59

Анонимен

преди 5 години

До до анонимен 58Аха и какво, като е "Еврейско" име ?

58

до анонимен 58

преди 5 години

Да ти кажа всички хора дето познавам са учили здраво в езиковата гимназия,където и аз. Бизнесмени в България стават едни дебеловрати без образование.Ако нямаш връзки и пари животът ти е труден. Името Давид ми харесва, но си е типично еврейско име. Нека ти припомня,че цар Давид е бащата на Соломон. Днес Дейвид и Сара са винаги добрите герои по филмите. ,, Лош" Дейвид или Давид няма значение как се произнася, не се е случвало да има във филм и няма и да има

57

Анонимен

преди 5 години

Може би, ако повечето българи си сядаха на здника и учиха ОТ МАЛКИ, а не да ми ритат топка по цял ден, може би иповече българи щяха да са учени, бизнесмени и специалист и нямаше да плюят всеки, чийте име не им харесва. А Давид, Гарвайл, Симеон са имена, идващи с ХРИСТИЯНСТВОТО ...

56

Анонимен

преди 5 години

Дано си намери средата, че да не попадне сред хора като тоя с коментар"що не проба математическата в хасково?"

55

Анонимен

преди 5 години

За съжаление, България ще го отритне. И вероятно ще намрази хората ѝ ... Имаше една "публикажция" на един петко, дето започваше с "Не сме народ ...".

54

Народна Просвета

преди 5 години

аз детето от медийния холдинг на позитанци, телериг на тенчев дето "всичко е постигнал сам" и местен клон на ай ти фирма . нашия се е бил с неправдите на образователната система в СМГ. що не проба математическата в хасково?

53

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ше чекаме младото шумкарче на следващите парламентарни избори. много от тва котило резко станаха ай ти гиганти последния един месец.

52

Анонимен

преди 5 години

Дано не направи глупсотта, да се запише за висше образовани ... Освен ако не иска, да е лекар, ама нещо ме съмнява.

51

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Българин, но не вярваме в християнските работи. Имм символа на розетката и iYi на стената. Вярваме в старите неща.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Ама разбира се. Нека всички да сме бизнес дрони и да тръпаме власт и пари ...

49

Анонимен

преди 5 години

Т.АврамовНе всичко за пари приятел...

48

питам

преди 5 години

Какво искате да кажете с първата част на заглавието,, Бди, бъди, буди и боди"? Боди,последната дума ,която сте написали си е вид женско бельо. Помислих си,че е нещо за азбуката и първокласниците. Някак си не му е мястото.

47

до Аврамов логично

преди 5 години

Ами ако са му предложили една огромна заплата, ще откаже ли според теб? Щом е световноизвестна компания едва ли са му казали,че ще работи за 520 лева

46

до 44

преди 5 години

Компаниите, нямат само една локация, а различни филиали, в различни държави.Важният шеф дето дава парите може най-спокойно да си както в Израел, както в САЩ или другаде.

45

Анонимен

преди 5 години

Коментар 44За него ти пише де, то друг шеф няма, освен "дето ръководи".

44

Т. Аврамов

преди 5 години

41Ако имаше пари момчето, да не е луд да работи на 17!!!

43

до 41

преди 5 години

Дори тоя шеф да е с индийско име, защо мислиш, че ПО-ВАЖНИЯТ ШЕФ НЕ е евреин дето ръководи компанията????

42

Анонимен

преди 5 години

До 41Я провери името на шефа, или за теб и индийците са евреи. :-)))

41

Йотов

преди 5 години

До Анонимен 36В сектора ни всички успели са без чужда помощ и протекции. Основателите на Телерик са жив пример. А са са с гънки в мозъка.

40

до жоро

преди 5 години

В тия компании, все евреи са шефове,същото важи за кол центровете. Щом се казва Давид и е получил награда,що да не го вземат ? И да статията е платена,както новините за Николета, Сузанита, Гери- Никол. Едно мнение да изкаже човек и се почва. Роднини, познати, приятели. Ама не така... ама иначе. Имаш ли пари на тоя свят, все ще се наредиш. Това е.