18

До БОГАТИЯ ГУЩЕР

преди 5 години

Ако ще и тунел под Шипка и Петрохан да построят,такива като теб ще ги ползват но пак ще кажат ,,Глупости,голяма работа"Никога няма да оцениш доброто и в това е твоето неосъзнато нещастие.Но има и нормални хора които могат да го оценят.Не всички са в 80те процента.

17

КОН ЗА КОКОШ

преди 5 години

Защо давате летището на концесия за 30 години,бе.То и сега е на печалба.А се предвижда де се взима само 10% от концесионната такса..140 млн. срещу 14 млн.Да оставим загубите но това е престъпление срещу националната сигурност!!!!!

16

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Това са глупости. Ще ремонтират на хартия

15

Браво!!!

преди 5 години

За 45 години социализъм се построиха само 274 км. магистрали.Сега тепърва наваксваме,но младото поколение има днешното като даденост .То не е пътувало по паважа през Момин проход и Костенец за Пловдив,или през единственният ужасяващ път през Витиня със скороста на костенурка.Каквото и дасе каже сега се строи бързо и всяка година има нови отсечки.Така че дечурлига не плюйте а се радвайте.Като почнете и да шофирате ,ще разберете кое е по-доброто.

14

Успехи

преди 5 години

БДЖ става БЧЖ .Софийското летище май става турско."Оправихме" железниците и летището. И тока и водата и парното и болничните и майчинските.

13

Здравейте

преди 5 години

Бесепарите за 70г 100км магистрала до Пазарджик а хахаха нещастници при орешаро 0 км и фалит

12

Тол системата

преди 5 години

ни връща в средновековието. Тогава за да минеш през имението на месния велможа плащаш за пътя. Достатъчно пари се дерат от акциз и ДДС което бива усвоено от шайката!

11

про грес

преди 5 години

КЪМ 2020 Г ЯПОНИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА ЛЕТЯЩИ АВТОМОБИЛИ.КО ПРАИМ С МАГИСТРАЛИТЕ? КАК ЩЕ УСВОЯВАМЕ?!

10

:(

преди 5 години

8 години ги слушаме тези локуми. Засега резултат - НЯМА! Всяко правителство щеше да изгради тези мижави 300 км. магистрала, може би и по-качествено. Просто Тиквун постоянно се хвали и оставя впечетление, че е свършено нещо. Реалността - анархия, корупция и уникално нагли кражби от бюджета, сигурност НУЛА, държавата на автопилот, мишките ровят по кофите, цар Плъх си купува имения в Щатите.

9

Анонимен

преди 5 години

Вдигат заплатата на шефа на КЕВР -от 12000 на 14000.Да може да си плаща тока!

8

Анонимен

преди 5 години

Тази година полупроводници, догодина цели проводници.

7

Гост

преди 5 години

Кога ще оправите магистрала "Хемус" от Елешница до Ботевград? Кога там ще се шофира нормално , а не все едно си на павета? То и паветата са по - равни!

6

Анонимен

преди 5 години

Едни големи приказки и популизъм и свършено нищо.

5

Един от Северозапада

преди 5 години

А като прочетох и "световната бака", картинката ми се изясни напълно.Върнахме се в политиката от зората на демокрацията, в която зора банката, диктуваше на правителството ни условията за отпускане на заем-кое да закрием, кое да продадем, кои да са на власт.Резултатът е видим днес.

4

Един от Северозапада

преди 5 години

Четете между редовете, уважаеми колеги.Тол системата -начин за дране на още пари от овчето стадо.....А то блее доволно, какъв добълр овчар си има, който мисли постоянно за него!

3

Българин

преди 5 години

Хайде...тази година за полупроводници, догодина за цели проводници.

2

Хайде, другари!

преди 5 години

Тази година завод за полупроводници,догодина - за цели проводници! Ха, ха, ха, ха!Помните ли го? :)

1

Анонимен

преди 5 години

Много гръмки приказки о приходите от винетките какво се случва, че чакаме на приходи от ТОЛ системата лошо Седларов лошо, сметките не излизат нещо.