47

серена

преди 5 години

В интернет пространсрвото всичко втора употреба е без данъци и такси.Позициониран в койнарскире острови,до Твърдица,ще плащаме 1,2,3-то аман от данъци и такси!ЗАСТРАХОВКИТЕ ПОСКЪПНАХА С 40%,ОЛИМПИЙЦИТЕ ИЗГОРЯХА,СЛЪНЦЕ,ВЪЗДУХ И ВОДА ДА ПОСКЪПВАТ ЕЙ ТАКА!

46

Анонимен

преди 5 години

Видяха, че хората масово купуват дрехи 2.употреба(някои си го признават, други- не) и решиха да печелят още повече от това. В магазините на Спасов и без това е супер скъпо, ще стане още по- скъпо.Много сме богати, слагайте такса и на въздуха, който дишаме!

45

Момиче

преди 5 години

до 51Защо точно да е жалко?

44

Анонимен

преди 5 години

КАК МОЖЕ ДА СИ НОСИТЕ ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА.ТОВА Е МНОГО ЖАЛКО .

43

Момиче

преди 5 години

Аз си купувам дрехи втора употреба и не виждам нищо лошо в това. Купувам си и нови дрехи и също е ок. Ако можеш да дадеш по-малко пари за читава почти нова дреха, и по този начин да спестиш ресурс за производството на дрехи това за мен е ок.

42

WTF?

преди 5 години

Големите любители на марки от сега нататък ще ходят само с "адибас". По-здравословно е!_______________________Много смешно. Изцяло игнорираш факта, че освен първенюта търсещи марки, вторите употреби са пълни и с баби и дядовци. Мен лично ме е молила баба да и потърся вълна защото и е много студено. Сигурна съм че 2та лева които даде за вълнената жилетка са я затруднили. Също съм сигурна че за нея щеше да е невъзможно да даде 50 лева за нова вълнена жилетка. Шегичките ти са долни и неуместни.

41

Анонимен

преди 5 години

Леле какви дебати се развиват тук. Хората от Западна Европа, които са дарили тези дрехи и представа си нямат за какво става въпрос.

40

Анонимен

преди 5 години

АлоУУУУУ, дрехите "втора употреба" са били преди това ПЪРВА УПОТРЕБА (нови!!!Кви простотии ръсите тук не разбирам??!!!!!Все едно втора ръка кола да е по-добра от нова!!!Що за *** е това животно бългaрака!!!

39

Анонимен

преди 5 години

До Овцеееее 43СКОРО!!Боко знае КАК.

38

Анонимен

преди 5 години

Предлагам въвеждане на данък на броя хранения на човек през деня-който яде ще плаща, както и данъчни облекчения за депутатите!

37

Овцеееее

преди 5 години

Данък въздух ?

36

WTF?

преди 5 години

"Явно повечето коментиращи са почитатели на втората употреба. Ами пазарувайте си ги старите дрехи. Само не обиждайте другите с различно виждане."_______________________________________________Коментара ти е неадекватен и незрял. Статията е за налагане на данък. Аз мога да си позволя и нови и стари дрехи според личното ми виждане. Проблемът е че има хора, които нямат друга алтернатива освен дрехи second hand, и събирането на данък от такива хора е грях и безобразие.

35

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Браво, Бойко !

34

Анонимен

преди 5 години

А данък на данъка кога ?

33

ФАКТ

преди 5 години

В България колкото си по беден толкова по големи данъци плащаш. Ако си богат плащаш малки данъци.А ако си много богат тогава не плащаш нищо. Даже през повечето време държавата има да ти дава.

32

БЪЛГАРКА

преди 5 години

Защо "втора ръка" е написано на английски??? Доста неуважително към БЪЛГАРСКИТЕ читатели.....

31

Анонимен

преди 5 години

Е пак някой се чуди как да крадне парички. Същото е като по-скъпите винетки, да не би пътищата да станаха по добри?

30

brrrr

преди 5 години

как противно мирише на формалин в магазините за втора употреба - някой гушкал букета 3 дни в тея дрехи . тези дрехи хората са ги дарили ,ама тук се продават и бизнеса е за милиони .

29

Анонимен

преди 5 години

Да въведат ТАКСА КОРУПЦИЯ, държавата повече пари ще събере !

28

такаааа

преди 5 години

Ами за стари автомобили?