63

Анонимен

преди 5 години

имаше една песен..грешка.грешка.обърках жената..голяма грешка..

62

Анонимен

преди 5 години

Деница Сидерова му е отправяла закачки. Затова я е погнал.Разминал се е само с акт, защото тя се е затъпила за него пред КАТ.Ама, Волен не знае. :)

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"На *** сега суданците са им виновни.А 99% от *** дори не знаят къде се намира Судан."---Не вярно. Знаем къде е Судан. Судан се намира на юг от на *** Египета. До 1956 г. е част от Англо-Египетски Судан. Суданците са по-черни от другите, те даже синеят от черно. На мен в България ми пречат.А, на теб знам защо не ти пречат мечатеш си за един судански. Там ги мерят на инчове.

60

Анонимен

преди 5 години

След като са дерегистрирали колата,да отнемат българските документи на майму...а и тя да напусне страната.Независимо,кой е участвал в ПТП.

59

Анонимен

преди 5 години

Независимо коя е жената участвала в ПТП,суданецът да си стяга куфара и да напусне страната.Без книжка,ударил кола на пътя,хулиганско поведение,три причини,за да го направи.Утре може да налети с нож,кой ще отговаря?

58

КАТ

преди 5 години

Органите на КАТ установиха по безспорен начин че ПТП-то е извършено на задната седалка на джипа на Деница.

57

Сексолог

преди 5 години

Има голяма вероятност следващото отроче на националиста Сидеров да е мyлат. След 25-30 години партия атака ще се ръководи от цветнокож русофил.

56

ямбол

преди 5 години

каквото повикало това се е обадило.това изкаха сидер ага и вальо наркоманите.в бг има само политици, it специалисти/с големите заплати/,и *** имигранти с бг паспорти.работоспособните българи от много години ги няма в българия.

55

Анонимен

преди 5 години

Както се очакваше без семейната телевизия Алфа не мина! И бай Волен се появи и в типичен негов стил се опита да вбеси и изкара извън нерви полицаите ,които си вършиха работата...циркаджийско семейство...мислят ,че са центъра на света и всички трябва да се съобразяват с тях !

54

бай ганю

преди 5 години

изненадващо е че не тя е показала обичайната за семейството им агресия,но щом той я е догонил ми мирише на вина от нейна страна от която тя се е опитала да се измъкне а после онзи индивид с психични отклонения -сидеров да оправи нещата както става по нашенски,не че го оправдавам но съм сигурен че щом е бягала то вината е била нейна

53

муспи

преди 5 години

България е мюсюлманския рай обещан от Моамед!

52

германия

преди 5 години

алооо коментиращите ми то БЪЛГАРСКИТЕ българи от монтана,берковица,разградско всички карат в европа с ;спмпс; закупено от кножарниците,а не могат да пишат дори 20-годишните.И не ги подкрепям тези случки,а ги осъждам.каквото и да е това е нападение срещу жени.трагедия за бг.

51

Анонимен

преди 5 години

Скалъпена история от самият Волен. Как веднага се появиха репортери на атака на мястото, а и самият пудел цъфна там да разпитва полицаите. Връчете му скункса веднага!

50

Мда

преди 5 години

Крайно време е в закона за гражданството да се предвиди и процедура за отнемане при определени условия-примерно при извършване на каквото и да е престъпление.Ще бъде много дисциплиниращо.Интересно на тоя ***** кой му е дал български паспорт????

49

Orba

преди 5 години

На България ѝ трябват хора като Орбан. В Унгария този суданец дори нямаше да мине границата камо ли да кара джип без книжка.

48

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Този не е обикновен суданец, а е ислямски терорист !Други сайтове показаха вече снимки от профила му във Фейсбук, където пернишката е с автомат и гранатомет.Сега да попитам държавата кой даде български паспорт на този терорист ?!?

47

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Судански джихадист без книжка препуска по улиците на София с джип, блъска други коли, държи се арогантно и агресивно ...Волен, на Бойко, сега видя ли докъде докарахте България ?!

46

аз

преди 5 години

хайде купи си кола в швейцария без книжка или вземи гражданство без да знаеш езика. извращенията на герб! герб са из роди безродни

45

Анонимен

преди 5 години

трябва да бъде обявен за смелчага на година, да попадне на жената на белата златка и да и крещи. Сега белата златка ще го линчува! Ще извади боксовите ръкавици!

44

Анонимен

преди 5 години

Ако се беше случило на жена, която не е съпруга на политик, никоя медия нямаше дори и да спомене това. Цирковете на Сидеров са безкрайни....