28

Анонимен

преди 5 години

Алоо , тука говорим за доказан престъпник , а не за невинно агънце!! Когато е носел мръсните пари в къщи , тогава неговите роднини да се бяха задействали!?

27

коментиращ

преди 5 години

МВР сега да съди тази "медия" за клевета чрез публикуваната снимка на сицилианската примка, с която си служат други едни формирования!!!

26

до 33

преди 5 години

Не знам дали сте колега, но и да не сте, респект към вниманието към детайлите. Абсурдни разминавания! А "разкъсването на аортата докато не бил жив" ме хвърли в някакво метафизично блато.

25

врата в полето

преди 5 години

И тия експертизи за един и същ човек ли са правени - от ""позиционна асфиксия"" до ""руптура на аортата"" има известна разлика......хм... А и причината ?!..абе просто...........

24

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ПРОГНИЛА ОТ ПРЕСТЪПНОСТ И ТО ГЛАВНО В ЗАКОНИТЕ НИ!!!!А БУДА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК!!!ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ИМА ДАВНОСТНИ СРОКОВЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЧЛЕН 80 И 81 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ДА ВИДИТЕ КОЛКО ПРЕСТЪПНА Е ДЪРЖАВАТА НИ!

23

Симеонов

преди 5 години

В Благоевград хората са наясно, че полицаите са най-наглите престъпници.Чората не е стока, но цял блок гледаше как го убиват с шутове на тротоара.И да не си мислите, че е от любов към реда и справедливостта.Ставаше въпрос за пари и разпределение на нарко пазара.

22

респект

преди 5 години

Да ама едно време кога случая беше пресен писаха ,че Чората е бил натъпкан в тази поза в колата ,а те са стояли с краката си върху него ....тогава постъпката на полицаитебеше характеризирана ,като доста брутална , а сега след сто експертизи е ясно , че някои ще ги спаси и ги спаси на всяка цена иначе онзи първия професор ,който прави експертизата да не е бил ,,братовчед ,, на потърпевшия ,както и да ги оправдаят това си е , па и онези от европейския съд са едни некомпетентни.

21

Анонимен

преди 5 години

"""Наказателното преследване обаче срещу тях трябва да се прекрати поради изтекла абсолютна давност!"""ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е!!!!!!!!!!!

20

до 22

преди 5 години

Човече, опитах се да прочета 2 реда и ме заболя главата.

19

ИБС

преди 5 години

"позата при задържането "с лице към земята" сама по себе си не е животозастрашаваща" ?!?! Айде бе ?! Този, който е писал инструкцията трябва да е в затвора! Дори при леки състояния на изхемична болест на сърцето това е смъртна присъда! Впрочем, около 50% от мъжете в България това заболяване го има, ако ще и да не е диагностицирано. А фибрални страствания в белия дроб имат 100% от пушачите над 30 годишна възраст.

18

Анонимен

преди 5 години

На това му се казва - Сицилианска примка.

17

Анонимен

преди 5 години

Един анимационен герой по-малко. Не разбирам проблема.

16

Анонимен

преди 5 години

Ubiizite bia4i na 4orata milizionetite v satvora sa ubiistvo ot boi se ubira ingarkt ot vasduha ne idva beha pisali 4e sa smasali ot boi savarsan ritan na samata taka tesi ubiizi da puknat ne da se hilat v sada sma snsjat 4e nama da badst osadeni i v satvora taka e v bg ubiizite da na svoboda mutrite kradzi saachto a ot kakvo sa sabogatali imoti da milioni nikoi ne gi bara demokrazia e v vg

15

Анонимен

преди 5 години

Абе вие знаете ли кой е Чората ? Тоя и това му е малко... Хиляди пъти по толкова за него и цялата му рода и пак ще му е малко ... А тия полицаи са за медал

14

Анонимен

преди 5 години

Абе какво занимавате цялата държава с някакъв скапан ***? По-добре, че са му видели сметката. Аре, у лево. Чората ми влиза в ад блокера.

13

Do 13

преди 5 години

До ЧиновникАми, занимава се съда.ТОй е затова, да се занимава с нарушителите на закона.И ако това са били полицаите, които са задържали неправомерно Чората, редно е съда да се занимава и с тях.Ако ще и престъпник да е...работата на полицията е да спазва закона.Утре някой ще те натопи в нещо или ще те заподозрят в нещо...и ще дойдат някакви дето се правят на големите полицаи и при задържането ще те пребият. ОК ли ще си? Още преди да има съдебно решения, присъда и т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

Чората най вероятно си го е заслужавал понеже е *** на обществото но и полицаите са се правили на морски тюлени рамбовци и т.н. прекалено много американски филми гледат по голямата част

11

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК СЪС ЗДРАВЕН КАРТОН НА ШИЯТА ДА НЕ СЕ ОБЪРКАТ ПОЛИЦАЙТЕ ПРИ АКЦИЯ . А ПРОФЕСОРА ГО ПОСЪВЕТВАХА ДА СЕ ОБЕСИ СЛЕД КАТО ДАДЕ ТАЗИ ЕКСПЕРТИЗА

10

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да излезем от тая пародийна организация "съд за правата на човека". Много пари изсмукаха вече от държавата, които плащаме ние, а не виновните чиновници и милиционери. Пък и по-обикновените хора не могат да си позволят да заведат дело там.

9

Анонимен

преди 5 години

МВР-убийци!