79

Анонимен

преди 6 години

Бегето е кочинката на Османската империя какво очаквате?

78

НЯКОЙ ДА НАПРАВИ НЕШ

преди 6 години

Някой да направи неш, защото лъвов мост стана сирийския квартал на София, столицата на Република България.Един път трамвая ме стовари там и щях да умра от страх - навсякъде имаше църни ора

77

Клюкарин

преди 6 години

Носи се слух, че Баце и Кака(меркелица) са *** на илюминатите и следват техните заповеди.Баце + кака = Меркел + меркелица(Баце) = ВНЛ

76

Анонимен

преди 6 години

Лагери от затворен тип - концлагери отварят. Който не иска в концлагера - заминава "доброволно" за Източна Европа.

75

Име

преди 6 години

меркел продаде всичко само за да оцелее, помислете, като я избирате! *** на сатаната!

74

Име

преди 6 години

да успокоиме левите сили на цензурата на газовика на сега, дира и днеса: нема страшно нищо не е постигнато, *** зелени- педофоли и гнусни асоцялни леваци! това е само поредната меркелска маневра ала хонекер-хитлер за да оцелее бабушкела гнусен! това творение на сатаната няма да се прердаде без да бъдат изритани всички нейни *** от всички постове!!!

73

ЦИКЛОПА

преди 6 години

Не знам дали на г-н модepаторчето му е известно, но ми трие второ мнение. Призовавам много приятелски да спре. :) Защото.. :) ще ви стане лошичко :):)))))))))))

72

до 73

преди 6 години

сега пазарувах най-неоходимото - да оцелея до утре буквално, на всичко ме удариха с 10-20 стотинки от цената до скоро в същият магазин, започна се, скоро и сух хляб ще е много за работещите бели роби! в същият хипермаркет имаше тумба бежанци, близо е до един от бежанските приюти в София, изкупиха магазина - количката преливаше и това с чий пари мислиш е?!

71

Анонимен

преди 6 години

Френската полиция прибра 140 бг просяци в затворите.

70

Анонимен

преди 6 години

Англия излязоха от ЕС и се спасиха че някой друг от Берлин или Брюксел ще им заповяда кой да пускат.

69

Циник до Василев

преди 6 години

Василев ти ял ли си пчелен мед?Не се различава от колонизацията!Африкански вожд - за немските колонизатори:"Немците дойдоха с картечници, но донесоха закон и ред!"В 99% от "освободените колонии" , инфраструктурата - оставена от "лошите европейци"е дроб! Шепа вождове - заменят диаманти и нефт - за калашници, и трепят сънародниците си - без грам угризения!Тези животни - само приличат на хора!Свободата - не е за тях!

68

Анонимен

преди 6 години

АнонименЕС блокират Русия с визи и търсят начин да пътуват безвизово.

67

до 63

преди 6 години

остави, ами те и панелките им и тока им е благодарение на Русия и дори по-точна на СССР, ако не беше наследеното построено по това време, нямаше и ток да имат!

66

Анонимен

преди 6 години

Нека да си признаем, че Путин им го върна заради майдана и напълни Европа с търамбуки и продължава.

65

Анонимен

преди 6 години

Като чуят Русия и хората се сещат за комунизъм, Гулаг, репресии, терор, мизерия и глад.

64

Василев

преди 6 години

Воят срещу мигрантите ми се струва малко, като на оправдание за провежданата политика на великите и всемогъщи мултинационални корпорации и банки, които са колонилизирали Африка и Близкия изток!!!А вие сте употребени пак селяни прости!!!Колкото повече ривете, толкова повече защитавате колониалната експанзионистична политика!!!Агент Марвин Гибс!ЦРУ!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Някой като чуе за руснаци го е страх, като чуе обаче за българи го избива на смях и подигравки, понели болгарски смeшници?

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен52Имат пари и живеят добре и в България докато купят паспорт. Бг паспорт струва около 200 евро на година и са пари които са непосилини за 60-70%- от българите.

61

Анонимен

преди 6 години

Россия, Россия, а всички бягат в чужбина.Почему бе?

60

Бойковист

преди 6 години

Само Бойко! Герб Победа!