205

Анонимен

преди 5 години

поредната глупост....

204

тъпото

преди 5 години

Анонимен, как така от една страна ще посрещат ***, а от друга България им била сериозна опасност? Нещо не те схващам. Или аз съм много ***, или ги пишеш едни тъпотии дето си по-*** и от мене, а?

203

делфина

преди 5 години

Ай, стига, бе, Хистори! Що не ми ги посочиш и обясниш поименно, а и да те питам за тези в Киев, те какви са - аз ги мисля за избягали от Сибир! Сравнителен факт - тези от Киев запалиха живи 50 човека в профсъюзния дом на Одеса, а онези от Москва - нито един в Крим! Ти, като ги пишеш тези бисери, да не си пил от оново олио "Бисер"?

202

112

преди 5 години

А спътниковите снимки какво показват?

201

Ушанката

преди 5 години

Я, колко много индианец имало, дето им се ще *** с перо! Ама, мили индианци, нали ни се обясни, че тя е за глава. Главата е място, където има мозък. Вие никога не може да сте ***, с глава и мозък - ние спечелихме ВСВ, а вие с тези пера на .... си спечелихте резерватите, където са веста за седене с пера на - - - -! Все пак обичате да се цапате и с червено, тъй че няколко червени цапаници показва колко малко сте останали в резервата! Или ватенката и КАТЮШИТЕ ДА НЕ СА И ТЕ ВАШИ?

200

Анонимен

преди 5 години

Възрастните комунисти възпитаха децата и внуците си да обичат Русия и комунизма и да презират Европа и дори България.Комунистическата проруска зараза е навсякъде - служби, армия, полиция !Утре при един конфликт, те не само, че няма да се бият с Русия, ами първи ще приготвят погачата да посрещат ***.България е сериозна опасност !

199

ПроСоТо

преди 5 години

"Тези данни не са проверени от независим източник"....Е,в такъв случай няма никакъв смисъл да продължа да чета.Домашните съчинения на изпадащите диктатори не ме интересуват....Та аз едва понасям безумията и дивотиите на нашия..

198

Хистори

преди 5 години

До Крим е рускиСамо, че този път фашистите са в Кремъл.

197

ЛОРД ВЕЙДЪР.

преди 5 години

ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС! *** СЕ Е ПОЗИЦИОНИРАЛ ВЪВ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ И СИ СЛУЖИ С ПРОТИВОРЕЧИВИ ПОЗИЦИИ, КАТО ВИ ГЛЕДА СЕИРА. ТАМ, КЪДЕТО НЕГОВАТА ТЕЗА ЗАПОЧВА ДА БУКСУВА СИ СЛУЖИ С ЦЕНЗУРА И НЕДОПУСКАНЕ НА УЛИЧАВАЩИ ГО В УМСТВЕНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ ФАКТИ. ПРОЧЕТЕТЕ ПОД ВСИЧКИ СТАТИИ И СИ ЗАПИШЕТЕ ОСНОВНИТЕ НЯКОЛКО ГЕРОИ. СРАВНЕТЕ ГИ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ СТАТИИ И *** Е ЛЪСНАЛ КАТО ГОЛА, ПАРДОН НЕОБОРУДВАНА СОВАЛКА ! ПРОВЕРЕТЕ ДА НЕ Е И НЯКОЙ ПОВРЕДЕН РОБОТ ОТ КОСМИЧЕСКИЯ НИ ***!

196

Нищо не е руско

преди 5 години

шапката им е канадска, пиенето им е финландско, колите им са италиански и френски, камионите - американски, оръжията - немски, културата - украинска, даже в "съюз на съветските социалистически републики" никъде не пише "руски". имало е нещо, кога са били монархия. сега има въглеродни горива, и нискочели далновидници.

195

Крим е руски

преди 5 години

.......или ще се разплача и ще видите вие тогава, хохли с укропи такива

194

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е руски 216........или ще кажа на мама да викне оня чичко от кабелната........ дето идва на гости, и ще видиш тогава

193

Крим е руски

преди 5 години

На който не му харесва този факт............да формира една рота заедно с Росен Плевнелиев и Иво Инджев и да отива да освобождава Крим.................хаха...........да го върне от Русия на фашистите в Киев!Да видим как ще стане тая работа!!!

192

Народна Просвета

преди 5 години

така, както викат на голяма част от наследниците на кубрат татари, така е измислено и името украина, за да се заличат с поколенията всички връзки с киевска рус, и да остане само москвабад единствен претендент за наследник на славяните. така руснаците ако са числено повече викат на българина сукин турка. както е казал един от героите на "Време разделно" : след 5 поколения, наследниците ти ще са по русофили от леонид илич, товарищ.

191

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е руски 216Крим е руски.............запомни го..............ако не можеш да го запомниш, си го запиши с големи букви и вечер, като си лягаш да спиш, си го припомняй!!!Въпросът с Крим е решен.............завинаги!

190

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До (*_*)русия е глобалния шоп. квот му трябва е негово, квот му не трябва се прибира, от искъро е без аналогов в мире, и ше си запали къщята , да бутне на вуте плевнята.

189

Анонимен

преди 5 години

За Украйна като държава трябва да се говори само в минало време..................за нещастие на украинците предишният президент Янукович не беше достатъчно твърд с/у превратаджиите..............трябваше да ги смачка още в зародиш.............за да се запази държавността в Украйна!!

188

Бай Петко

преди 5 години

До Ушанкатаела след половин час на попа, и ше се разбереме.

187

Крим не е руски

преди 5 години

Аз като българин ще се бия на страната на Украинците срещу руските терористи и окупатори..

186

Анонимен

преди 5 години

Путин трябва да е по-твърд към Украйна...............никаква милост не трябва да има за режима на Потрошенко и фашистите от "Десен сектор", които му помагат да задържи властта!!!