30

Шенко

преди 5 години

Браво. Най добрата кметица. Никой не е напрайл 20 г. за софия колкото нея. Пак ша я изберем. Само ГЕРБ. Хейтърите, стига сте вили на умряло ей, фанете да си почистите снегъ пред копторите. Щот и за туй ша мрънкате, пък не ви е длъжен някой да ви чисти

29

Жоре от Младост 5

преди 5 години

Данчето с едно ще я запомня...всяка година започва с изречението " тази година влизаме в малките квартални улички"..и дотам. Кривнеш ли от някой булевард и попадаш в апокалиптична картина- сякаш до вчера са падали бомби там. А 167 милиона за почистване са много, само ако се ползваха по предназначение- това са по 73 хиляди лева на ден или малко над 3 хиляди лева на час! За тези пари София трябва да е излъскана от единия до другия край, а всички знаем каква е реалната ситуация. Ще се краде яко...

28

Бай

преди 5 години

Обещаването не е като даването, както казал Асан .

27

един

преди 5 години

Избори идват!!!Лапането може да спре!!!Някой може да се сети и да направи ревизия на общ.поръчки!!!Тогава У Ж А С !!!Даже затвор!!!

26

практика

преди 5 години

До Бръм при студ производителността на батерията пада наполовина

25

Анонимен

преди 5 години

Тази още ли има очи да се хвали??Гербаджийска наглост- безкрайна.

24

Дедо

преди 5 години

"Само преди 10 години?"Ама ДАнче,за толкова време хората цели градове от нищото вдигат,мостове между КОНТИНЕНТИ правят,тя за 40 км. метро ще ми се хвали!!!УФСЪ!Ама поне мойте са в пъти по умни от тая!

23

Коки

преди 5 години

До смяхИ затвор, не само крусев!

22

c4n0puS

преди 5 години

#KOIUKRADEPARETE ????????????????

21

PS

преди 5 години

#KOIUKRADEPARITE фАНДЪКОВА

20

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да се придвижа с тролей номер 9 вечерта в петък в час пик - първо в 17:20, после в 18:10. Надписът на таблото беше - тролея ще дойде след 29 минути. Е, тръгнах пеша въпреки че леко валеше - по Раковски, от Сливница (спирка Поп Богомил), до Първа градска болница. Градски транспорт в София ли? Не, само по изключение.

19

Анонимен

преди 5 години

Цитат на подзаглавието (правописа не е мой): Прз 2019 г. трасето на метрото ще стане цели 48 километра* Всъщност подзаглавието трябваше да бъде друго: ПрЕз 2019 г. трасето на метрото ще стане САМО 48 километра.

18

Анонимен

преди 5 години

Това е фалшива новина!

17

Цеко

преди 5 години

Данче, така обновихте Студентски град, че вечер е непроходим. Не знам как спиш спокойно. Там презастроихте всичко с ваш'та фирма бароко

16

Анонимен

преди 5 години

До AZЗа навеси по спирките се чака обществена поръчка!!!Сетете се защо?Официалния отговор, който получих по въпроса!!!

15

AZ

преди 5 години

Използвах градски транспорт миналата седмица, за първи път от години. Да, мотрисите са нови и има устройство на спирката което те информира, че трамвая ще дойде след 30 мин!!!!! На спирката студ, кал и мизерия, даже няма навес. УЖАСССС!!!!!!

14

ОК ???

преди 5 години

КОГА?? ще отпушите движението за квартал Овча Купел?? вече не се издържа на ден по час само да излезне от квартала човек.... това го няма никъде по света - все едно пътувам за работа от Враца.... пълен ужас и безхаберие - ремонти на всеки изход на квартала, всичко е затворено, задръствания, побоища ежедневно и нищо не се прави!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова ? Усмихнатото лице на корупцията ......и ГЕРБ. Да са ви честити, столичани .И да не ходите на протести ! Кротко и со благо и покорство ! Покорство !

12

Бръм

преди 5 години

Г-жо Фандъкова, защо в новите електрически автобуси по линия 309 не се пуска парното.Може би защото ако при минус 5 се пусне парното, електрическият автобуса няма да измине даденият от производител пробег.... За съжаление вече няколко дни наблюдавам този феномен....А някой дали въобще това контролира или пак едни пари... в един джоб....

11

Иван

преди 5 години

Разкарайте самоковския *** и няма да имате проблеми.