваме с тия и тия, то срокът се отлага за 2030г.

20

Анонимен

преди 5 години

Минавал съм и минавам постоянно. Няма новопостроена магистрала с лоша дясна лента

19

Изнервен

преди 5 години

До 16. Ама че глу.пости си написал и не си прочел внимателно моят коментар. Не може магистрали, строени преди 30-40 г., да се оправят за 3-4 г. И не е вярно това, че след ремонта са лоши - да 10-15 м винаги могат да се намерят проблемни, но това не трябва да се генерализира.

18

Анонимен

преди 5 години

Че то какво има лошо в ремонтите, така магистралата ще е още по добра.

17

Бсп са гадове

преди 5 години

До георги. Ами 50 г., защото асфалт не се яде. Знаеш кой го казва и затова не беше направена.

16

Анонимен

преди 5 години

"По-добре 100 км нова магистрала и 10 м проблемни (които бързо се оправят)"Аха. Ти минавал ли си скоро дясна лента по някоя магистрала? Проблемните участъци са повече от непроблемните. И ремонтите - 2 години се чака, прави се "ремонт", който първата зима все едно не е правен. Парите за 'ремонта' са като за нова магистрала!Бокича е уникален крадец! ***, но упорит. Да видим кога ще му врътнат кранчето от ЕС.

15

Изнервен

преди 5 години

До 8. Айде стига с това всички са маскари. Колко удобно. Само *** като теб разсъждават така.

14

георги

преди 5 години

не че някой го интересува , но пазарна цена под 1000лв не може да се намери и с лупа да я търсиш , направо да им подарим земята си и ще им дадем дарения, че да я направят най сетне глупавата магистрала (50г. 400км строим....)

13

Изнервен

преди 5 години

До 7 червен анонимник. Изнервен съм, само защото БСП още не са в канализацията. И стига с тази изтъркана плоча за ремонтите. По-добре 100 км нова магистрала и 10 м проблемни (които бързо се оправят), отколкото нищо. На нищото не се налагат ремонти, нали? А проблемните участъци са предимно от времето на червената хунта.

12

Анонимен

преди 5 години

"Само за тези строежи Борисов трябва да има паметник преживе."Стига бе :) Паметника ще изкара ли 6 месеца без основен ремонт?

11

Анонимен

преди 5 години

Аре ве Бокич, за 3 месеца построи Тракия, сега 8 години не можеш построи Хемус...

10

георги

преди 5 години

защо от правителството не казват как отчуждават земите на хората.....плаща се по 100лв на декар като се асфалтират най правите и плодородни участъци

9

Анонимен

преди 5 години

До Ум 6Ами другарю червен каскет твоите хора от БКП-БСП нищо не построиха нали. По времето на Тодор Живков хората отидоха до луната ама той си построи магистрала до неговото село и вила в Бояна. Жалки нещастници .

8

Анонимен

преди 5 години

До ИзнервенСтроят ги фирми свързани с политическия ни елит , няма значение дали са едните или другите всички са крадци,лъжци и мафия. А вие фанатизираните членчета на разни партии по-добре си намерете друго хоби.

7

До изнервен

преди 5 години

Пий си хапчетата като не ти държат нервите. Какви магистрали само построи всемогъщия Винету,а? Карат по месеци без сериозни ремонти. И се люшкаш докато пътуваш за да не заспиш!

6

Ум

преди 5 години

Хората отидоха до Марс а ние още 5г ще стеоим някакви си смешни магистрали, пет годиниии...

5

Анонимен

преди 5 години

Само за тези строежи Борисов трябва да има паметник преживе. Без да коментираме кой от коя партия е , а да гледаме кой какво е направил за България. Бойко е номер едно.

4

Изнервен

преди 5 години

До 2 анонимник. Червен глу.пак, Данчето не строи южната и други дъги. Строят ги фирми.

3

Анонимен

преди 5 години

Южната дъга е предвидена за тази година да се строи.