174

extremist

преди 5 години

КОМУНИЗМА БЕШЕ ПЕРФЕКТЕН! БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЧУДЕСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

173

Хайде

преди 5 години

Да се върнем до средновековието и да го сравним колко по-зле е от сега, в жалък опит да отвлечем вниманието от крещящата некадърност на герб, материализираща се в галопиращи цени на всичко. Хайде, публиката е елементарна, ще мине.

172

Анонимен

преди 5 години

Който не е живял в комунистическата ***-България през кървавите години на руската окупация, просто няма представа до къде могат да деградират комунистите!За да не се повтори този ужас, непрекъснато трябва да се говори за това.А платените червени драскачи по-долу са част от изрoдите на ДС и техните наследници.Що се отнася до напредъка в свободата на словото, всеки сам да си направи преценка, имайки в предвид почти изцяло контролираните от ушанките медии.

171

чекист

преди 5 години

пак глупости на търкалета, как ли пък не са викали човек от цк да им разказва за дубчек и реформите...

170

Анонимен

преди 5 години

Борбата с вътрешния враг се задълбочава.

169

внедряване на ДС

преди 5 години

Всяка групичка от 4-*** млазежи си имаше внедрен човек от ДС.На всеки 2 приятелски семейства също се внедряваше ДС

168

Анонимен

преди 5 години

много добре си спомням фестивала, беше чудесен празник, всички тези твърдения са пълни глупости. Той беше възможноста много да открият България и с тях започнаха посещенията на туристите от източна Европа.

167

Тато

преди 5 години

До extremistВсичко направи Тато под егидата на СССР.Верно ли е, че искал да станем баварска колония? Водил ли е тайни преговори на лов?

166

Анонимен

преди 5 години

До extremistНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ТЕБ ТЕ ИНТЕРЕСУВА - ЯВНО НЕ СИ БИЛ ОТ ТЕЗИ, ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ, ЯСНО ???. Не ми се прави на интересен.

165

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerИмаше за всички, но не за всеки...........................

164

extremist

преди 5 години

До Solar Power : ЕДНА ДЪРЖАВА НАПРАВИ ТАТО, ЯСЕН ЛИ СЪМ WITHOUT POWER,И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Я Е НАПРАВИЛ СЪС 6 000 000 РОБИ....*** ОТ НЕЯ И ДО СЕГА

163

extremist

преди 5 години

До ъхъ! : НЕЩО СЪНУВАШ С ОТВОРЕНИ ОЧИ

162

Уудсток

преди 5 години

15-17 август, 1969 г.Не 1968, а 1969 г.Но все пак, добре е, че хората помнят!

161

Анонимен

преди 5 години

До ХахоТова по време на този фестивал ли е било?

160

Анонимен

преди 5 години

На неподписани статии,със снимки от Дойче веле не вярвам! А сега нима е друго?

159

Хахо

преди 5 години

ДС се бори като пуска "близначките" Десислава и Станислава да развъждат туберкулозни бацили. Всичко това е не без помощта на руско - виетнамска проституираща мед. сестра - роднина на Янка Иванова.

158

Анонимен

преди 5 години

Помня фестивала,имам дори медальон за спомен! А спомена ми е че беше нещо изключително! А сега е безопасно и тренди да разказваш за събития на които не си бил свидетел! Пиши приятелю за неща които си видял и усетил! Това май ти е дипломната работа?

157

Solar Power

преди 5 години

до екстремиста: Искам да ти обърна внимание,че комунизъм НЕ съществува. Това е утопия потвърдено невъзможно за осъществяване от Ленин и Сталин. Нашето тук беше псевдо социялизъм. Ако искаш да видиш соц предлагам ти да отидеш в някое богата провинция. Например някъде около алпите. Виж селата малките градчета. Как е живота там какво се прави. Това е СОЦ мен ! Тук в БГ си беше грабеж.

156

Solar Power

преди 5 години

До extremist"КАКТО ТАТО КАЗА:" - та какво каза,че е направил тато ? С безплатния труд на строителни войски. А ако плащаха на пазарен принцип ? Дали щеше да има парички ? Ползваха робски труд за една храна и кутия цигари. Далеко си от истината явно не си живял през соца. Дори това не беше соц ! Соц мога да нарека живота в Бавария. Нашето беше беднотия до шия.

155

ПроСоТо

преди 5 години

абе еслаба ракия са били..Щом все епак допуснаха "свежия полъх".....Ето го въпросния "полъх":..-в съседното квадратче е:-""Гражданска отговорност" скочи отново шоково. Ще има и още!"..И така..до откат!!!...Докато угасне 80 процента от нацията..