24

ОООХ...

преди 5 години

А ВИЕ КАКВО ПРАВИХТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ ПОЧТИ НЕ БЯХТЕ В ЗАЛАТА ВСЕКИ ДЕН ?????????????? НО СИ ВЗЕМАХТЕ ЗАПЛАТИТЕ НАЛИ???????????? ЦВЕТО ВЗЕМИ ЧЕ СЕ КУЛТИВИРАЙ МАЛКО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КОЯ КНИГА СИ ПРОЧЕЛА ПОСЛЕДНО???????

23

Iceblast88

преди 5 години

На тази проста говедарка която се води Председател на Народното Събрание мога да и кажа само 1:Член 136 и Член 137 от правилника на Народното Събрание! Простакесо олигофренкова, няма какво да ги молиш, а на третия ден като не са дошли уволняваш дисциплинарно всички, така както е записано в закона които вие сами сте си гласували, бе проста безполезна ***! Какво има да се молиш на гърбави и бесепедали? ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА НА РАБОТА 3 ДЕНА! ТАКА Е ЗАПИСАНО В ЗАКОНА!!!

22

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Еми права е! Като толкова много искат да са сред народа, ще се лишат от почивните си дни и ще ходят да се целуват. Но първостепенната им работа е да работят като депутати, а не като агитатори за предсрочни избори.

21

Анонимен

преди 5 години

Цвето,я кажи колко ти струва охраната,която всяка седмица те вози до Кърджали и спи и яде по хотелите и вечерно време се напиват кат казаци

20

Защо

преди 5 години

Защо и как допуснахме вече почти десет години в България да властва простотията?!

19

Анонимен

преди 5 години

Публикувайте снимки на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ с ехидната усмивка , вкарваш и изкарващ послушковци в залата . Точно тогава един от тях не издържа на срама и напусна парламента .

18

Анонимен

преди 5 години

Ударете ги с по една хилядарка и им снимайте физиономиите с телефона.

17

Анонимен

преди 5 години

Циркаджията боко правеше тези номера година и половина , без причина ! Помним : има кворум , няма кворум . Не бива да сме с толкова къса памет . И сега не одобрявам отсъствието им . Герб , Обеднели предатели и Мареш правят кворум , къде са !

16

Анонимен

преди 5 години

ЩО СЕ ЛЮТИШ, БЕ???? ХОРАТА ПОМНЯТ И ЗАТОВА СЕГА С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА. НЕ СЕ ЛЮТИ - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, НАЛИ????

15

Анонимен

преди 5 години

Е, то няма и какво друго да направи Цвета. Но да каже защо Пеевски получава заплата?

14

sante_dog

преди 5 години

Ами освен Герб да пазарят Магарешки да им е Златен пръст, друго не виждам... Няма само Волен да ходи на Варадеро, я! Веско има кампания да избива, че както изглежда другия парламент отвънка ще го гледа...

13

Анонимен

преди 5 години

Що изтрихте въпроса за "пръчката"?

12

Анонимен

преди 5 години

Мияч на чинии:- Абе Андрешковци, вие в България кога ще започнете работа !?Вчера се прибрахте от Гърция, днес почивате, утре, други ден и още по-другиден - уикенд, а от понеделник сте отново под балкона на Бойко !От другия месец започвате да демонстрирате - газа скъп, лова на прасета забранен, ветъро виновен, асфалта лизгаф, мантинелата крива !!!Системата била ви убивала......ама в кръчмата !

11

Анонимен

преди 5 години

Много и къса паметта на кази кърджалийска п.тичка? Забрави когато герберските депутати седяха и не се регистрираха, а вождичката им разправяше, че"..кворума е работа на управляващите..."ГЕРБ нали са мнозинство? Къде им е кворума?Забучи една проста *** в софийското поле и да видиш каква крива слива ще излезе!

10

Анонимен

преди 5 години

При Орешарски не само бойкотираха парламента, но и организираха протестуиращи отвън. Пиар агенции, НПО-та, всичко впрегнато да руши реда. И пак не успяха, докато не пиха кафе с Лютви Местан. Който после избяга в турското посолство.

9

Анонимен

преди 5 години

Мияч на чинии:- Абе Андрешковци, вие в България кога ще започнете работа !?Вчера се прибрахте от Гърция, днес почивате, утре, други ден и още по-другиден - уикенд, а от понеделник сте отново под балкона на Бойко !!!Системата била ви убивала...в кръчмата !

8

Анонимен

преди 5 години

Тои донова тв бил стигнал мис.маями станал ***

7

Александър

преди 5 години

не моля ви, не ги глобявайте ;( как ще закърпят месеца като ги глобите с по 100 лева ?: (

6

Анонимен

преди 5 години

Богат човек жакузита басеини жени какъв ли приход е отчел

5

Анонимен

преди 5 години

Аз не ги разбирам, да кажат каква работа вършат и за кой, те и да са там, само гладуват за повишение на цени и за корпорации и големи фирми работят. Кой ги избира хората или фирмите, до момента, какво са направили за българския геажданин, какво са помогнали за неговив живот? Какви са тия депутати. Ти ако имаш фирми и работника не работи за теб, какво правош, същотото е, ние ги избираме, те как еаботят за нас?