236

tihomir.tanev2

преди 5 години

Горивата са ни скъпи щот сте ***!

235

Ееех времена

преди 5 години

Как да обясним на децата какво е социализъм:- Карайте ги да вършат домакинска работа, и давайте 50% от джобните им пари на мързеливи непознати деца от квартала.

234

Търкай

преди 5 години

Вода, ток, горива, парно, нищо няма значение. Революцията ще започне, когато се вдигат цените на талоните на Националната лотария.

233

Анонимен

преди 5 години

ПОДЗАГЛАВИЕТО ДАВА ОТГОВОР НА ВЪПРОСЪ ЗАЩО СА СКЪПИ ГОРИВАТА.ГЕРБ СА НАЛОЖИЛИ ТОЛКОВА ВИСОК АКЦИЗ, ЧЕ ДОГОДШНО Борисов няма да раздава по 28 милиона всеки ден, а по 50.

232

Анонимен

преди 5 години

До L7S90 Ими колега поръчкова статия. Не е за първи път и нема да е за последен. Тук така са нещата само хвалебствия за съжаление.

231

L7S90

преди 5 години

Люксембург 1 литър в момента е без значение 95 или дизел 2.47лв за 1л при повтарям при минимална ( ЗАПЛАТА 2000 +- ЕВРО ) ТУК 2.50 +- 510 лв минимална ЗАПЛАТА...

230

Кучиязъг

преди 5 години

Триувата за коня нали е евтина. Бинзиня да е скъп.

229

Losho

преди 5 години

Хахах тези какви очи имат така да лъжат! Някакви глупави оправдания с логистичните разходи в различни части на България. Тога да обясни защо в Бургас, където е рафинерията, горивата са най-високи??? Сами се оплитат в лажите си. Горивата не са най-евтини тука от цяла Европа. Това е долна лъжа. Също така тука маржина печалба на литър е един от най-високите в цяла Европа( да не спомена и целия свят) Марешки правеле дъмпинг . Доста време във Варна всички бензиностанции държаха неговите цени.

228

Анонимен

преди 5 години

Очевидно Герб3 няма да изкара до февруари даже

227

Анонимен

преди 5 години

Направо смешно са някои писания относно някаква си пазарна икономика в България! В България няма пазарна икономика! Има далавера, усвояване и рекет! Това, на което ви учат в някакви си училища е теория за някакви държави, нямащи нищо общо с мутренскта ми държава! В коя пазарна икономика има мутри и мутрите управляват държавата?! Стараейки се са напишете нещо умно, често е доста тъпо, особено отнесено към битието!

226

Анонимен

преди 5 години

Специално за порещия черва, Цената на горивата, не зависят от желанието клиента. Единствения вариант, е ВСИЧКИ клиенти да не купуват горива, определено време. Тогава на пазара ще се появи излишък, който ще свали цената. Нереално нали, в рамките на съществуващата действителност.Може да разпориш Боко, Златев, КЗК, ОПЕК и който си пожелаеш, но закона за търсенето и предлагането, не можеш да промениш с физическо действие. Насочи енергията си в друга посока.

225

Анонимен

преди 5 години

В.ъшльо не говори глупости за в.т-во,да не би горна Оряховица да е много далеч от в.т-во,а там горивата са по евтини,товар политика на геноцид.

224

Анонимен

преди 5 години

Дошло е време разделно! Време е да се разделим с мутрите от прехода!

223

Анонимен

преди 5 години

Защо са ни скъпи горивата питайте кръглия суджук от Банкя

222

Анонимен

преди 5 години

Поръчкова и манипулативна статия.

221

Край

преди 5 години

Скъпи горива ли? От центъра до Бъкстон - средната скорост 14 км. в час. Всичко се е накачулило на коли и се вози. Ще се оправи трафика като горивата станат по 2.

220

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера отрепките, които защитават високите цени на горивата! Вие въобще нормални ли сте? Писва ми вече да ви чета малоумията и ще ви подкарвам! Ще ви разпора червата, скапаняци!

219

До 236

преди 5 години

Ами внеси горива от Турция, продай ги в БГ - 20% от реалната пазарна цена и ще станеш милионер. Може и от Русия, ако ти е по добре. Само да не се окаже, че свободни обеми за нашия пазар, на такава цена няма да ти предложат. Що си мислиш, че няма хора с възможности и желание да станат милионери+ за няколко месеца.Ама неясно защо всички тези, с възможностите, на Европейския пазар се борят. Що ли?Това ти го оставям за домашно. Може и да се светнеш

218

Анонимен

преди 5 години

Ще ми се, да слезе народа масово от колите. Ще имаме по чист въздух. Ще се раздвижваме повече, и ще сме по здрави. Ще си общуваме по спирки и в обществения транспорт. Ще се ядосваме по малко, щото няма да има задръствания, ще бързаме бавно, и ще успяваме в всичко.И много други неща ми се искат, ама офците, са си офци, Тръгне ли една и всички тръгват, и ми разбиват мечтите. Ама да блеят могат много, чак ти продънват ушите.Може би, следващото организирано човешко общество, ще е от друг вид.

217

Анонимен

преди 5 години

До (-_-) 233 Ами г-н ексерта по горивата защо не обясни защо дизелът в Турция е 1.60 лв. да тя не е в ЕС и също внася петрол който също е борсов продукт. Същото е и с бензина в Турция по евтин е от тук, също е и с газта . Ние сига от къде последно ще ни карат газ не се разбра.