36

нема страшно бе!

преди 5 години

доброто когато пари се дават на етноса е че помощите за децат се изпиват от бащите и дядовците им. така че интелектуалнота дистанция м/у етноса и гражданите се запазва, но бащите и дядовците се пропиват още по-дълбоко с помоща на самата система.даже трябва да се увеличи помоща поне до една 3л джамадана ракия на ден. тогава ще цъфнем и вържем

35

Анонимен

преди 5 години

До КрасимирА сина му ?

34

Ванина

преди 5 години

Тъжното е, че директорът на училището и шефката на инспектората искат да потулят случая, вместо да защитят учителката, която твърди, че директорът е поискал молбата й за напускане, а от инспектората са я помолили да не "драматизира" случая. Срамно е, че колегите й също не са я защитили, вероятно страхувайки се за работните си места. Докъде се докарахме? Съществуването на това и много други училища да зависи от броя на тези нагли, невъзпитани деца с агресивни родители?

33

Анонимен

преди 5 години

Кой пуснал майката в училището?

32

Анонимен

преди 5 години

Докога децата от махалата ще получават парични помощи без дори да могат да си напишат и името, а умните и можещи деца няма да получават нищо. Значи стимулираме неграмотността господа министри на образованието и труда и социалната политика. Какво ще кажете за това?

31

Анонимен

преди 5 години

Зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова - по-известна като доносника на Държавна сигурност агент "Биляна"

30

Красимир

преди 5 години

Директорът Христо Белчев е свестен човек. Съсед ми е.

29

Даскал Пандо

преди 5 години

До:пенс-Все пак някои учители доживяват и до пенсия....

28

Анонимен

преди 5 години

Чуйте клипчето, ще разберете защо пишат за тоалетна.

27

Анонимен

преди 5 години

Тези деца ходят на училище само защото инае ще спрат помощите. В класните стаи е някакъв див ужас. Тази учителка е герой, ако е издържала повече от месец с тези деца.

26

Анонимен

преди 5 години

А защо пишете за тоалетна?! Тук става въпрос, че уж искало да пие вода ....

25

Анонимен

преди 5 години

Родителите трябва да информират класния, ако детето има диабет или по-слаба отделителна система. Има такива деца, те обикновено не са напористи. А за вода- отдавна се позволява да се пие вода от шише в час.

24

Анонимен

преди 5 години

Ако едно дете не може да издържи 40 минути без да отиде до тоалетната, то е за лекар! Ако не ползва междучасита за тази цел, някой родител за пореден път се е провалил

23

Анонимен

преди 5 години

Учудвам се, че има учители съгласяващи се да преподават на такива деца. Още със това съгласие е чсно, че родители им ще ги бият, с или без причина.

22

Анонимен

преди 5 години

После защо българите не искат децата им да учат с деца от гетата. Разбира се, че са проявили агресия срещу учителката, там в маалата така са свиканли.

21

Анонимен

преди 5 години

А къде ще да е пило туй дете вода,а баща му що не му е купил бутилчица вода кат го праща на училище,не е забранено да носи бутилка пластмасова до 150 милграма и да пийне водица в час не е забранено,може и пластмасова чашка да му даде за култура,да не пие с замърсени ръце,можел да го инструктира,че кат иска да пие вода все едно ще мине през тоалетната най-малкото да си измие ръцете със съпунче и можело да каже и казва,че му се ходи до тоалетна,а там вече няма кой знае много да го наглеждат толкоз

20

рфдд

преди 5 години

Защо държавата не започне отнемане на ромчета от техните родители-биячи?

19

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

а главен инспектор Чантаджиев вместо да варди щата, щеше да е изпратил два камиона заптиета, ако беха набили жена му. тотален фарс.

18

gff

преди 5 години

що не напишете: "Роми биха български учител отново"?

17

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

При тъпите американци, благодарение на втората поправка, нито милото детенце щеше да викне дъртата пиянка в училище, нито на дъртата пиянка щеше да и стиска да отиде там, щото на изхода полицаите немаше да приказват кой знае колко.