82

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам хората м които верват на лакърдиидте на ушанките, иювестни с това , че се кланят на междунараден терорист скрил се в кремъл, За капак си го избират непрекъснато с 80% успеваемост , също като некои ......

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"...се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс,."--- Така е, британски актьори са. Само, че това са комиците Роуан Аткинс (Mr. Bean) и Норман Уиздъм (Mr. Pitkin). :)

80

Анонимен

преди 5 години

Кадиров към Путин - Казвах ти да пратя мойте снегорини, а ти не. Имал си модерни невидими Новичоци !Сега ми пращаш тези двамата, дето вече цял свят ги познава, да ги крия.Къде...в джамията ли да ги крия !?Путин- Където искаш ги крий, защото ще размажа твойте терористчета в Идлиб !

79

дзъ дзъ ссссъс

преди 5 години

казачокновичок3.14чок

78

Анонимен

преди 5 години

До 95Стига си цитирал изтъркани фейкове...вече стана известно, че и Скрипал са измислени герой от Ромео и Юлия !!!

77

ПЕНКО

преди 5 години

ПО-ДОЛУ ЕДИН МОЙ ПАРТНЬОР /СПИСАТЕЛ /ПИШЕ ЗА ДЖУГАШВИЛИ : :" ИМА ЧОВЕК-ИМА ПРОБЛЕМ " !!! СПОМНЕТЕ СИ ЧИЛИ 1975Г. : " ИМА ПРЕЗИДЕНТ -ИМА ПРОБЛЕМ ... НЯМА АЛИЕНДЕ -НЯМА ПРОБЛЕМ "!!! ПОДПИС :... Ц Р У !!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Путин нямаше да е Путин, ако беше мъж на място и да предложи на Мей да го напръска с оня Новичок от шишенцето на Скрипал, та да види цял свят резила на джендърите !!!

75

Мишо

преди 5 години

Аз често пътувам до Германия, това прави ли ме терорист?Пълни глупости.

74

ПЕНКО

преди 5 години

КОИ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ СТРАНИ СА ПОДКРЕПИЛИ "ВЕЛИКОБРИТАНИЯ " В ТЪПИЗМА ИМ БЕ НЕДОУЧИЛ ??? КАНАДА НЕ Е СТРАНА - ТЯ Е ПРОТЕКТОРАТ - С "КОМАНДВАЩ" АНГЛИЙСКИ ГУБЕРНАТОР !!! ПРЕДСТАВИ СИ : ЧЕ НИЕ СМЕ ГУБЕРНИЯ НА ЕРДОГИ ТУРКИШ-ФОГИ ...А ...А !?!? И АВСТРАЛИЙЦИТЕ СЕ БИЯТ ЗА "НАТЮ" , ЗАЩОТО БАБИШКЕРАТА ИМ З А П О В Я Д В А !!! ЕХ РОБСКА БАНЯ ...ЕХ КЕФ ...РОБСКАТА БАНЯ ...ГОЛАМ КЕФ !!!!!!!!!

73

ПЕНКО

преди 5 години

АНГЛИЧАНИТЕ НА ВЛАСТ -ТОЛКОВА СЕ ЗАДРЪСТИХА ОТ САМОМНЕНИЕ И "ВЕЛИЧИЕ" , ЧЕ СМЯТАТ ДРУГИТЕ НАРОДИ /ПА И ТЕХНИЯ / ЗА *** !!! "НОВИЧОК" ОТ 1975Г. СИ Е "СТАРИЧОК" !!! ТОЛКОВА МОДЕРНИ,НОВИ И РЕЗУЛТАТНИ НАЧИНИ ИМА ДА СЕ ЛИКВИДИРА СКРИПАЛ /СКЪРЦАЩИЯ/ , ЧЕ "УМ ДА ВИ ЗАЙДЕ" !!! НИТО Е ОХРАНЯВАН -НИТО Е ЗАЩИТАВАН-АХ !!! ОХ " ТЪПИТЕ -*** РУСНАЦИ " СПАСИЛИ АНГЛИЯ ОТ ХИТЛЕР !!!!!!!!!

72

Бай Хой

преди 5 години

Яловата Мей-зер ги хвана за ключовете 😁

71

Анонимен

преди 5 години

Кремъл е в цугцванг !КГБ'то вече подразбира, че англичаните знаят много повече отколкото са си представяли чекистите и сега се чудят до какво ниво от ребятата, да бъдат самоубити и кои да изчезнат с Гуруз200 По всяка вероятност Путин ще си излее цялата злоба в Сирия, което ще го издаде !

70

ЦРУ

преди 5 години

До Анонимен...74.....Уж натискам правилните клавиши. а какво излиза ? Пиша на някаква РУСКА техника - ПОЛЕВОЙ...тежи около 15 кг ...да не би затова да има грешки ???

69

Анонимен

преди 5 години

Абе, тези двамата на снимката не бяха ли играчи от сборная Команда...за ръсене на Новичък !?

68

Анонимен

преди 5 години

"Щото всички западни страни подкрепиха Великобритания."Те и всички западни страни подкрепиха щатите, от което по твоята логика значи че Саддам е имал ядрено/химическо/извънземно оръжие. Малкия проблем е, че още го търсят това оръжие. А изводът, който се налага е, че смешната ти теория издиша.

67

Анонимен

преди 5 години

Цигуларчика бил двоен, троен, петорен агент, ама точно руснаците /удобно/ го убили /или пък не/. По-скоро е трябвало да ви снесе нещо важно, някой от 1000-та му врагове го е отстранил и сега ревете като вдовица за... знаете за какво.

66

въпрос

преди 5 години

И като са ходили до Швейцария какво от това?

65

Светлото бъдеще

преди 5 години

Следващата визита в Европа на плешивата кремълска Борджия ще е в Хага!

64

Анонимен

преди 5 години

До без пардонАко руснаците бяха селендyри, като самообявяващите се през вековете престъпници-убийци за британски благородници, такива обвинения с истински доказателстма за престъпленията им щяха да им друснат, че наглеците щяха да се скрият, за да не бъдат въдворени.Ей това е грешката на Иванушка - наивната му добрящина и вяра в човека. Иванушка-дурачок, тия и бащите си са клaли, и майките си са тpoвели, за да им вземат престола, а вие и сега им подавате ръка. Велика глynoст от велик народ!

63

Анонимен

преди 5 години

До 70Защото така го е учил дядо му Джугашвили ...има човек, има проблем !