81

Анонимен

преди 5 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ. Това е учишлено етническо прочистване от Българският етнос . Унищожаваш му поминъка и ... Според ООН има три геноцида - физически -икономически и смесен . Единият се прилага спрямо нас . А и закрила на етническата престъпност от определено малцинство и всичко си е на мястото .

80

Анонимен

преди 5 години

А Орешарски дали има вина за това заразяване?

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧумата е ГЕРБ !ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ !Грубо скалъпено мероприятие ,целящо обезлюдявянета на Странджа от българският етнос . Все пак на американската база Безмер,нощем кацат военни самолети с ,,имигранти ,,Няма *** ,няма Мурнелия . Има българи, който живеят там и виждат това с очите си . След 2009 година ОПГ Герб извършват етническо прочистване от българският етнос . Владичество и съжителсво ,нали ?

78

ПроСоТо

преди 5 години

добре де,веднъж споменах,но пак ще попитам:-Как става така,че по турско сме имали милиони овце а при Живков не по-малко?как така тогава,когато не е имало "СЗО",нито "АБХ",добитъка си е живял безпроблемно и се е множил?!Що за дивотия е да избиваш ЖИВИ животни?!?!На тия "специалисти" детето им като хване шарка ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЛИ ИЗБИВАТ?!?!.."превантивно"...."за да нема санкции"?!?!?!но така е:-Който не се е трудил през живота си ,трудът на другите е НИЩО за него..

77

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

ТОВА Е УМИШЛЕНО ЗАРАЗЯВАНЕ,, КАКТО ПРИ ПТИЦИТЕ В ДОБРИЧКО, ТАКА СЕГА И ПРИ ОВЦЕТЕ/КОЗИ И КРАВИ... ЦЕЛ ДА НЯМА ЖИВОТНОВЪДСТВО БЪЛГАРИЯ,, ЗА ДА МОГАТ ПО ГОЛЕМИТЕ ФЕРМИ ДА СИ ПРОДАВАТ СТОКАТА.

76

Анонимен

преди 5 години

Браво

75

Анонимен

преди 5 години

В скапаната вече България бюрокрацията се вихри в невиждани размери и няма спиране!Обикновените хора нямат защита от никого- само изедници -и наши и чужди!

74

Перко

преди 5 години

До АнонименЕдва ли са я заклали. Тя е поскачала 3 минути за камерите и песле беж на друго PR мероприятие. А пък сигурно са и били заклали шиле да я посрещат. Ама може и да са и го сложили в багажника :)

73

Анонимен

преди 5 години

До ПеркоДа не са я заклали и нея, а?

72

Перко

преди 5 години

Цял след обяд не се чува нещо от Корнела. Да не са я приспали с другите овце

71

Анонимен

преди 5 години

А на СЗО да имаш довирие трябва да си абсолютен безпросветник! Точно през тях на всеки 2 години се обявява нова зараза, която винаги тръгва от някоя бедна страна, забравена от Бога! И се започват едни ваксини .... , едни циркове с маски и защитни костюми, докато забогатее поредната фарма-фирма!

70

Анонимен

преди 5 години

И защо да си подават оставките?

69

Анонимен

преди 5 години

Илиев и Порожанов дружно да подават оставка! Но преди това да докажат, че има зараза, с протоколи от лабораториите! Толкова е страшно това, което правят, че и оставка им е малко!

68

Анонимен

преди 5 години

Странджа е определена за буферна зона в която ще се настаняват 150 000 бежанци.ГЕРБ провежда процес на насилствено обезлюдяване на тази свещена територия.Сега трябва да се обединим и спасим Странджа.-------------Това ли е новата лъжа разпространявана от г-жа Лъжа?

67

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 74 Ще рипат при социализма , ама ще има: А де! А де!

66

Така е

преди 5 години

Алоо, Дамян Илиев е вет. лекар , а не инженер. Не се излагайте ," журналята."

65

Анонимен

преди 5 години

Добре де по време на соца що не рипахте когато ветеринара кажеше да се евтаназират метилявите кози или овце лично съм ощетяван и стотинка не даваха а сега субсидии пасища Ел пастири и пак ревете ами като са болни редно е да се евтаназират

64

Анонимен

преди 5 години

До Ветеринар - Сега разбра ли анонимен 51 ? Едва ли.Няма какво да се разбира! Дрогарката Нинова каза, Борисов е виновен и ЕС! Каквото и да се случи! Има, няма чумa, все тая!

63

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 62 Заплащат се повече от пазарните цени , но не плащат за пропуснати ползи и загуба на субсидии.

62

hyhrth

преди 5 години

Как така от нищо се разболяха тези животни? Били го донесли мигрантите, птиците, следващия път марсианците. Това е измама съсипват животновъдството за да може да се внася евтино замразено месо от където може. Потвърдила френска лаборатория уж, кой може да каже какво са изследвали? Идва някакъв взима проби, боцка животните с нещо и какво заминава за лабораторията - каквото той реши. През няколко години има такива уж зарази. Защо не изчезват като избиват всички животни? Измама като с птичия грип