25

евро-жендер

преди 5 години

нашият Герой, болещ за истинските Евро-ценности на Брюксел - еднополова любов!

24

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

23

Анонимен

преди 5 години

Станишев като говори за жените слага и себе си в това число.

22

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ.ТА НАЛИ БОРИСОВ ГО ОБВИНЯВАШЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С НАЦИОНАЛЕН ХАРАКТЕР!

21

Анонимен

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаИ на мен Станишев ми харесва повече от Нинова,но му липсва решителност,иначе той си подхожда добре за БСП.

20

Панталей Партизанина

преди 5 години

Станишев е един изключителен човек който изпъква сред другите хора. Защото в същността на Станишев гори катарзиса на промяната и еволюцията! Сега Станишев е на висок пост, успял е, съвсем въобще и никак вече не краде и няма нищо общо с онзи Станишев от преди 10 години! Но как той постигна това? Да се избави човек от клептомания е трудно! Отговорът е чрез медитация и вътрешно прочистване, чрез вселенска доброта! Станишев е пример за промяна!

19

произход на видовете

преди 5 години

Анатема, Сатанисти, промотиращи жендер идеология!

18

Анонимен

преди 5 години

До ФатаМорганаДоколкото виждам,те се опитват да разделят Европа и конкретно Германия от Русия,не им харесва да се обединят Германия и Русия,защото това ще е възход за тези държави и икономиките им,затова забиха този клин между тях.Протеста на жълтите жилетки във Франция е по същата причина,натискат главата на Франция надолу.

17

Анонимен

преди 5 години

Песоглавецът лае това което му наредят джендърите понеже е един от тях.

16

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против Станишев,но е редно на първо място да се съобразявате с народа,а всички от народа казаха - не,на лицемерната конвенция.Законът достатъчно защитава жертви на насилието и не само жени,а всички,тази конвенция не ни е необходима,защото под маската И се крие нещо съвсем друго.Искаха дори имоти или имущество да се отнема.Ай сектир!

15

ФатаМоргана

преди 5 години

Западно-европейските сили(Германия, Франция, Австрия и Англия) винаги са имали една цел: - Разделение на славянските народи. Обединена източна Европа не е по техен вкус. Няма да влезем в Шенген, защото ще се обединим. САЩ и Русия не им пука къде ще хвърлят бомби. Китай е пас.Сценарият от Първата и Втората световни войни се повтаря... Въпросът е къде сме ние?

14

факт

преди 5 години

Не се ли разграничат БСП от СС , ще загубят гласове . И той губи всякаква връзка с действителността в страната

13

Анонимен

преди 5 години

Гледай какво става в Европа,но не го отразяват в медиите - https://youtube/watch?v=XReQPWaBPOM

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко се връща ! Рано или късно !Престъпник !!

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече време минава, толкова повече мнението му съвпада с това на Борисов.Тия като отидат в Брюксел ги пускат в машина и ги изваждат по един калъп правени.

10

Анонимен

преди 5 години

Господин- еврокомисаре ....Моля, да- споменавате ,. Редовно ...Външният- дълг ,...Иначе, прйлича,..Че, не- ходите, на- работа ....Пише, фашистки- внук ...

9

Анонимен

преди 5 години

Хич не ме интересува колко и какъв му е сексуалния живот. Да не ни ги пробутва на нас тия соросни глупости. Не му ли стига заплатата, та и Сорос да го финансира.

8

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе народа бил господар и работодател... колкото стадото на овчаря. Не приеха конвенцията щото това не им бърка работите. Виж за Ф16 се вслушаха само в гласа на чичо Сам.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами ако това чудо си беше останало тук? И още по-хубавото е, че остави достойна "наследница" на тъпотата, алчността и продажничеството си - всички разчитаме на буля *** да ни изцери съвсем от соц-носталгията и да ни поведе към отдавна забравеното "светло бъдеще"!

6

79570

преди 5 години

ПЕС-ът не схваща, че този път Конситтуционният съд и политиците се вслушаха в мнението на народа, който е техният господар и работодател. Сам казва, че при друго решение правителството падало, но личното му политическо късогледство не му позволява да разбере, че НЕ МОЖЕ народът да бъде пренебрегван в услуга на чужда воля. Засужава да не го изерат за евоепутат - да види и той що е то "прецедент".