163

Анонимен

преди 5 години

Липсва само един каскет, очила с голям диоптър и прожекция на "Време разделно", "На всеки километър" и "Козият рог". Идилия от старите ленти.

162

У бре

преди 5 години

Що да не броим бюлетини със "Звук и светлина" на Царевец?

161

Огнян Минчев-цитат

преди 5 години

Президентът Радев е сериозно изостанал с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, няма да може да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен и така постепенно се свлича към своя крах.

160

въпрос

преди 5 години

Президента не знае как се фалшифицират изборите или си мисли че ние не знаем?

159

Анонимен

преди 5 години

Докато не гласуваме с дряновите сопи , не вяло и машинално , а с влагане на много чувство и много старание . Тогава вотът ще бъде честен. И нещата ще потръгнат.

158

:))

преди 5 години

До 182 АнонименНе, не става въпрос дали е пенсионери или работещи! / Как по тактично да го напиша!/Борисов дали може да попълни протокол, м? Категорично сам, НЕ! Е да ама такива са по голяма част от населението, вече! пр. ББ дава пари / не се съобразява с бюджета/ и е над закона / наскоро Радев изисква от ГЕРБ да спазват писаните правилата/!

157

Анонимен

преди 5 години

До :))герберчета и да пишете с/у Р.Радев нал знаете, че лоша реклама немаква реклама ве каскет - тоя клепоухия *** за рекламно лице ли е избран? Тия дни хептен е пощръклял и се чуди ква нова простотия да измисли. Вземете го озаптете, че поп Кирчо ше дойде пак да го пляска поклепналите уши.

156

Тъжен факт

преди 5 години

Случихме на най-тъпият президент досега...Накъде върви България с такива невежи политици.

155

:))

преди 5 години

До МАЛЕ , ПРОСТОТИИ..Порното е друго в секциите ! Питай някои бивш Председател на изборни секции в Сф за кво иде реч, камо ли из страната! Хора млади не останаха в страната! Естествено тарикати ще се възползват!

154

САМО ДА ПИТАМ:

преди 5 години

А , В СЛИВЕН ПРИ НОВАТА ПАРТИЯ --"ЕНП-БГ"-------И ТАМ ЛИ ШЕ ИМ СЛОЖИТЕ ВИДЕОКАМЕРИ ...??!!!А , ТАМ---ШЕ ВИКАМЕ ЛИ КЮЧЕКЧИНИТЕ...????!!!!

153

МАЛЕ , ПРОСТОТИИ..

преди 5 години

Айде на видеото и порнотооооооооо...ПО ИЗБОРИТЕЕЕЕЕ....!Тоя , направо се изложи и доказа , че няма хабер от "понятие" ..... за ИЗБОРИ!ПОРЕДНАТА ЗАЛЪГАЛКА ЗА НАРОДА... В СТИЛ--"КОСТИНБРОД"!!!!

152

:))

преди 5 години

До ЧеБраво! :)) Но излиза, че ГЕРБ не ги уважава, не ги чува и ги ползва единствено за магарета / на магарето се казва "Браво?", на човек .... /друго е/! :)) /

151

:))

преди 5 години

До 171 *** е като чамоватова е градивна критика към Президента, нал тъй?! Иначе твърдиш, че хората около него на срещата го подвеждат/въвеждат в заблуждение и неразбират в дълбочина проблемите ли?

150

Прост е като чамова

преди 5 години

Дъска резидентът им... хабер си няма от избориПо секциите хората се следят един друг Всички мошификации стават в ЦИКТам езаровено кучето

149

:))

преди 5 години

До 168 АнонименЕ нема само ББ да се появява по медиите, де! :)) Герб се опасяват/ страх гши е Радев да не засенчи ББ! :)) пп. герберчета и да пишете с/у Р.Радев нал знаете, че лоша реклама нема - туй е вашето мнение! :)) иначе най лошата реклама за ГЕРБ си е самия ББ!

148

Накратко

преди 5 години

Тоя и 4k или 3D ще поиска ,и една кофа пуканки.Лелеее майко.........фа-мак какво да го праиш.

147

Анонимен

преди 5 години

Този да не е сменил пиара? То не бяха срещи със строителната... камара, отбелязване на Ханука, отегчаване на студенти по случай 8-ми декември, ръкуване с доброволци, попълване на бройката на конференцията за климата и странно категорично "не" на намаляването на замърсяващите емисии, странно лобиране на въгледобива уж заради миньорите които трябвало да имат работа, странно лобиране за намаляване данъчните ставки на курортите... И най-странното е, че вече цяла седмица не споменава мерцедеса.

146

М, да ...

преди 5 години

До до 165Напротив! Идеята е нека да се променят/пипнат и други закони!

145

до 165

преди 5 години

е като не те притеснява че ще е валиден записа в съда що не щеш да може да гледаме, щото гузен негонен бяга

144

М, да ...

преди 5 години

Пред съда видеозаписи приемат ли се като доказателство, вече? Има ли камери / записв. уств./ при разпит в прокоратурата? Ако отговора е не! Кого обслужва това? Удобно е за днешната власт!