8

Анонимен

преди 5 години

Какъв въпрос да повдигне? Нали и той е ром?

7

Анонимен

преди 5 години

Когато Баце миналата седмица събра посланиците заради убийството в Русе можеше да повдигне въпроса за ромската престъпност не само у нас и да заяви, че същите тези роми се чувстват недосегаеми точно заради подкрепата на западните държави и НПО-тата, финансирани от тях! А той ги събра, защото бил обиден, че не поискали официална информация... Ами дай им я, бе, кажи им, че няма държава, в която да не създават проблеми и че с толерантност до никъде няма да стигнем! Страхливец!

6

ined

преди 5 години

Бай Цецо е Цветан Цветанов, а Мирелай е началника му Бай ***

5

Анонимен

преди 5 години

Едно време са ги бесели по улиците.

4

чарли

преди 5 години

Пишете точно наши сънародници в скоби ***.......................

3

Анонимен

преди 5 години

Божеееее то да не е само там. Ми то навсякъде в Европа са заляли улиците. Имаше предаване за Швеция. Същите тези фамилии имат огромни къщи и скъпи коли. Само,че българските данъчни не ги интересува как така социално слаби полуграмотници имат скъпи коли и имоти. И това го показваха и казваха в предаването май беше по нова телевизия

2

АТАКИСТ

преди 5 години

що ме (ни) занимаваш с тия и какво правят в Европата е по- важния въпрос?Брат ми е в Германия и казва: " Братле, тук в Берлин не можеш да видиш истински германец. Я са по Швейцария , я по планините.Те от поне 10 години подбиха трудовия пазар в Германия.Един работник германец на гипс-картон взема 20 евро на час.Ние от балканите взимаме 13 евро..и идва опушения от близкия изток..и е готов на 5 евро на час."Толкова по темата.

1

Чочо падарина

преди 5 години

Това е от 30 години и не само във Франция, сега ли се сетиха французите?