84

Анонимен

преди 5 години

Всъщност французите днес ще играят на собствен терен. Тревата за стадионите на шампионата е внесена от Франция. Това дава известна представа за "високо-технологичната и развита" Русия. Даже и една трева не могат да отгледат като хората.

83

мазепа

преди 5 години

Прав е Путин, хората по света вече искат да емигрират в Русия, Кремъл въвежда ''зелена карта'' за имигранти, интернет минава на кирилица, евреите от Холивуд се местят в Мосфилм, въобще всичко се преобърна с едно световно по футбол.

82

До бг Лъфф

преди 5 години

Русия е Световният износител на пшеница и печели с нея повече от пушкалата.Не внася а си произвежда картофите,млякото и пр.В Космоса е,в Арктика е,продава оръжия,нефт газ в четирите посоки,изнася най-добрите кожи,хайвери,Водка и мнооого Още! А ние?!...

81

До Варната

преди 5 години

Извинявай-прав си за имената,i am sorry! Ние тук в Лондон половината сме Мустафи и Айшета.А останалите-джендърс и всичко е ОК.Сори агейн..

80

Го4о

преди 5 години

Всичко нелицеприятно по време на Световното беше СКРИТО както винаги става в Русия! Проституцията и кражбите там са на СВЕТОВНО НИВО - но за това НИТО ДУМА!

79

Анонимен

преди 5 години

До До Варна-СталинКакъв Гандалф, каква Фиона бе товариш!?!?!?Вече наистина не ти хващам мисълта.Всеки има право да си кръщава децата както иска,в Русия нямате ли Виктории, Дженифърки, Памели и т.н...

78

До Варна-Сталин

преди 5 години

Никол,Виктория,Жанет,Елизабет,Фиона и прочие салати-вие Сами се преименувате бе,Гандалф Балкански - и то с Удоволствие! Оттам и Варна-Сталин-Варна,радвай се че не е най-старото-Одесос!..

77

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 5 години

Аз знам какво би намалило омразата към Русия:Първо, оставяте Балканите и България на мира, за да се развиват като цивилизовани, европейски държави.Второ, спирате да гледате на гореспоменатите като "сива" и буферна зона против НАТО или когото да е. Нямате врагове. Имате измислени призраци.Трето, спирате рублите към всякаква Пятая колона, рубладжии, еничари и всякакви платени парцали. На всички им е ясно, че така работите, българите не сме и-диоти.Четвърто, отказвате се от всякакви имперск

76

Анонимен

преди 5 години

Така и Брежнев разправяше след олимпиадата през 1980 година, иначе незнам какви митове може да разруши едно първенство, особенно в Русия. страната си остава слабо развита с лоша инфраструктура, с преобладаващо пияни мъже и разпасани жени, които самно търсят некой иностранец да ги отведе

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе братче, не разбираш ли, че никой копейкаджия не му пука за Русия.Важното е хипофизника да не спре кранчето с копейки.

74

Не му мисли

преди 5 години

Не му мисли за моите копейки и не ги мисли руснаците, ама мисли за балканските си потури с кръпки на ******

73

Анонимен

преди 5 години

До МатросовА като скачате, Варна се именуваше Сталин.

72

Матросов

преди 5 години

Ако не скачахме,Пловдив още би се именувал,,Филибето"...

71

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАз като харесвам Русиян но мразя педрастът-фашист путин, "козяк" ли съм, "соуросоид", "***", "протрестър" или "хохол"?А, *** копейско?

70

Анонимен

преди 5 години

Страхотни стадиони, но на фона на руското първенство... не са ли малко "на гол тумбак - пищови"?Е да, мудрий товариш Путин ще издаде закон: "Всички на стадионите, ако ще терлички да плетете, важното е да не останат празни след Световното".И вот, проблем решен.Мъдро, по путински.

69

Анонимен

преди 5 години

Като Матросов на амбразуратаскачате като по команда да защитавате бляддовете, а предтели копейкаджийски!?!?!?

68

Абе Привет

преди 5 години

Що не питаш некой германец/ама от Старите/ кое му трови битието - Руско Радио или Арабише Камионен?

67

Нико

преди 5 години

Русофилите били 5000 в българия коментира някъкв къде в българия има толкова големи села ?

66

Анонимен

преди 5 години

Русофилството трябва да се наказва като държавна измяна по чл. 95 от Наказателния кодекс - 20 години строг тъмничен затвор.

65

АТАКИСТ

преди 5 години

Повече от вас сме