28

Анонимен

преди 5 години

На челните места е защото има пародия на полиция! Събрали сте всички негpамотни cеляци, които като навуят Ониформата и се мислят, за богове! По-малко показност, повече дискретност и реално свършена работа трябва!

27

Кратун

преди 5 години

Не можеш да пребориш 80%. Ти трябва да отстъпиш. Това е смисълът на демокрацията. Иначе малцинството се опитва да мачка мнозинството. Обаче комунистическите потомци у нас не го разбират така и затова ние, 80те процента, трябва да им го обясним с твърди аргументи, като сопи, камъни, винкел. ...

26

Кратун

преди 5 години

Ако 80% са нарушители, значи има нещо сбъркано в системата.

25

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е тук, за да потвърди отдавна известен факт -- шофьорите са мърлячи и като цяло са обременени с всякакви комплекси, лоша карма, зловоние и простотия ***. Ако много държите да сте като нас, зае*аващите по 1000 килограма ламарина върху плочника - купете си кола и вие, не изоставайте от българския тренд. Много е яко да си шофьор. Обичаме се помежду си.

24

Само глоби

преди 5 години

Ама, якиииииии....!КАТО в целта Европа!

23

fake news

преди 5 години

До една случкаправи си. разликата в скороста е огромна предпоставка за ПТП. карай с трафика.

22

една случка

преди 5 години

Миналата есен с жената карам и си говорим по пътя Бургас за Ахтопол-не бързаме. На отсечката преди Созопол има ограничения 60км/ч и аз намалявам до 60-70, а всички ме изпреварват като Шумахер. Една полицейска кола( не на КАТ, а патрулка) ни настигна и даде знак да отбием. Като се увериха че не кара някой пиян или болен питаха къде отиваме извън сезона и казаха да карам с трафика, че иначе е по-опасно- и са прави м/у другото. Надолу си карахме 110-140 като другите и така се върнахме.

21

Анонимен

преди 5 години

А и тогава нямаше насоки с фиксирано обучение са сега насоките са всеки ден и в пари Ив часове и в клиенти не някои да имат една улица час в Ловеч и да въртят трима човека зса дваисе минути и после какво станало става всеки ден

20

Анонимен

преди 5 години

Верно е колега но по онова време1993 нямаше тая анархия и се учеше и се изпитваше ине се гледа като сега кои кого оправил и ако мислите че са спрели спрели са друг път затова казвам престъпниците станаха медии и герои и от тях иде всичко корупция и така и бунт като нее на кеф но няма да доживеем нормален ден да видим докато не идат в затвора а те там им е мястото колкото до карането навремето те не питаха нито кои си нито откъде си а сега корумпирания изпитващ гие проучил още преди изпита

19

PiF

преди 5 години

Много просто - КАТ правят един сайт в който могат да се качват снимки и видео от нарушения, приемат ги за неоспорими доказателства и започват да глобяват по най-бързия начин. Ще се получи самоконтрол, защото не знаеш кой и от къде те снима и щеш не щеш ще спазваш правилата.

18

Анонимен

преди 5 години

Както каза един пъдар от мадрид трябва да ви се смени чипа. Имал е предвид народа. Щото това нее комп или телевизор за да им смениш чипа. Просто народа си е такъв. Вариго печиго нит приема нит предава. Аз съм от 40 години на път. Карал съм по Живково време карам и сега. Разликата от тогава и сега е огромна. Онзи народ беше толерантен гледаше на живота по друг начин. Сегашния народ гледа ден за ден. Всеки гледа да прецака другия. Когато се съберат много такива прецакващи се става манжа с грозде.

17

Анонимен

преди 5 години

Като спрем корупцията а не престъпниците да ги дават по тв

16

Анонимен

преди 5 години

Българският шофьор на запад кара като по часовник защото скубят даже и бръснатото! Катската шопария я нама там!

15

Стамат

преди 5 години

Вземете им всичко! И коли, и жилища и... ВСИЧКО!

14

Анонимен

преди 5 години

Докато полицаите ги мързи тъй ще е. А пък и да не ги мързи едва ли ще могатда напишат повече от 5-6 акта за 1 час.

13

До 12

преди 5 години

Ш с пръстна :0

12

До guru

преди 5 години

Ти у ред ли си уа?

11

Guru

преди 5 години

Освен всичко се оказва, че на практика карам постоянно в нарушение, понеже книжката ми е изтекла от 3 години и никой не ме е спирал за това време при положение, че съм бил 2 години от тоя период търговски представител с по 30 000 км годишно само на работа. Дори сега книжката ми чака в КАТ готова от 5 месеца и не съм си я взел щото няма смисъл. Сериозно говоря всичко това е истина, колкото и да не е за вярване.

10

Guru

преди 5 години

Не последния месец, ами всеки работен ден правя нарушения.

9

До 7

преди 5 години

Сам не знаеш колко си прав. КАТ обикновено глобява най-примерните шофьори и в резултат на това и те започват да правят нарушения и вече никой не ги глобява.