202

Анонимен

преди 5 години

Лъжец НОМЕР 1 в РБ.

201

Ужас

преди 5 години

Този човек къде живее? Какво стана с акция имоти? Малцинствата в законни къщи и имоти ли живеят? Плащат ли за узаконяване и данъци? Какви имоти има елита? Какво автомобили се движат по улиците? Запада ни завижда, а за хората и болните няма

200

Анонимен

преди 5 години

Пълен проста.к! Две думи на кръст не може да каже! Какви глупости само! Извоювал 150 млн, всички го хвалели, границите били пазени....Простотия след простотия! Трети мандат е вече тоя ц.ървул. Какъв *** народ е българският! Плюха Живков и накрая за трети път си избират охранителя му. Пълен некадърник. Напомням че нито Македония нито Албания са по назад както казва. България е най бедната не в ЕС, в Европа! Наредихме се до африкански страни вече. Големият лидер! Изберете си го за четвърти път

199

Анонимен

преди 5 години

Винету, никой никого не иска да гони вече!Просто искаме адът, наречен "живот в България" да свърши, това е.На теб явно не ти пука за обикновения народ, но едно да станеш от дядо си Станчо, горе всеки си плаща, винаги, и за всичко.А долу - децата и внуците плащат приживе още...

198

Башка Луд

преди 5 години

Този плаши ли ни? Или се има вече за "Бащица" на българите, за месия, за несменяем, пожизнен вожд?Ако Винету и неговите разбойници, спрат да крадат, ще има пари и за народа!Но това е невъзможно!Време е всички тУмбаци от, независимо от коя партия, да бъдат изметени от властта и да им бъде потърсена отговорност!

197

Тинтири

преди 5 години

Тоя главанак за кои заплати по-конкретно говори? Какви 1500 лева? Изследвайте борисов за психични отклонения- крайно необходимо е! Да се лекува, какво толкова- не е обидно. Стига вече чалъми.

196

Анонимен

преди 5 години

Не се знае дали си е купил остров,но България със сигурност си е купил.По-добре да беше остров.

195

невярвам че има

преди 5 години

бойко кажи си за Остова. ромите ще те разбератне е за вярване че има един остров.

194

Главна Метастаза

преди 5 години

с диагноза "метастази в мисленето" неозначава че вече мислите му летят измеждо-сред-през-бъб-от със, така да се казе метастазирал речник и анатомия.

193

Анонимен

преди 5 години

Тоя трябва да последва Чаушеско иначе нищо добро не ви чака.

192

Анонимен

преди 5 години

Ха Ха , той пак се изцепи. В държавите с високи доходи сигурно няма избори .Вземете му микрофона на този *** , че постоянно ни прави за смях пред света.

191

Анонимен

преди 5 години

Дали Борисов си е взел остров или архипелаг, мислейки за своето бъдеще, това трябва да разследват специализираните служби. Но големият проблем в България е- къде изчезват милиардите?

190

Анонимен

преди 5 години

В България корупция няма и не управлява МафиятаБорисоф защо свали Милен Цветков, А? Гръцко островче нещо ау? Жалка история

189

Анонимен

преди 5 години

В едни други географски ширини човекът на снимката щеше да бъде сварен в казана и изяден с черпака за заслуги към народа си!На добър, примирен и отчаян народ си попаднал, Борисов!Пали свещи всеки ден за което, късметът ти е голям, щом толкова те търпим.

188

Анонимен

преди 5 години

До 201 и теоретически и практически имаме 50милиарда външен дълг,чак праправнуците ни ще го изплащат,а за успокоение ще ти кажа,че се теглят още милиарди.

187

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе не крадат, те "източват" .

186

:)

преди 5 години

Всеки път като се изказва тоя и си представям една горила която се блъска в гърдите с юмруци.

185

Ямбол

преди 5 години

Вторник, 26 Юни 2018 11:48 Ексклузивно. Състав на Ямболския окръжен съд оправда окончателно инж. Каньо Канев по заведеното срещу му дело за клевета от кмета на Ямбол инж. Георги Славов. В интервю за Ямболсвят Канев беше съзнателно казал: Ще наричам Славов крадец, докато престане да краде, след което ще го наричам бивш крадец.

184

варна

преди 5 години

Лесно се говори с 11млрд в джоба...Донесъл милиони, източени отнегови фирмички с 25 годишни собсвеници чрез тези сладки държавни поръчки, та то всичко се руши до 2,3 години правено по тия поръчки, направихте стадиони и бази който стоят празни, няма кой да тренира, всички бягат в 4 града защото нямат препитание, за пътища няма да коментирам, на 3тата година са разрушени..Всичко ти е некачествено Борисов, откраднахте 70% от тия милиоарди от европа, направи богати 10% твойте хора, другите да бачкат

183

уу

преди 5 години

а с кражбите на гРОБ сигурно ще ги достигнем