94

идея

преди 5 години

До Анонимен 93 Ако имаш парични възможности и "вървежна " професия , заминавай за Китай ----- >>>> огроооооооомна държава - един часови пояс В Европа няма как да стане

93

да си кажа

преди 5 години

До по пладнеМи хубаво , ама нали знаеш ,ч е денонощието не е 24 часа ????????!!!!!!!!????А 23:56:04 часа!!!!Това не ни ли пречи на биологичния часовник ????Трябва ли да започнем да отчитаме деня с 4 минути по- малко ????? Иначе , не сме ли прецакани . Това пладне - за 20 дена ,с е мести с час и повече спрямо соларното / или там както се нарича време / , което е абсолютно изкуствено и ни прецаква биологичния часовник !!!!!!!

92

Анонимен

преди 5 години

Трябва в ЦЯЛА Европа времето да е едно и също, защото аз и много други редовно пътуваме със самолет и във всяка държава времето е различно, така може да получим инфаркт! Отделно съм забелязъл, че когато имам недостиг на сън получавам куродръв и това намалява притока на кръв в мозъка, и така се загубвам по летищата в ЕС!

91

странна работа

преди 5 години

Не искам да обиждам никого , но дали няма връзка между веганството, либерастията и феновете на зимното време . Защо имам чувство , че тези " фенове " са вегани , симпатизанти на ЛБГТМДЙФУРХФБС - обществото , толерасти, модерни , красиви ????

90

Чукундур

преди 5 години

Аз съм за лятното време, щото моя биологичен часовник е настроен така. Лятото 7:00 ставане, 7:30 акане, а зимата се получава 7:30 акане в 8:00 ставане и малко е кофти.

89

Анонимен

преди 5 години

"Почти навсякъде първата смята на децата започва от 7.30!"Е да, ама не. В някой страни почват в 8:00, в други в 9:00. Това в ългария да се почва в 07:00 е така, зщаото почти всички училища са на двойни смени.

88

Анонимен

преди 5 години

До ЕмоАми легни си по-рано бе. стига сте кибичели пред тея телевизори, таблети и телефони никое време.

87

anonimen

преди 5 години

3а децата никои не мисли.

86

кккккккк

преди 5 години

До ДСТова не означава, че слъцето ще свети с 1 час по-малко през лятото... Истинското време е астрономическото. Стига с тия лигавщини "искам да ми е светло лятото до 1 през нощта".

85

до az

преди 5 години

човек не е много по различен от другите животни..само си мислим..Ако си мислиш,че можеш да не се съобразяваш с това,к, е заложено в теб много ядове ще береш

84

до az

преди 5 години

ДАли ще спиш 15 или 10 ч.,си е твоя работа..Нормално е през зимата да се спи повече отколкото лятото.По този начин човек пести енергия(не електрическа)Активноста намалява,човек си почиваа.Почивка събота или неделя или 5 дни отпуска не е почивка..Както е казано-който има очи -да вижда,който има уши да слуша..ЗА мозък нищо се не казва

83

az

преди 5 години

До дядо от село Човекът затова е човек и това му е различното спрямо другите живи твари- може да реши кога да си легне и кога да стане и да си настрой био часовника според режима си, за добро или за лошо човекът е различен.

82

az

преди 5 години

До дядо от селоЗначи по твойта логика, зимата трябва да спим по 15 часа.

81

Анонимен

преди 5 години

За да са доволни всички ще си преместим времето с половин час за постоянно.

80

реалист

преди 5 години

Юнкер си тръгва и времето спира. Но иначе съм за лятното часово време.

79

дядо от село

преди 5 години

Има биологичен часовник,мойто момче, при който човек е еволюирал в продължения на десетки хилядолетия.И за всяка жива твар има,включително и растенията.И ако не се съобразяваш с този часовник,далеч няма да стигнеш..Живота не почва с теб мойто момче..Ние носим информация от нашите прадеди и ако напълно игнорираме природата,която е заложена в нас,и която е естествена за нас сме загубени.Това важи за всичко-сън,храна,движение,почивка.....

78

по пладне

преди 5 години

Понеже всички сме се вторачили кой кога ляга и става, да се обърнем малко и по пладнето. Пладне е средата на деня, слънцето е най-високо на небето. Обратното на пладнето е полунощ. В часовия пояс, в който е България, пладнето се пада към 12:30, а полунощ - към 00:30. Въвеждането на лятното време праща пладнето към 13:30, а полунощ, съответно към 01:30. Това е цялата аритметика и география.

77

Аман

преди 5 години

Стига с това зимно време. Писна ми 16:00 декември да е тъмно.

76

ДС

преди 5 години

Ако останем на зимното време ще загубим удоволствието лятото да е светло до 9:30. Ще трябва още в 8 да се прибираме по къщите на лампи. Да останем на лятното време да се радваме повечвко на слънцето.

75

Анонимен

преди 5 години

До дядо от селоНяма естествен биологичен часовник, има хора дето сутрин лягат, вечер стават например и за тях тва е естественото. Това че слънцето се е показало не означава, че трябва да ставаш ние да не сме кокошки...