5

Трандафор Босев

преди 5 години

Не мога да разбера преждеписалите Герболизци, ироиния ли влагат или са си просто такива, по природа?! Фокта, че конпирите и прокурорчетата си прехвърлят топката е знак, че мин. Наглец е още висящ..... при Тиквата. Мисля, че се чуди какво да го прави, но няма кой да сложи на негово място. В момента, в който намери нов министер, Наглото момченце ще си оди у Червен брег. Образно казано, де.

4

Анонимен

преди 5 години

Какъв конфликт но интереси? Тука има съвпадение на интереси. Работата е взел Кольо, дал Кольо. Важното е да се разбере какво е дал Кольо за тези 250 х. евро. Ясно че е продал държавните интереси на частното лице кръстник както го нарича Горанов.

3

гербовец

преди 5 години

Няма конфликт на интереси, това се вижда отдалеко. Нека по-добре да се провери президентина ни за корупция.

2

Киро Кюмюря

преди 5 години

Поредните простотии! Човека министър, каква корупция, какви кръстници и домусчиеви... Пълен майтап, видно е и от космоса, че конфликт няма, не мож еи да има!!!

1

гербисто-патриот

преди 5 години

Оставете на мира уважаемия министър Горанов, той с нищо не е заслучил подобно отношение. Като министър на финансите, той познава отлично законодателството, затова и няма защо да го проверяват. Ако не е той, какво ще правим?