35

подп. Калитин

преди 5 години

Ами, пращайте петиция до Ердоган и се връщайте там, където ви е мястото! Русия и другаде е давала безсмислени жертви и получавала неблагодарност!

34

Анонимен

преди 5 години

Той и Вазов е писал "Под игото" тогава такива са били термините. Сега под робство вече се разбира нещо друго.

33

Анонимен

преди 5 години

Имало е и насилствено помохамеданчване, но доста помаци са приели доброволно исляма, и причините са различни.Ако приемеш исляма и ти се опрощават тежки престъпления. Дават ти земя, избавяш се от някои данъци.Вече разбира се се знае, че Батак е колен от помаци от близко до Батак село.

32

Анонимен

преди 5 години

Постави минуса! Ха сега виж манифеста! Днес е денят!

31

Анонимен

преди 5 години

Да Финландия и Украйна са били в границите на Руската Империя, но вече не са, затова се благодари и на тях поотделно.

30

Анонимен

преди 5 години

Османско владичество, сега така е модерно да се казва. Българите са били под османска власт, но са имали право да пътуват навсякъде по света, за разлика от по времето на комунизма. Имали са право на частна собственост, за разлика от по времето на комунизма. Имало е българско училище във всяко село, направено с парите на българите. Учили са си езика. Имали са и църкви. Рилският монастир е изгорен от завист от гърците и българите го построяват наново в сегашният му вид.По време на османската власт

29

1

преди 5 години

До АнонименБългария не може да е била под турско робство, защото Турция не е съществувала като държава. Имало е Османска Империя и е била под османско владичество !Колкото до "геополитически" регион Македония няма, а има географска област! Съседите не са виновни, че са ги нарекли така! Ако се казваха примерно Република Скопска, нямаше да имат проблеми!

28

до 28

преди 5 години

В манифеста на княз Фердинанд точно преди 110 г. с който обявява България за Независима, го нарича Робство! Благодари на руския народ и румънския крал! Няма ни финландски, ни урковски воини!

27

Анонимен

преди 5 години

До24. Турско робство е в главите на руската пропаганда.Казва се Османска империя.Първо българите с такива къщи в Османската империя не приличат да са живели на роби. Второ помаците приемат помохамеданчването доброволно за пари. Отказват се от християнството. И стават платен башибузук. Северозападна България със столица Видин не е с влияние от Османската империя . Чети повече

26

Георге Миленковски

преди 5 години

Jедна je Mакедониja! Слава на Македониja и сестриму Србиja!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Че добре го е казал! Вие да не искате да каже, че северна Гърция и западна България са Македония!?

24

Анонимен

преди 5 години

София е столица на България от 1879г. Турция е държава от 1923г.Македония е държава към СФРЮ от 1952г..Ама турско робство има от 500 години....

23

Анонимен

преди 5 години

София е столица на България от 1879г. Турция е държава от 1923г.Македония е държава към СФРЮ от 1952г.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо ли си нямат ни име, ни църква, ни достоверна история... Никой не ги признава и бръсне... Тяхна работа, не ме засяга. Обаче съм твърдо против да им даваме паспорти на тези болни същества. Нашите отвеяни управници, по добре добре ускорено да раздават паспорти на царибродчани, на босилеградчани, на помаците от Албания и Косово. Тези хора поне са честни, и ще бъдат благодарни. А фиромистанците да не им даваме работа тук, и да им отнемем гражданството.

21

Анонимен

преди 5 години

До13. София е столица на България. Първо на КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕ СЛЕД СЪЕДИНЕНИЕТО НА ЦЯЛА.ТОГАВА Държава Македония въоще не е имало. Както и други. Като Турция, Кипър, Монте Негро. Албания.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е нищо,истинските проблеми ще дойдат когато се промъкнат в ес

19

Макето

преди 5 години

Има една поговорка:Всичко що е Маке е юнак,всичко що е юнак е...ла.....но!!!

18

българин

преди 5 години

Тия няма да мирясат ! Оставете ги да се кръщават както искат и да ходят на майната си ! Няма оправия с тоя шантав народ !

17

Сата Н.

преди 5 години

Примирете се - *** залязва.Ръцете к са къси и слаби, за да бръкне в Македония. Не е далече времето, когато ще и вземат Крим. Или най-малкото ще ги принудят да го демилитаризира. Режим като Путинския няма право на живот. Това е.

16

Ставрю

преди 5 години

Първо Заю е един нахален хитрец и опипва почвата. Интересно нашите политици като усрани слушат и реакция никаква. Северна македония а къде е южна от сега се готвят с името си да предявят претенции към някои южни части от други държави а защо не и северни от Гърция. Дано не мине тоя референдум и даи боже да се връзомят и да поискат обединение с майка България тогава великите сили ще се пръснат от яд.