81

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Нацистите били против магистралите!При Хитлер Германия пренебрегва забраните и ограниченията на Ньойския договор и започва да възстановява военната си промишленост и да се въоръжава.Аутобаните специално са изчислявани строени така, че да издържат тежестта на колони от танкове. Всички са бетонни, с дебелина на бетона 50 60 см. Отделно, че са създавали работа на народа.

80

Анонимен

преди 5 години

Предеи две седмици пътувах по аутобан от хитлерово време от Бърно за Братислава. Пътя е в идеално състояние, но малко друса поради каналите между бетонните плочи.

79

ПроСоТо

преди 5 години

иначе,което си е истина,си е истина..Например:-ЗАПОЗНАТИ твърдят,че пътя от Пазарджик до Пловдив е построен от хитлерягите с презумнцията по него да се движат танковете им..Е,вече...колко става?..-70-80 год,той "НЕ Е МРЪДНАЛ"!!!!!..А движението е доста интензивно!Е,тук-там има слягане на основата от порядъка на 5-6 см,но...толкова!..Та:-Което могат дойчовците /а те могат много!/,си го могат..А ние си имаме Асфалт Паша и бандата смукачи покрай него..

78

ПроСоТо

преди 5 години

До Ядрен физик Гошоами щото Тиквун е циркаджия!..Той би поканил и "Дядо Коледа",и Феите,и Хари Потър,и Самия Дявол да му "вдигат имиджа"....изобщо,....болнавост,болнавост...Болно съзнание,СТРАХ и изгарящо чувство за малоценност..Това са "емоциите",които движат тоя .."супер-свръх-евроатлантик",Бащицата на нацията..

77

Наблюдател

преди 5 години

Пътувал съм в края на 1989-та в ГДР точно по такава магистрала. Била е тогава над 50 годишна. Изглеждаше различна, по-бяла, сякаш като от бетон, но гладка и здрава. Личеше си, че е стара и качествено направена. Имаше бетонна разделителна плоча между платната в двете посоки .

76

Ядрен физик Гошо

преди 5 години

Чудя се защо Боко като реже лентички и попа е там да ръси светена вода. Какво общо имат лентичките и политиката като цяло с религията - нали уж сме светска страна?

75

ПроСоТо

преди 5 години

аз обаче се учудвам защо некои АНОНИМНИ плачат за пътищата в Русия!..-ВИЕ ли се движите по тях,драги?!...Имате проблеми с пътуванията си из Руската "НЕОБЯТ"?!споделете,не свенувайте ся!

74

Хазар Ешкенаци

преди 5 години

Значи коги чичо Ади прави първа копка и реже лентички е Пиар ? А когато Баце го прави какво е ? Но чичо Ади е лош - нали ? А Баце е демократ и толераст ?

73

ПроСоТо

преди 5 години

я гледай ти!.."Дежа вю"!:-Хитлер прави първи копки и реже лентички,и Боко прави първи копки и реже лентички....-Зад Хитлеровия.."образ" прозира Гьобелс-"мозъка" на пропагандата в Хитлеристка Германия,и над имиджа на наша Тиква бди "Матора и душата на герп"-физическия културник Цвъки Цвъков!...бре да видиш ти "съвпадение"!..

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 73.ДА ти пратя линк от YouTube за магистралите(пътищата) в Расия.Качествена кал..

71

Анонимен

преди 5 години

магистралите в Русия са около 900 километра и голяма част от тях са в плачевно състояние, самия факт че от Москва до Петербург строят магистралата вече близо 50 години е достатъчно показателен а иде реч за някакви 600 километра

70

неразбрал

преди 5 години

По NatGeo даваха филм за магистралите на Германия.Там също казаха,че са строени от Хитлер,който ги харесал от своя приятел Дучето в Италия.За това и взимат името аутобан от италианското аутострада.Филмът беше американски.А не малка част са построени по плана Маршал....

69

Анонимен

преди 5 години

До майна (2) Неква стара википедия гледаш - сега показва 1156 км. Отделно е въпроса какво наричаш 'магистрала'? Защото ББ кръщава всичко така. А така наречените 'федерални пътища' с 4 и повече платна за движение (повече от 8000 километра) са си 'магистрали' повече от рушащите се още при рязането на лентата бокови магистрали.

68

До екпа на аутомедия

преди 5 години

Прочетете какви глупости сте написали ! ! ! Аутобаните на нацистите служиха без проблеми до 1985 г. на бившата ГДР.

67

майна

преди 5 години

До АнонименСпоред википедия магисталите в РФ са 760 км.

66

Анонимен

преди 5 години

До майна - На начало 2017 года протяженность федеральных дорог I категории составила 8 106,66 км - Общее число полос движения, штук 4 и более

65

nekoj

преди 5 години

Има една американска приказка - "ако можеш да го направиш - не е хвалба" - та същото и с аутобаните - ако са построили 3800 километра за под 10 години - не е пропаганда! Пропаганда е да говориш от сутрин до вечер (почти 10 години вече) за 'магистрали' - а да си направил стотина мижави километра на цена която може да влезе в книгата на рекордите Гинес! Е това е пропаганда!

64

майна

преди 5 години

До юбералесДнес в Русия има 600 км магистрали. Третия рим не е като Третия райх.

63

юбералес

преди 5 години

''След войната ще построим 2000 км аутобан, от Талин до Севастопол, и на всеки 50 км - модерен град с модерни сгради и модерни ферми''. - Адолф Хитлер. От книгата ''Хитлер без цензура'' на Хенри Пикер. (секретар на фюрера във ''Волфшанце'' 1941-43г.)

62

вгз

преди 5 години

Обширна статия, пълна с тъпотии. Хитлер им построи магистралите, сега се опитват да ни убедят, че не е той, т.е. че фашистите не са се оставили нищо добро на този свят.