147

Анонимен

преди 5 години

Защото е имал смелостта да каже истината ли?

146

Ohcoli

преди 5 години

Nekoi psihiater si e izpusnal klentelata li?! Ili nekoi ushen doktor?!

145

Анонимен

преди 5 години

Честно казано, понякога се радвам на атакистите. Млади хора, с нетърпимост към безобразията, които се случват по нашите ширини, но...Лидерът им е "подводница", която торпилира всичко хубаво, което са способни да направят като опозиция. Това, че Волен Сидеров играе на много фронтове и е протежиран от Кремъл е официална тайна. Нека не си мисли, че няма кой да разследва колоритната му особа.:)

144

Анонимен

преди 5 години

Ама наистина са много големи о""т""р""е""п""к""и. И дори тор браузърът не е в състояние да им помогне.

143

Анонимен

преди 5 години

Нека си представим една хипотетична ситуация. Ако г-н Волен Сидеров беше вицепремиер и беше използвал "кресливи жени" или се е държал арогантно в луксозен ресторант, в присъствието на гости от чужбина, или правил скандали на летището във Франкфурт трябваше ли НЕЗАБАВНО да си подаде оставката?

142

Анонимен

преди 5 години

За такъв коментар даже в Тазмания си тръгват.Но този *** патриот няма,как не му се сърдете толкова му е възпитанието

141

Анонимен

преди 5 години

До КолевНИКАКВА ОСТАВКА ДА НЕ ПОДАВА! ТОВА НЕ СА МАЙКИ, А ПЛАТЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА!

140

Анонимен

преди 5 години

Правя аналог между изборите в Бавария и атаките срещу вицето Симеонов. Не, че може да има някакво прилично сравнение на техните вътршно-партийни конфликти и действията на опозицията, но все пак...Голям резил за всички нас.

139

До 108

преди 5 години

А на "майките" кой плаща, извънземните ли? Нали цялото общество им плаща а те се държат все едно че им е длъжно - това не е ли ГРОЗНО?Нали за да се даде на някой трябва да се вземе от някой друг... Да спрят да кряскат - прав е Симеонов! Той е вицепремиер и трябва да мисли за общия интерес не за частния.

138

месара

преди 5 години

етика и морал имат ли тия дето системата ги убивала (майките) и другарката "истината" нинова? едните се опитват да изнудват държавата за пари, а другата ги подстрекава и организира заради политическите си амбиции. ако е за морал и етика, другарката приватизаторка отдавна трябваше да е вън от политиката!

137

хххх

преди 5 години

До АнонименМайките са силни и ще го свалят. ----------------Не майките а корнито. И няма да стане. Айде отворете си очите вече, а !!!!!!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 5 години

Алибабойко и разбойниците е време да си ходят. Показаха какво могат. Икономика нула цени макс. Циничност и арогантност. Рязко покачване на преките неизбежни плащания и рахат за крадците. Повече така неможе. Онзи ден една баба се разплака в Лидл, като видя цената на хляба. Вчера двама възрастни пребити за сто лева. Онзи ден пребити фирмени полицай. Е това, ако не е стабилност, здраве му кажи.

135

Свободен българин

преди 5 години

До Анонимен 115 - Ще ти обесня - смятам, че всеки трябва да отговаря за думите и действията си. И да, това е морална категория. За тези, които разбират.

134

Анонимен

преди 5 години

С какъв произход е? Не ми прилича на българин, някакъв азитец ще да е.

133

Juls

преди 5 години

Трябва да си тотално деградирал за да подкрепиш думите на този човешки ***, а докато чета и си пресмятам процента коментари, ще ми се да вярвам че той не отговаря на същия процент "хора" с които се разминавам по улицата.

132

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли как е в Германия - там майките ходят на работа.

131

Анонимен

преди 5 години

Ще поврякат ден два и ще си отидат ,като завали дъжд ! Че Атака и БСП стоят зад протеста и ги подкрепят спор няма -нали няма наивници ,които смятат ,че протестиращите сами са си накупили с оскъдните си средства на майки грижещи се за болни -знамена ,тениски,постери ,плакати...????? Аде да не мислят ,че останалите хора ручат жабета!

130

Анонимен

преди 5 години

Защо само в България, който не става за нищо-става министър? Тоя е позор за нацията.

129

Анонимен

преди 5 години

Ако все пак е възможно да я има т.н. демокрация, то трябва да се осъзнае един *** принцип.Симеонов представлява определен електорат. И докато електората му не снеме от него гласа си, никакви други акции, не трябва да ограничават изказа му в публичното пространство. Още по малко, инициативи на обществени групи, които споделят други виждания.

128

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам да си подаде оставката. По нашите ширини такова нещо не е познато.