69

ognyanz

преди 5 години

До "Въпрос към ***?" Колко пъти ще го публикуваш това с копи/пейст? Корнелия Нинова никога не е купувала Техноимпекс, а е купила акции от дружеството след като е било приватизирано. А в самата процедура са участвали двама заместник-министри от правителството на Иван Костов.Но на гербаджийски *** е безмислено да се обяснява каквото и да е. Той си копи/пейства до безкрайност.Не че има връзка с темата.

68

червена параноя

преди 5 години

Много се уплаши патицата от полицаите,които са пратени,за да я респектират. Страхливка.

67

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

66

въй

преди 5 години

малиии да не ти е в къщата такава жена усойница

65

за добро

преди 5 години

правилно че я охраняват я си представете че стане нещо с нея кой ще размива публиката в нета много посни ще са новините няма да има кой всеки ден да измисля разни измищльотини правилно е и я пазете тя е нужна на публиката със своите артистични изяви

64

ТАЗИ

преди 5 години

отвратителна опака кавгаджийка!АКО Я НАПАДНЕ НЯКОЙ ,ЩЕ ПРЕДУПРЕДИ ПОСОЛСТВАТА, ЧЕ Нарочно СА Я ОСТАВИЛИ БЕЗ ОХРАНА.Съпрузите и на двете- Йончева и Нинова трябва да са с мнго здрави нерви.Но ще грохнат. Тези жени са като МИЗЪРИ- имаше около 1980 роман от Кинг или Гришам?.Прочетете го.А може и в комп. да пише нещо..

63

Така е

преди 5 години

Луда за връзване а и с параноя.

62

Спри се ма

преди 5 години

Е не се спря тая кукувица.

61

Анонимен

преди 5 години

Тази полицейщина е дело на БКП /ДС/. Държавна Сигурност /ДАНС/ подслушва всичко и всички. Откъде, мислим, изскачат флашките? Всички са записвани, всички са следени. Но не само ДАНС е ДС. Бастионът на ДС днес е ДПС, а официален представител на ДС за България е Делян Пеевски. Почетен председател на борда на ДС - Ахмед Доган. Преди, когато ДС работеше изцяло за БСП /БКП/, не помня да са се оплаквали. Плочата се обърна и тарикатите се размрънкаха, че ги бият с техните камъни.

60

Анонимен

преди 5 години

Тая жена откачи ли, бе! Полицаите трябва да се крият като минава ли?

59

Анонимен

преди 5 години

аре *** знаеш ли от кога та чакат в Спивен

58

Народни мъдрости

преди 5 години

Корнелке, мома, която не иска да я щипят, не се хваща на хорото.Като си се хванала, ще скачаш така, както свири музиката.

57

Анонимен

преди 5 години

Аз пък ще сигнализирам Европа за унищожаването на държавата от 240 депутата!На народа му се гади от крадци и убийци!

56

Бай Хей

преди 5 години

До саса. Ха-ха, тази басня я четем и слушаме от 2013. Сега сме 2018. Има друга алтернатива и тя е да те управляват още дълго.

55

Винету

преди 5 години

До гробокопача. Ама все някой ден Бойко ще си тръгне. Няма да живее 100 години я, пък и вече е на години и скоро ще се пенсионира и тогава. А кой беше гол в онова шоу, май само ти не си видял - свали си червените очила. Даже и позитански лица признаха, че Трифчо беше жалък и Боко го размаза.

54

Анонимен

преди 5 години

ОПОРКАТА Е СТАРА- НОВАТА ОПОРКА Е НЕМА ПОЛИЦИЯ.

53

расате

преди 5 години

Откога "***" е нецензурна дума?

52

расате

преди 5 години

На г-жа Нинова ще ѝ припомня една древна мъдрост:По-добре да си държиш устата затворена цяла вечер и всички да те мислят за глупaк, отколкото да я отвориш и да разсееш всякакво съмнение.

51

Анонимен

преди 5 години

А бе, червена коза, те ако да те следят, няма да е така явно, нали?

50

666

преди 5 години

Май пак не си е пила успокоителните. От години сънува, че се връща в голямата политика яхнала бял кон, но все се оказва, че е яхнала червена коза.