393

Demented

преди 5 години

Нее.. комунистите са умирали в името на народа, а той каква саможертва направи....***.

392

До428

преди 5 години

Който не вярва, нека провери в Интернет за Росен Плевнелиев.

391

Онзи

преди 5 години

Няма угодия.Първи президент - назначен от БСП дисидент заради компромис да не стане социалдемократ начело на държавата. Дисидент относителен, умерен и скромен, какъвто нашето скромно и опортюнистично общество може да даде.Вторият - адвокат, чиито слова често изпреварват мисълта.Третият - верен кадър на ДКМС и АОНСУ. Достоен последовстел на Кашпировски, който откри, че сърцето му било от ляво и може би отново нпениса си.Петият - Генерал бюрократ с уста /все още/ тясна и мисъл не много ясна, н

390

Riptil

преди 5 години

Тоя мишок въобще не може да се сравнява с ГЕНЕРАЛА😊😀😀😀

389

Анонимен

преди 5 години

Като студент, Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и влиза в партийното ръководството на ВМЕИ ЛЕНИН.

388

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 години

АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДМИЛИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,ДРАГИ БЪЛГАРИ,ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИИ ХРИСТИЯНИ.НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ПО МИРЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ ДА НАКАЖЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ПРЕВЗЕЛА ПАРЛАМЕНТА(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО,НАЦИОНАЛИСТИ-РУСОФИЛИ).ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!

387

Анонимен

преди 5 години

Той иска отново да е президент където и да е защото обича да го псуват, като се надява втроя си мандат да изкара като пациент на ЗадникоLогиятадо кревятъ от ругането един суджук растояние

386

Анонимен

преди 5 години

Роско, радвай се на младата си булка, че животът е кратък...утре може и друг да и се радва.

385

ХХХ

преди 5 години

Плевньо махай се от България! Отивай при господарите си в ФАЩ и не се показвай повече. Достатъчно ти траехме глупостите НЕКАДЪРЕН И ЛИЦЕМЕРЕН ***.

384

Уругвай се класира

преди 5 години

***, нямам нищо против комунистите, ама комунист да се прави на демократ...съжалявам, ама това е Гей. Ааа не гей...чист п....ст.

383

Анонимен

преди 5 години

Радев чехала по точно под два комунистическо ***

382

Анонимен

преди 5 години

Тоя още ли дава "акъл" с мазната си муцуна. Да си гледа там дърташките емоции и да не си развява смачканите чаршафи пред обществото. Срамота за мъж над половин век. И деца гледат и четат, що за възпитание.

381

уругвай води 2:1

преди 5 години

Сърцето му е завито в LайNа а мозъкът му плува в уRиNа, сал дето Деситу льопа ли льопа мъжественната маьонезъ от суджук синджиръ морски пехотинси

380

Бкп

преди 5 години

Роско-пишман демократ от комунистическо котило...строителните ти фирми в Германия..как са, а?

379

ФАКТ

преди 5 години

Индустриална революция е бъдещето и все нови технологии,а животът на хората, не става по-лек !!!! Заплатите и пенсиите изостават- не се връзват нещата ,нещо куца !!!!?

378

ополдениъ Рошко!

преди 5 години

Рошко чекъл Бижнаци защото бил ближел наедъж три суджукъ преди да му зайдът до Rекталаната Fистула за опLождане на несmляни тиквенни семмки.

377

От синоптика

преди 5 години

От такъв левчо само може да те накара да наеебеш една синоптичка за пари олиза гъзовете на цял свят

376

Импийчмънт за Радев

преди 5 години

Натисни червения палец надолу, ако и ти си съгласен, че Радев трябва да напусне!!!

375

Да

преди 5 години

Прав е, Радев е популист но и слуга на Нинова.

374

Отвратен

преди 5 години

За русофило-комунистическата простотия мерна единица няма. Всичките предателства в историята ни са извършени от простата русофилщина. Вие сте тънката пръчка на руския ТЪПАН.