73

Анонимен

преди 5 години

То да е един Симеонов там про стак- да се маха и готово, ама за съжаление нещата са патологични и циркаджиите са много, направо несериозна работа. Повечето са под средното ниво на българина и всеки познава поне по 5-6 човека пъти по- свестни и образовани.

72

Solar Power

преди 5 години

Аз пък ми писна от тези майки и инвалиди. Има десетки да не кажа стотици хиляди други семейства и деца които вземат детски само по 200лв. Те какво правят ? Защо не вземат по 900 лв. Когато една креслива група тип инвалиди,вегани,***,римляни започне да манипулира и узурпира всичко за сметка на мнозинството ни е спукана работа яко.

71

Анонимен

преди 5 години

Къде е ББ?Защо не се появява по медиите?

70

Ахаа Станишев

преди 5 години

Ми то вече не управлява Станишев нал тъй.Или вие живеете в някав минал времеви хоризонт и сънувате Кастро и Ленин.Да поясним от ДЕСЕТ години управляват ГЕРБ - цифром и словом.Време е да върнем радостта на г-н Симеонов, Каракачанов, Сидеров, ГЕРБ, ДПС, БСП, Воля.Простичко, като ги махнем.Ще отглеждат азалии, хортензии, теменужки, за по-стронг мъжкарите - пчелини.Риболов, футбол - пречим им, пречим им да живеят спокойно.Депутатите побеляха от нас 20 г. все на власт, без тях сме загинали

69

Анонимен

преди 5 години

Симеонов постави коалицията в отчаяние. Какво следва?...........................................................................................Следва чекистите вън от власта !

68

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е повече организационно-финансов,що не могат толкоз годин,всички изредили се кат народни избраници в НС мислещи закони,ако не то ползващи консултанти,коректори,редактори,що управленци в изпълнителна власт имащи право на промени за гласуване по тях по несъответствие и внедряващи разпоредби в съответствие,правила за изпълнение,че на другите нива също народни избраници общински,частично административно обвързани с горните,съветници как местни парламенти смесени по парийни групи,та схемите.

67

опозорени.......иоти

преди 5 години

То с голяма уста и арогантност до там се стига...на следващите избори 0 %.....

66

Анонимен

преди 5 години

Странни неща стават с коалиционните партньори на ГЕРБ рано или късно.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64Явно сте поредния бабаит от чужбина който плюе и дава акъл. Едно от умните българета...10 години сме били избирали Този...Ако изборите решаваха нещо, щяха да бъдат забранени. Мисълта не е моя.И при вашият приятел Станишев се крадеше, и при тези преди него. Орешарски сам си падна, толкова им беше акъла и на тези.Защо говорим за нови избори? Оставката от публично заемана длъжност след такава изцепка е задължителна.Ще си намерят друг Вице, кандидати сигурно има достатъчно.

64

кой допусна?

преди 5 години

До ИВАН 63А кой допусна "дивите капиталисти" в управлението на страната?Бг не е САЩ, където разни магнати участват в Конгреса. Бг е със съвсем друго държавно устройство. Кой позволи да се прокарват антихуманни закони, улесняващи "дивите капиталисти" в техния грабеж и издевателства над народа? Защо държавата ги финансира с парите на народа?

63

Анонимен

преди 5 години

Не се излагайте ,всичко е бесепарски глупости !

62

64

преди 5 години

..........Е, сега ще ручате жабета, баламурници!!

61

Анонимен

преди 5 години

На всички ви е "все едно" кой ще управлява защото установихте своята ИМПOТEНТНОСТ в гласуването.Щото 10 години избирате една Тиква и неговите лакеи.А сега като сте се OCРAЛИ от всякъде вдигнахте ръце и "Ами на мен ми е все едно".Защото Станишев ви беше "кофти".Имало много богати хора..........всички сме добре ама що има по-богати от мен.И т.н.............Колкото и да не си го признавате това бяха основните мотиви на тъпите българетада бутнат от власт НАЙ-ДОБРОТО управление от 1989 насам.

60

ИВАН

преди 5 години

До Анонимен: НАЛИ ВИДЯХМЕ ОНЯ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КОИ ЗАСТАНАХА ЗАД СИМЕОНОВ -ИГРАЧИТЕ , ДЕТО СА ИКОНОМИСВАЛИ ОТ ЗАКУСКИ И СА СИ КУПИЛИ ЗАВОДЧЕТА ,КАТО КОРАБОСТРОЕНЕ ,СОДОВИ ТАКИВА И ОЩЕ ХИЛЯДИ. С ЕДНА ДУМА -ДИВИТЕ КАПИТАЛИСТИ КРЕПЯТ СИМЕОНОВ ,НЕ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА БОРИСОВ И ГЕРБ .

59

Анонимен

преди 5 години

"Ако Слави Трифонов влезе в политиката, Бойко и простотията с която се е обкръжил"----------Ще се смени една простотия с друга. Как пък им се вързвате на Слави, че и на Бойко, ***

58

Анонимен

преди 5 години

БСП защитават гласоподавателите си, защото всички знаем кои са уж болните деца с ТЕЛК. Това не са подведените да протестират майки с наистина увредени деца, а една напаст, за която не смеят да говорят. Комунистите яхнаха протеста, но нищо не могат да направят.

57

Анонимен

преди 5 години

Ренета Инджова,един от малко свестни хора,останали тук,ви го каза.Въпреки,че не е толкова трудно човек да се досети за това.Баце чрез избори няма да падне.Всичко е нагласено и фалшифицирано с благословия отвън.И точно отвън ще дойде и краят му.Така са конструирани нещата.И краят му идва с новия световен ред.Решено е.

56

Така е

преди 5 години

Ако Слави Трифонов влезе в политиката, Бойко и простотията с която се е обкръжил ще отидат заедно в забвение.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2А забелязваш ли и "цитата" в кавички в началото на статията? Би било редно да има многоточие, там където е пропуснато част от изказването. Да, ама не. Всичко е коректно и няма внушение? Познато от "българския народ е матреал". Ами социолозите в България отдавна са определили 80% от българите и е истина. Затова и такива акциите са толкова елементарни и виждаме ефективни. Орешарски също каза нещо което изопачиха и натъманиха на срещата превърната в седянка от профсъюзите.

54

niki

преди 5 години

До 56А къде са тия другите, дето хората масово ще гласуват за тях? Да ти отговоря ли - НЯМА ТАКИВА в момента. При едни нови избори отново Бойко ще управлява и не е ясно с коя малка продажна коалиция ще е. То не че сега са много хубави тия де....