186

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Че не пукна най накрая!

185

Винету

преди 5 години

До 207. Искрено ти казвам, че си написал глу.пости.

184

анкетка

преди 5 години

крадлива ОП Г ли е ГръБ ??да +не -фалшифицират ли изборида+ не -

183

Дядо Петър

преди 5 години

Явно Рапонът е ял много шамари на младини.Последствията са видими.

182

ПроСоТо

преди 5 години

във всеки случай не е зле да завещае черепа си на някой изследователски институт!Като гледам че челото на малката Зара е по-високо от неговото започвам да си мисля,че ако го изследват антрополози може най-на края да открият липсващото "звено" м/у пр_иматите и човека..

181

не знае чужд език

преди 5 години

от 2014 г. до сега ако беше седнал Борисов да науче един чужд език като английски или немски щеше поне 1 изречение да казва , да ама мързелим Министър е , затова сега продължава Държавата да се излага пред целия Свят заради него

180

анонимен

преди 5 години

какво общо имат комунистите бе,нали и ти си същия,те са опозиция защо да се занимава с тях,бе.

179

Анонимен

преди 5 години

Вярвай на джоба и портфейла си. Не вярвай на Борисов и Цветанов.

178

сиромах

преди 5 години

Оле,оле как само звучи след като има една поговорка,че *** не си гори пръстите като си има маша!А на Борисов ако са му малко машите като Цветанов,Биков,Тодоров,Гърневски и още няколко отявлени ренегати и пребоядисани като него членове на БКП просто е за съжаление!Очаквам в скоро време да започне да плаче,че виновни са хан Аспарух,хан Кубрат,хан Крум и т.н. до наши дни всички са виновни само той е чиста вода ненапита,а то си е така щото си е гола вода!!!

177

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ постоянно се представят за жертва на Радев, Орешарски, Станишев, Путин...А колко европари и обществени поръчки "усвоиха"..., а колко народ избяга оттук за 10 год.... а в каква мизерия живее народа...

176

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да стъпиш на малкия пръст на Радев-отличник на математическата гимназия,завършил две военни академии,със звезда на алеята на славата на военната база....в Америка.Знае четири чужди езици,а народа го обича и пак ще гласува за него.ЗАВИЖДАШ МУ!

175

Анонимен

преди 5 години

Не Радев,народа трябва да ви шамароса,веднъж и завинаги!

174

:(

преди 5 години

Шамари ви, защото сте долни крадци. Даже Президента е твърде мек с гербаджийската Шайка!

173

От банкя

преди 5 години

И НАРОДА ЩЕ ТИ ШАМАРОСВА СПОКО..

172

Искрено

преди 5 години

Бойче, Бойче, трудно ти е да ни "управляваш" и ти си го знаеш много добре. Мъчиш себе си, мъчиш и нас. Благодарение на теб станахме още по-бедни, но за сметка на това ти изведе България на първо място по корупция и кражби.

171

тонката

преди 5 години

И аз предпочитам ако Борисов е най-доброто, на което сме способни, да се присъединим към Турция, те поне се грижат за територията и хората си и не предават нацията си за потупване по рамото от американски посланик.

170

Пенсионер

преди 5 години

До тонката 198 Да Тонка. Борисов промени България и за това беснеят от БСП.

169

тонката

преди 5 години

Другари, в Румъния колко стана мерезето, другари? Боуко какво има да каге по въпроса? Радев ще да му пречи десет години да направи нещо, няма какво друго да е

168

Мнение

преди 5 години

До Факт 143 Така е .Гласувахме за Радев , за да не е Цецка и сгрешихме.Цецка беше най голямата издънка на Борисов.Магаре да беше предложил, щеше да спечели , а то Цецка.

167

Байфидан

преди 5 години

тонка, на гербавите аргументът им винаги е "и при бсп беше зле, какво искате от нас" гаче ли са ги избрали да поддържат злето, а не да вървим напред. Пълни некадърници, като поддръжниците им.