28

Гост

преди 5 години

До До 26 Коце км......или с 4 мм грайфер, това пише!

27

бай ПЕТКО

преди 5 години

За 20 лв +баланс ми смениха две гуми, ама дойдох 2 дни преди края на м. октомври.

26

Зимна гума и лятос

преди 5 години

С учудване гледам как едни хорица са се наредили на опашка да си сменят гумите!

25

До 26 Коце км

преди 5 години

Като не занеш какво има в закона, защо лъжеш хората. "Гума предназначена за зимни условия", както пише в закона, какво е? Извънземна гума според теб, а не зимна гума, както се нарича за по-накратко.

24

Анонимен

преди 5 години

Има голям смисъл от едни джанти за зимните и летните гуми. Първо, пътищата ни са осеяни с дупки и джантите редовно са криви и трябва да се изправят или нови джанти. Ако не обърнеш внимание, ще караш с криви джанти. Второ, баланс се прави редовно, а не махаш едните гуми с джанти, слагаш другите с джантите.

23

Анонимен

преди 5 години

От години монтажа е включен в цената на гумата(нова/стара)--------------Включен, ама миналата зима на Медина Мед - купих зимни гуми 700лв + 40лв монтаж. Пролетта пак от тях купих летни гуми 560лв + 40лв монтаж. Включен е, ама дедовия.

22

Анонимен

преди 5 години

Що за статия е това? Статия, която да уплаши неплашищите се и всички дружно да се втурнем да купуваме и сменяме гуми. Ще сменям и аз. Като мине лудницата. Сега да ги сложат на джантите, а пък следващите пъти вече аз ще си сменям джантите.

21

Анонимен

преди 5 години

Кстаджиите нямат право да те глобяват ако си с летни гуми - няма такъв закон !!! Що за статия е това !!

20

Анонимен

преди 5 години

...бАрзането".... Браво, ***, браво !!!

19

НаВремето

преди 5 години

Прогноза за времето след една седмица - t-max 17C.Ако е слънчево, температурата на асфалта ще бъде най-малко 25 градуса.Честито!

18

man

преди 5 години

всесезонните гуми са като джендърите - не знаят летни ли са или зимни

17

Анонимен

преди 5 години

Баланс на неукрепена машина във вибрираща каросерия, е нонсенс.

16

Анонимен

преди 5 години

Да бе, само сваляш и качваш... И аз съм с 2 комплекта джанти, но... баланса къде го оставяте? Или го пропускате? Днес дадох 20 кинта за баланс, смених си ги сам

15

шматка

преди 5 години

До 10Ама и ти си паднал на гумаджия.От години монтажа е включен в цената на гумата(нова/стара)От къде си го намерил тоя

14

Анонимен

преди 5 години

Потресен съм-цензурираха ми името на автора на статията

13

Анонимен

преди 5 години

Златко не лъжи бе,не са задължителни зимните гуми,тъй ли не прочете закона а статия пишеш.Само дълбочината на грайфера и задължителен.......и на мозъчните ти гънки

12

Истината

преди 5 години

То затова се прави 2 комплекта джанти с гуми зимни и летни и само развиваш и слагаш другите. Ама абдали дал Господ да пълнят джобовете на гумаджиите.

11

Анонимен

преди 5 години

Много мъже с меки китки се навъдиха бе!Изкарваш джантите със зимните гуми, вдигаш на крик и монтираш!Всичко друго е женственост!

10

ай сиктир

преди 5 години

Чакай, чакай де ще му излезе сметката, ако всяка пролет и есен на едни и същи джанти се сменят гуми според сезона, кой луд го прави ?!?!?!

9

Анонимен

преди 5 години

Защо се замимавате да сменявате гуми. Вземате 4 жанти качвате летните гуми. Купувате още 4 джанти качвате зимните гуми. Когато сте с летните сваляте ги и качвате зимните а летните с джантите ги прибирате. И обратното. Ако пък искате изобщо да не се занимавате с тази гимнастика си купете всесезонни гуми. Когато се износят хвърляте ги качвате нови и продължавате без гимнастики и без главоболия. От както се помня съм с всесезонни гуми а това са 38 години. Всесезонните гуми са малко по скъпи.