83

Зозо

преди 5 години

Не са 8, а 16 самолета Ф-16. Заедно с тренажор, въоръжение и обучение на пилотите. Нашите ангажименти към НАТО са да подържаме 2 ескадрили. Аман от ***!!!

82

До ан

преди 5 години

Приемането в НАТО е бизнес. Повечето от източноевропейските страни нямат никакво военно значение за НАТО, но те са сигурен купувач на оръжие. След като влязат, въоръжението им трябва задължително да се смени със западно, а това е бизнес за много милиарди. Това всъщност е целият смисъл от кампанията за приемане на страни в алианса, както се приемаха пионерчета. Каквото и да ви говорят, става дума за пари.

81

Анонимен

преди 5 години

Тези самолети не решават никакъв проблем на страната, просто ще похарчим едни пари.

80

ан

преди 5 години

нали влезнахме в ната ,за да ни отбраняват та по малко да са разходите за армии и въоръжения,а какво излиза ,честанахме колония и каквото ни4 наредят това правимпропищяхме ,че 2млд отидоха за саниране,които макар и откраднати половината все пак направиха красиви малки градчетасамо ще си получат комисионните и 8 самолета са нищоно нали тръмп трябва да се слушаах този послушковецевала на макетатаоказа се ,че наистина не са ***

79

Анонимен

преди 5 години

"И аз искам да изляза с Наоми Кембъл на вечеря, но не мога да платя сметката"С това шкембе и да можеш да платиш сметката, пак няма да излезеш с нея, смешнико.

78

Joko

преди 5 години

Новите самолети са като на ГОЛ КОРЕМ чифте пищови ! 8 бр. играчки ! За ко по-напред ? Ще ги купим и ще стоят в хангарите защото поддръжката е разход непосилен !

77

Анонимен

преди 5 години

До Зозо 77Само преди 30 години ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ БЕШЕ ВЯРНО! Ние бяхме в първата 30-атка на най-развитите.............СЕГА даже не зная на 130-то ли сме или по-надолу! Да не говоря, че тогава ИМАХМЕ САМОЧУВСТВИЕ, СПОКОЙНИ ЗА РАБОТАТА И ЖИВОТА СИ, ЗА ПОЧИВКАТА И ЗДРАВЕТО СИ! А нищожни..........такива не сме били ДАЖЕ ПОД турско робство! Но сега ...ДА! ЗАЩОТО ОЩЕ ТРАЕМЕ еуропското робство!!!

76

Solar Power

преди 5 години

предлагам да се отървем и от болниците, само пъри гълтат, а турците вече имат много и по-яки. Хитро, нали

75

Анонимен

преди 5 години

Алллоооуууу.......я се примолете на краварчетата, преди няколко дни там падна един F-35, да го поочукат, подремонтират и да ви го препродатат като за скраб! Далавера.......Какво ще си харчите парите, които и така нямате, а ги взимате от всички нас, най-вече от пенсионерите!!!!

74

SpaceX

преди 5 години

а бе, за какво ни е правителство, и без това е пълна анархия навсякъде, само ги хрантутим тези?!

73

Анонимен

преди 5 години

Прасеее да стане министър може само в България

72

Зозо

преди 5 години

менталната бедност е много по-лошо от физическата. Втората може да бъде преодоляна, първата - много трудно. Българинът вече свикна да е жалък никаквец и трудно ще се появи у него желание за прогрес и развитие. Свикна последното място винаги да е негово.

71

меей дей,мей дей....

преди 5 години

Сигурността е колективна ние сме в НАТО те си знаят каква е отбранителната стратегия на пакта ... те и ние трябва да решим точно какво ще правим като те са командващите ,ние сами можем чрез въоръжаване просто да унищожим държавата и утре всички да хукнем да се спасяваме от тука и здравеопазването е национална сигурност и емиграцията при висока емиграция няма да има ни самолети ни друго без икономика няма армия ,аз не съм сигурен ,че в държавата нещата са наред и сме готови за превъоръжаване.

70

Дърт комуняга

преди 5 години

Абе за какво са ми ***?! И без това вече всеки ме подритва и неглежира.

69

СатНАТ

преди 5 години

Нема се безпокоите, самолетите че са в състава на НАТО, нема да воюваме сами срещу Фашиска ***!Споко!Че си има АВАКС, че си има сатнав, линк 16, сичко. Само да пълниме Блексий с рузко-монголски трупчета! ;))

68

Маке от Русе

преди 5 години

Вземете най-добрия офсет. Ако не знаете какво е това,вижте в гугъл.

67

Зозо

преди 5 години

Някъв руски *** пак пише дезинформации от мое име! Самолетът ще е Ф-16 и ще гони пикливите Су над Черно море. Още малко им остава на ватираните!!!

66

месара

преди 5 години

пак мислите на дребно, колеги, не виждате повече от плазмата в хола. Няколко самолета - голяма работа, Русия има 1000. Така винаги ще си останете на кота 0.

65

Зозо

преди 5 години

пичага, турските 100 самолета да ли са ги купили наведнъж? Ако планираш винаги да си мижитурка, стой си така, няма нужда да инвестираш в нищо.

64

Сатанато

преди 5 години

Сега да ви припомня нещо. 2008 година, точно преди кризата, икономиката хвърчеше, в края на годината имахме 2 млрд бюджетен излишък. Тогава, вместо да купи изтребители и да реши въпроса веднъж завинаги, правителството на руския агент Станишев купи све стари белгийски корвети и с останалото прати пенсионерите на море през зимата.Това беше НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.