60

Анонимен

преди 5 години

Какви змии бе, на два крака ли ха ха ха

59

Анонимен

преди 5 години

Ще има да чакаш готованци т.ъп.

58

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 60Тамън чаках някой от провинцията,който да дойде и да изчисти мръсотията и ***,които провинциалистите налазили София,изхвърлят в движение от колите си.Липсва ми и някой пак такъв,ммм способен,който да санкционира всички пришълци,които паркират една кола,заемайки местата на две!Айде у лево.

57

Анонимен

преди 5 години

",,,,софиянци-готованци"за съжаление прав е човека,само ако отидете до строящия се Хаят до паметника на Левски и видите задната дворна част на сградата която ще е срещу хотела много мисли ще ви минат през главата за това ЩО ЗА *** ЖИВЕЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

56

Анонимен

преди 5 години

О, чакате някой от провинцията да дойде да ви изчисти,свикнали сте наготово някой да ви работи за жълти стотинки, не чакайте ,залавяйте се за работа,изчистете си мизерията която сте сътворили ха ха ха софиянци,готованци.

55

Анонимен

преди 5 години

Така ви се пада ,, софиянци,,ха ха ,мързели,ами почистете си селото.

54

Анонимен

преди 5 години

Е как бе, не може да бъде,ха ха но софиянци като кажат че са от София,с нагло самочувствие...а другите не сме хора.

53

Анонимен

преди 5 години

От човека ,по лоша змия няма!Змията ,ако не я закачаш ,тя ще си отмине!А лошия човек не го познаваш дори,той ти прави зло! Очиларки в БГ има ли?,За тях нямат акъл ,дават такъв!

52

Димна Завеса

преди 5 години

Има една такава песен от преди 20 години на Димна Завеса - София Джунгла , дивото зове, рев на зверове...пуснете си в ютуб... явно за 20 год. не сме мръднали и на милиметър в развитието си, въпреките загробените милиарди левове

51

Гробокопач

преди 5 години

До КоткаПовикайте Бойко от Банкя и той, може би ще дойде!

50

Анонимен

преди 5 години

В София само се краде и нищо не се прави. Там дори на спирката на Г.М.Димитров при метрото на автобусната спирка към студентски град няма навес за сянка или предпазване от дъжд. Всичко е само някаква недомислица.

49

емигрант

преди 5 години

вижте в нормалните страни, дали има масово такива буренаци навсякъде! ??

48

Анонимен

преди 5 години

"боята на автомобилите"Да живее българския език състоящ се от 2000 думи! На нормален български се пише лак на кола!

47

Анонимен

преди 5 години

Боже, го само да е пред ХТИ-то....почти навсякъде е така. Навремето плюха по бай Тошо,ама поне имаше ред и дисциплина и такива безобразия нямаше. Сигурна всяка година отчитат пари за дейност "орязване храсти и косене" и милиони левове потъвай в нечий джоб. А нас нека ни ядат змиите и да ни нападат мур..гавите. Заслужаваме си съдбата. Тук сме яки в плюенето,ама на изборите пак се гласува за същите бок..луци.

46

Анонимен

преди 5 години

Смятай щом в един град като софия немогат да окосят градинките - какво да очакваме в малките населени места

45

123

преди 5 години

Селски град. Така му викахме преди. И сега си е така. Да си студент става, купони, пиене жени, всикчо си има. Ама да живееш там със семейство и т.н. Вие луди ли сте. За тъй нареченият кв. Витоша пък да не говорим. Квартал в София пък нямат: канализация, улици и какво ли още не. И двете са пример за : "...селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна..."

44

Ами

преди 5 години

Ами като не предприемат мерки, запалете го...

43

Котка

преди 5 години

Като цяло в Студентски град и Витоша е много зле положението. Липса на улици, липса на тротоари, улично осветление на много места въобще не е замислено.. новите жилищни блокове ги сбутват в пространство колкото за един павилион, хахах не знам как го правят и даже вече не се ядосвам... Новодошлите продължават като зомбирани да купуват апартаменти 50 кв. м. на цени от 80 000 евро, които допреди 10-15 години са стрували 15 000... Седя и си се чудя...

42

ДО ДО ХЕИ

преди 5 години

ПРИЯТЕЛЮ ,ЧУДЯ СЕ ЗА КАКВО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ !!!

41

varg

преди 5 години

Гарантирано от герб