142

до 148

преди 5 години

Д-р Менгеле е "продукт" на садистичната си майка. Първо чети и мисли, и тогава се изказвай неподготвен. Има нова книга за Менгеле сокро излязла на пазара, която разбулва много от мистериите свързани с този прототип на Ханибъл Лектър, или пък обратното, както си избереш. Мълчанието на Агнетата е вдъхновено от НЕГО.

141

nina

преди 5 години

"26-годишният охранител дори не трепнал, когато го питали защо е убил жена си и едногодишното си бебе. "Нямаше никаква емоция, дори не трепна, не се разплака, не съжали за бруталните престъпления", споделиха криминалисти и обвинители, които се шокирали от реакцията му."Абсолютен психопат.Няма никакво съжаление,никакво разкаяние,никаква емоция.Как не ги е срам родителите на убиеца да излязат да дават интервюта колко добър баща бил???

140

До анонимен 148

преди 5 години

Вярвам ти че съществуват създания които са ни направили да се мразим с такава омраза за да ни смучат енергията. Политиците възповядват и слугуват на истинските господари на тази планета това са рептилите. Затова политиците ни лъжат и позволяват престъпниците да си правят каквото си изкат и ни лъжат и ни обедняват. Абе казано честно матрицата е реалност.

139

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че следващата война ще е между половете. Д-р Менгеле е доказал чрез експерименти в концлагерите, че 100 % от мъжете са склонни към садизъм, с много малко изключения. И стига с тази конспиративна пропаганда на вас мъжете за вашите престъпления са ви виновни: eвpeитe, илюминaтитe, peптилитe, изневерите, cветовнoтo прaвитeлствo, извънземните..Мъжете са закодирани да изневеряват и да не са щастливи само с една жена. Жените пък са закодирани да са щастливи когато владеят само един мъж.

138

Българин

преди 5 години

До ninaТова е чудовищно!Горките хора, горките!50 години Живот отива на кино, в един миг...А това, което им остава, Живот ли ще е??Дано край тях има много и добри Хора да им помагат...и да ги пазят!

137

Анонимен

преди 5 години

Никой не знае или не иска да си спомни Българската традиция за успокоение на душите. Аллерселен = Всички Души е аналогът на Задушница. Всички драми и трагедии, които ни се случва са "арехетипи" на "паднали души-ангели", които трябва да се "отработят" от аватарите, които ги представят на "сцената Земя". Никой не умира наистина...ако разбирате какво ви казвам.

136

Анонимен

преди 5 години

Офтопик въпрос :В Германия днес е денят "Аллер-селен" и никой не "работи". Има ли ЗА-ДУШНИЦА ДНЕС В БЪЛГАРИЯ?

135

Сам най добре

преди 5 години

По добре да съм сам с заплата 1500лв с едностайно жилище с един голям хол , баня тоалетна кухня с локално парно с тераса , пералня , сушилня , печка хладилник. Ще живея като цар. Няма драма , няма коя да ме дразни с тъпите и интриги на работа кой кво е казал онзи какво е казал и да ми зей дай пари за това за онова. Днешното време по добре да си сам с малко приятели. Верни приятели. Мен не ме е страх от смъртта ние се прероди отново тук като други. Земята е затвор на душите ни.

134

Анонимен

преди 5 години

Този е от онези 80 % де..били. А тази цифра е плашеща. Представяте ли си 75 000 оръжия в ръцете на такива де..били. По интересното е кой им е дал разрешителните да притежават огнестрелно оръжие. За газови пистолети съм съгласен те се ползват за самозащита но за бойно оръжие. От кои ще се пазят по кои ще стрелят по мафията ли. Или същите тези са Мафията. Както онези които слезнаха от джипа и пребиха момчето и бяха въоръжени с едрокалибрено оръжие. Няма ли народ да излезне и да изчисти бок;ука

133

nina

преди 5 години

Прочетох в друга статия,че убитата Дарина е била единствено дете на родителите си и бебенцето е единственото им внуче...Боже,не искам да си преставям какво им е,горките те!!!Моите най-искрени съболезнования за погубените невинни жертви!Дано този психопат,убиецът,да изгние доживот в затвора без право на обжалване,заедно със Северин,в една килия!!!

132

до 138

преди 5 години

Този случай в частност не е подходящ да се повдига въпросът за ЖЕНО-МРАЗЦИТЕ във връзка с извършителят, защото "ролите" са разменени. Можем да съдим за патологична омраза към жените в случаят със Селяйдин Красимиров, а за отношението към жените да си правим изводи от отделни "извадки" коментари на типично фес-патриархално мислене. В този случай можем да си правим изводи за това доколко младото поколение е готово да бъде "родител" и за вината на предишното поколение "родители",както за "френдса"

131

Анонимен

преди 5 години

Комплексирано момче... За жалост все повече ги виждам такива по улиците. Макар че и жените ни напоследък не са стока. Даваш всичко за нея и накрая ти ... в устата. Това не го оправдава разбира се. Както се казва - много риба в морето. По - добре да си гледа детенцето и да си гледа живота. Тя жената ще остарее и ще се депресира, пък мъжа може да клати и на 50 години :)

130

Права

преди 5 години

Жените имат много права и помощи. Мъжете не могат да покрият високите стандарти на обществото за да задоволят една жена. Защото ние 80% от мъжете знаем че 80% от жените се целят към 20% от мъжете това са богатите чад дадис както му викат в Америка или шугер дадди. Жените само искат а мъжете са прокълнати да се мъчат да работят яко и да дават на жената и тя да му отнема само и за десерт тя му тегли шута с изневяра или там нещо си. Викторио е прав да се съмнява дали е с някой друг. И може би ще ра

129

Анонимен

преди 5 години

Социалният балон, в който много от нас живеят, понякога ни пречи да разберем каква огромна, непоносимо тежка патология съществува в отношението към жените тук. Повярвайте, дори не можете да си представите колко дълбоко е пуснала корени тази омраза. Но е време някой да започне да говори за нея.

128

Анонимен

преди 5 години

Комплексиран от поколения подтискана ролята на мъжът в семейството с мъжественото име Виторио млад и чувствителен на темата "М-достойнство" баща включва рефлексия "Медея" (който е гледал ПУРгаторио на ДОРФман) ще разбере какво имам предвид...се "самоубива" ритуално, чрез убийството на приятелката си с гръмкото име Дарина Министерска, студентка тя и майка, и видимо СУЕТНА, и нелепо убива дъщеричката си, чието име не е споменато в статията. За последното спомага малодушието на ТО, под форма У- ТШ.

127

./.

преди 5 години

Според мен завиждат.

126

Истината

преди 5 години

До няма виновни лъжата прави недоверие , омраза и злоба и да изгубим доверие на гаджетата си защото ни лъжат. Я гледи политиците в какво ни трансформираха същото лъжат ни правят ни номера. Ни изгубихме вяра в системата и от бедност вяра и спокойствие в общото. И ние продължаваме да им слугуваме и нещата се така ще стават просто и ясно.

125

Иван112

преди 5 години

Ква омраза към жените ай сиктир с тея егоистични западни феминистки перспективи, тея промивки са аут не разбрахте ли вече! Няма да стане да с еобсъждат нещата от гледна точка на това как жените са жертни по подразбиране, точно преди 5 години и жените и мъжете бяха по трезви когато обсъждаха такива въпроси, но промивката си е промивка сега.. трябва да е "омраза към жените" ам те половете винаги леко се дразнят един друг и си приказват зад гърба, ай слезте на земята вече кукувици

124

Няма невиновни

преди 5 години

Аз мисля че жените трябва да са виновни колкото мъжете. Всички жени мислят че са перфектни. И че ако те направят нещо лошо веднага обвиняват мъжете. А не виждат техните си грешки. Не е хубаво това. Пример - жените могат да излъжат че мъжете са ги изнасилили ама те мъжете нищо не са им направили и по този начин в обществото нараства омраза , недоверие , злоба. Аз мисля че нещата се развиха по този начин защото от недоверие към половинките си. Колкото мъжът е виновен толкова са и жените.

123

Анал-лизатор

преди 5 години

Добро си е момчето ,стига сте го обвинявали. Такива са времената в които живеем просто!