16

Анонимен

преди 5 години

Децата трябва да се пускат до тоалетна по време на час.

15

Бивша учителка

преди 5 години

След подобни статии,чакайте да дойдат млади хора в училище! Има много да чакате! Тормозът и безправието на учителите в България е умишлен,да няма образование и всички да са като вожда от Банкя! Това е целта! Ако щете, направете им заплатите и над 2000 лв., това няма да помогне... ще става и по зле! Само след няколко години ще усетите на собствения си гръб какво е да няма учители в държавата! Тогава...жална ви майка!

14

Анонимен

преди 5 години

Премахване на делегираните бюджети в училищата.

13

Анонимен

преди 5 години

По принцип децата не бива да бъдат пускани да излизат, защото не се знае къде ще отидат и какво ще правят. Много от пуснатите уж до тоалетната деца отиват до лавка или да пушат, други просто отварят врати на други стаи, за да се види геройството.

12

пенс

преди 5 години

Под тази пуликация, както и под други подобни е пълно с постове на лица формално упражняващи учителска професия. Това доказва, че по време на час те не са само във ФБ, а проявяват любознателнос и четат и коментират информационни сайтове. Хвала на българските учители.

11

До 4

преди 5 години

Ами според теб като няма достойни учители за отрочето ти си го гледай в къщи.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега само да не пуснете агресивния баща, който да обяснява, че е говорил на Вие, докато в същото време по лицето и действията му личат злобата и агресията. Много взе да се дава думата на всякакви селяни и те се помислиха за много важни. А от сега е ясно, че стресираното според услужливия директор дете е тръгнало по стъпките на баща си. Такъв му е примера.

9

Анонимен

преди 5 години

На 46 години съм. Имам основно положителни спомени от училището и университета. Единствения неприятен спомен от онези годи е, че в първи клас се напиках в гащите, защото Другарката, въпреки, че любезно я помолих не ми позволи да отида до тоалетна. Явно преживяването е било твърде травмиращо за мен, щом още го помня. Сега нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.. Учителите трябва да знаят, че е по-важно на децата да им е комфортно, отколкото на тях удобно и лесно.

8

Аз

преди 5 години

До до 1Историята продължава, защото много добре си коригирал резултатите от "възпитанието" на лелките.

7

Веселин

преди 5 години

Може да е расизъм ,но .......в ....... училища.От тези смесени паралели,кварталните училищата остават без ученици,защото НИЕ БЪЛГАРИТЕ не щем да страдат нащите деца заради тях.

6

Даскал Пандо

преди 5 години

В т н. ромски училища това насилие на родители над учители е ежедневие! Работил съм в такова училище 30 години и може да ми вярвате! Освен това децата се държат цинично,храчките и плюнките са нещо обикновено...

5

Човещинка

преди 5 години

БилИ ли са или него са го бИли?Недопустимо, но факт:(

4

до 1

преди 5 години

Детето ми посещаваше ОДЗ 5 години. Основната ми задача като родител беше да коригирам резултатите от "възпитанието" на лелките, зовящи се назаслужено педагози. Сега е в първи клас. Историята продължава....

3

Веско

преди 5 години

Не мога да разбера как въобще се коментират такива теми. Аман от права. Ще пие вода! За физиологични нужди си има междучасия. А на такива родители детето се отнема и да чукат три месеца камъни.

2

Анонимен

преди 5 години

А какво правят нечии родители в училището?Крайно време е да се озаптят родителите на лигавите деца и да бъдат приучени насила да спазват правилата. В училище те нямат работа и е редно всяко школо да има пазач, който да спира набезите им в класните стаи и по коридорите. Ако имат оплаквания от държанието на учител, то си има ред, по който следва да го направят.Тоя директор е направо смешен с неадекватната си реакция и взето "отношение" по случая.И не съм учител, родител съм.

1

Анонимен

преди 5 години

Не децата.....родителите им са за пребиване. Все забравят , че първите 7 год. са си тяхна отговорност. И нямам предвид конкретния случай. Нито една от страните(родител-учител) няма нужната ценностна система за да комуникира нормално. Затова се стига до такива неща.