62

бай х

преди 5 години

лошо за обикновените хора ... като помня тук каква мизерия беше 96 година....

61

Анонимен

преди 5 години

"И какво да ме интересува какво пишат в другите сайтове... От единия крачол си го местя в другия, ей това ми е мнението...."Е за това си заден двор! Понеже нищо не го интересува *** и него не го взимат на сериозно!!! Продължавай да си го местиш то за друго не струва за тава и се топиш като нация... :))))))))) мести го мести го

60

Рашънс енд Търкишс

преди 5 години

никогда не Сдаются - особено Рашънс!

59

Анодолски

преди 5 години

"Ами теб кво те интересува какво се пише в български сайтове, кой какво пише и защо го пише, ти слабоумен ли си?"Теб не те ли интересува какво пишат за българия чуждите сайтове... опс ама сигурно не... играл ли си шах... сигурно не...

58

Анодолски

преди 5 години

"Ами теб кво те интересува какво се пише в български сайтове, кой какво пише и защо го пише, ти слабоумен ли си?"*** толкова си свикнал да четеш и да проверяваш информация САМО ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК, ЧЕ КАТО ТИ КАЖЕМ ПОСЛЕ, ЧЕ ИМАТЕ КОНСКИ ОЧИЛА СЕ СЪРДИТЕ... ей чета от много източници и тогава права извод. Пробвай и ти!

57

Анонимен

преди 5 години

Нямаме изгода от бедстващ съсед.За съжаление ердоган и ***, която го подкрепя са отвратителни ислямисти и не мога да скрия радостта си, че се провалят с гръм и трясък.

56

Анонимен

преди 5 години

"Ердогановската ко,чина скоро ще фалира..."Моли се да не фалира... тя тогава няма да има възможност да гледа 4 милиона бежанци... Познай кой ще почне да ги гледа!!!!! Може би комшиите и европата с добрата им икономика... ейййй 4 милиона... ще пометът България... еми така де с тази наша лоша икономига длъжни ли сме да ги държим.

55

Анодолски

преди 5 години

До ZULUДаде ден да не забравиш... ДРУГАТА СЕДМИЦА СМЕ ЩЕЛИ ДА ВЪРНЕМ ПОПА... Ама ако не... как ще си защитиш твърденията! Почвай да мислиш!!!

54

Анодолски

преди 5 години

Турцшя е калена и на войни, и на санкции и на лоша икономика!!! България? Та нейната икономика се сринва и без война, без санкции... защо тъй?

53

Анонимен

преди 5 години

Вие турцитя сте роми!

52

Анодолски

преди 5 години

Най интересното е *** да дава акъли и да ми говори за икономика!!! Абе *** ти имаш ли икономика... колко сте наивни... комшията който е в пъти по зле да ни се подиграва и да се отешава с мисълта, че Турция се сринвала... жалки сте! 4 милионен народ останахте там вместо да гледате себе си тръгнали да критикуват Турция...

51

Нервен хамстер

преди 5 години

Ердогане. Народ казваш. Ще видим гладното куче колко е лоялно

50

Анодолски

преди 5 години

До ZULU HE HE EDIN POP NAPRVO RAZMAZA ANADOLSKATA KOCINA,SLEDVASTATA SEDMITSA STE VIDIM SAMI STE GO ZAKARATE POPA V USA AKO NE STE SMAJAT YANKITE.Ако не го закараме??? Точно ти имаше и други предвиждания и след руския самолет... беше един от тези, които хвърли бомба на босфора... Ще видим другата седмица пак ще си пишем!!! Ама ако не го закараме какво ще направиш:)))

49

4LENIN

преди 5 години

ЧАЛАМБАААААААААааааа......

48

Анонимен

преди 5 години

Поне за едно сме единодушни всички българи - русофили, русофоби, еврофили, еврофоби, американофили и фоби...Всички мразим турция и агресивния й диктатор задружно и има защо :)Жалко за малко читави и интелигентни турци, които са принудени да живеят с анадолски *** и самозабравил се диктатор.

47

Анонимен

преди 5 години

Турция е държава.

46

Анонимен

преди 5 години

Значи тоя ПОП е доста важен, защо се страхуват, а? Защо този поп имаше номерата в телефона си на джунтаджиите и пкк терористи... а? Нали преврата беше театро, нали Ердоган си го беше уредил... за "уреждането" май помагна америка, а? НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ ТУРЦИЯ КАКТО НЕ СЕ ПРЕДАДЕ И ЗА КИПЪР!!!! Знаете ли долара колко беше станал заради Кипър, знаете ли за тогавашните санкции...

45

Анонимен

преди 5 години

Руската рубла също падна в началото на санкциите, но сега е по-силна от всякога.

44

Анодолски

преди 5 години

И 10 лири да стане долара... НЯМА ДА ВЪРНЕМ ПОПА АГЕНТ.

43

Анодолски

преди 5 години

"Понеже не разбирам от икомоника искам да ви попитам как ще си плащат помежду си руснака и турчина - в рубли ,в лири , долари или евро ?!"Като почне да купува европата руска газ от Турция ще видите... как ше си плащат...Тръгнал *** да мисли за комшията!