18

Анонимен

преди 5 години

Мафията се разраства.Никъде по света няма платени зони в град като София с толкова малка плътност на населението. Най-много един-два най-централни булеварда в продължение на 100-200 метра.

17

Кръстьо Костов

преди 5 години

До Анонимен 8Логично е и софианци да си плащат, когато отидат в провинцията или даже в друга част на София

16

Анонимен

преди 5 години

До До 11С този коментар доказваш, че освен смешен си и жалък.

15

Чичо

преди 5 години

Всичко е както по целият свят.Даже тук е евтино.Който е пътувал знае.Автомобилите са все повече и повече ,но никой не е мислил на времето за паркинги/а камо ли за многоетажни/.Погледнете реално и разумно бе т.р.о.л.чета!!Ако има свестен кмет последните 50 години ,това е Фандъкова и пак ще я изберем.А вие десетимата си лайте,той кервана си върви.

14

Гарантирано ГРОБ

преди 5 години

Идват избори, трябват пари! Скоро зелена зона и в Кремиковци, Враждебна и Ботунец.

13

Анонимен

преди 5 години

Зелената зона постепенно става кафява.

12

Римео

преди 5 години

Люлин си е най добре.....

11

Цонко

преди 5 години

Ама парите по Касата си вървят, щото вие вече сте си платили, независимо от това дали ще дойде линейка или не, те хората ще си вземат парите. А от зоните трябват постъпления, въпреки, че не е ясно къде точно отиват.

10

Цонко

преди 5 години

Фандъчки трябват, фандъчки. Нароиха се калинките и трябва да папкат.Апропо, забелязали ли сте, че ако си спрете колата и не платите, само след 5 минути или ще са я вдигнали или поне ще са я закопчали. Хайде сега се хванете за сърцето и паднете на улицата да видите за колко време ще дойде линейка, въпреки, че за нея вече сте си платили. Всеки един от инкасаторите в зоните взима колкото шофьор на линейка, и автопарка им не е по-евтин.

9

друг софиянец

преди 5 години

До СофиянецЪАбе *** срам е от такива като теб !!! В огромната си част хората от провинцията са принудени да дойдат в София и причина е, че по места нямат работа, а трябва да хранят семейства и за това идват.

8

Анонимен

преди 5 години

От Данчето, за мутрите, с любов!

7

Анонимен

преди 5 години

Нека да се постави изискване към новото строителство,да има задължително подземен паркинг.Гаражните клетки обаче ,нека да не бъдат с размера на трабант,а да се има пред вид реалният размер на автомобилите.

6

ай сиктир

преди 5 години

Върви се по най-лекия и удобен за общинските лентяи начин. Поредните улици и булеварди се обявяват за зелена зона и се започва стригането вместо да се мисли и за паркинги. Дори и да има някъде свободно място то услужливо се дава на поредния строителен предприемач и се строи всичко друго, но не и многоетажен паркинг.

5

Анонимен

преди 5 години

Натакова ли ви пак любимата ви кметица?

4

Анонимен

преди 5 години

трябва да се заведе едно дело срещу общината, че допусна това презастрояване, строителство на сгради, които нямат паркоместа и всичко ще си дойде на мястото. Като вкарат Пешо Диков, Софиянски за раздадените общински имоти и т.н. в панделата много бързо ще се реши събаряш едноетажна къща и строеж максимум два етажа, а не кооперация.

3

Анонимен

преди 5 години

Зелената зона се надува, надува, надува...

2

Анонимен

преди 5 години

А парите за паркоместа къде потъват? ЦГМ да се закрие, ръководителите на същата туморна организация зад стената, заедно с фандъкова! Никога повече фандъкова на власт!

1

Чичо

преди 5 години

Зоната трябва да важи и нощно време и тарифата да е двойна!