201

Bad Company

преди 5 години

Опита с дъртата кикимора Льо Пен не успя. Сега ще се пробва с тази.

200

Анонимен

преди 5 години

Обикновеният австриец дори не знае и не му пука за това Велико събитие. Много сте се политизирали. Хеле, щом става дума за Путин.

199

Анонимен

преди 5 години

Не се радвайте на ескалация и на проблеми вътре в Европа,да не дава Господ някоя страна от ЕС да загубят мозъка си и да ни вкарат във война в която ще сме пушечно месо!Еврпейски страни никога не трябва да воюват помежду си!Никога!Никога да не забравят ада от ВСВойна!Тези конфликти не са в полза на хората и народите.

198

Йордан

преди 5 години

След черно чумна black dead pandemic 532 + загиват над 100 000 000 жители човеци .Готвещи се з а прераждане дец а начело с Бог ЕА нареждат СЛАВЯНИТЕ да поемат охраната на ЕВропа.Заради нагли престъпници на властв Византия/събират непосилни данъци/Прабългарите начело сХАН КУБРАТ поемат охраната на Славяните чак до Шотландия включително.

197

Анонимен

преди 5 години

Кадиров не е- потомък на насила ислямизирани племена а е пряк потомък на БАт БАян Под Велики ХАН на България наричана Волжска

196

Ярослав ХАшек

преди 5 години

на фона на обсебени от наркомани и обратни страни членки на европейския съюз вкл и от псевдо евро социалисти з а каквито се представят управляващите в повечето страни .Австрия единствено запазва хладнокръвие.

195

ognyanz

преди 5 години

До Императорът на: Интересна интерпретция. Само две дрени корекции: Президента на Чечня се казва Рамзан (а не Рамазан) Кадиров, и второ, не е иш Аллах, а Иншаллах (ако такава е волята на Аллах).А Руско-Турска империя все пак няма да има, но дори ако само Русия и Турция да са в добри отношения, това не е в интерес на американците.

194

Анонимен

преди 5 години

Русия няма нужда от троянски коне,тоя съюз сам си е троянски кон.

193

Пет

преди 5 години

По добре с Путин отколкото с Ердоган! Такова е мнението на повечето австриици и аз го подкрепям!

192

селяндур

преди 5 години

До * 201 обикновена завист, нали......

191

Ванга пак позна

преди 5 години

Туркия и Рассия ке станат едно!Велика е!

190

Императорът на

преди 5 години

Бъдещата Обединена Руско- Турска Империя ще се казва Рамазан Кадиров!Алелуя или по - точно Иш Аллах:)

189

Анонимен

преди 5 години

Зелке, ставаш смешна в плюенето и омаловажането на събитието.То бива невежество, ама чак такова ... Щирия е една от 8-те федерални области на Австрия, а не "дълбока австрийска провинция." Грац е вековен център на европейската култура и не е в "отдалечен хълмист район", а е в района на Алпите.СМЕХОТВОРНО ОПЛЮВАНЕ на една нормална, неутрална и горда държава!!

188

Йово

преди 5 години

Либералните демократи в Европа през 2007 г. Обвиняваха България че правителството на Станишев е троянският кон на Русия в Европа заради енергийните руски проекти в България. Сега след като новото правителство в Австрия взе твърд подход спрямо политиката на ЕС за бежанците и каза НЕ за прием на бежанци в Австрия. Сега вече Австрия се превърна в троянският кон на Русия. Прозападните мекерета в централна и източна Европа щом нещо не им изнася следователно е виновна Русия. Търсят под вола теле.

187

Анонимен

преди 5 години

Заедно с Путин ще дойде и Хор на донските казаци, за да поздрави новото семейство. В състав 10 души, малък, но хор.

186

Мдаа

преди 5 години

Австрииците са троянския конНие сме Троянското магаре

185

пехотинец

преди 5 години

Сега е моментът масовият убиец да бъде заловен от Австрийски командоси и дълбоко замразен в куб лед някъде в Алпите. Светът ще си отдъхне.

184

*

преди 5 години

Чугунените глави си мечтаят за диктатура, както при комунизма, но този път със частна собственост, ама цялата само при тях! Надяваха се Русия да им я докара, но Путин и сие не ги приеха в световния елит, предстои даже да им вземат парите, които са на запад естествено - това за радост на обикновенните руснаци. Сега тичат нагоре надолу по свадби и седенки, белким спазарят нещичко за семействата си, които отдавна са на запад и са свикнали на разкош.

183

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика.................Крим е руски завинаги!!!

182

До 187

преди 5 години

Умнико, така както си тръгнал да раздаваш акъл, се сетих да те питам знаеш ли какво значи "Капацитет"?Или повтаряш тази дума, понеже си я чул от устата на чуждопоклонниците?Знаеш ли коя е българската дума, вместо тази чуждица?Не, защото са ти правили промивки на мозъка от западната пропаганда и в главата са ти останали само няколко заучени лафа.Ти нямаш мисъл, просто говориш с поредица от клишета.