49

Анонимен

преди 5 години

По опасени за Европа от бежанците са тъпите комунисти преоблечени като социалисти националисти ама и с тях ще се справи Европа и Меркел

48

a

преди 5 години

До ФактЕвропа загива, защото отдавна е загубила смисъла си на съществуване. Континент от преяли старци, няма да оцелее дълго срещу надигащите се от всички страни бедни и гладни от Африка и Азия!

47

Име

преди 5 години

"В този смисъл канцлерката Меркел сега би могла да извади чековата книжка и да мобилизира личните си резерви, за да направи политическите си партньори по-сговорчиви.". типичното мислене на ***. с чужди милиарди всеки може. нека политиците докарали тази катастрофа да извадят парите от собственя си джоб, другарко вувузел от дойче веле.

46

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да се спасява меркел? Въпросът е риторичен. Както е казал Лаврентий Берия - Не трябва да се помага на *** защото самия ти ставаш *** и изглеждаш като такъв!Не край на политическата кариера, а строг тъмничен затвор! Защо ли защото меркелтизма нанесе вредса и на германия но най вече на целия европейски съюз!

45

Анонимен

преди 5 години

Така спасяват Италия и показват среден пръст на нас и гърците.Дано Ципрас се озъби,че от нас не очаквам съпротива.

44

ужаст

преди 5 години

Последното което са измислили е създаване на голями лагери за бежанци в неевропейска страна.....Албания.Срещу пари.Албанецът е кандисал.Нали се сещате,че между Албания и Македония граница няма е накъде ще тръгнат другарите...Пак ни изиграха и то за без пари.Честито,умнико,Бойко.

43

Анонимен

преди 5 години

Ми да ви наложат малко германците техни култирни ценности, България е най-мюсюлманската и най-ромската държава в Европа, няма да ви се отрязят зле някой да ви наложи малко германски ценности.

42

Анонимен

преди 5 години

Меркел да не е *** та сте и забрали гайлето бе

41

Факт

преди 5 години

Европа е бита карта, но не заради. Какво са 2-3 милиона мигранти за 500 милиона, даже само Германия може да поеме 2 милиона без изобщо да се усетят. Но Европа загива, и причините за това съвсем не са мигрантите и Меркел.

40

Факт

преди 5 години

Пак се обсъждат стари,доказано неработещи идеи!Решението на проблема е само едно-затваряне на границите и експулсиране на вече пристигналите!Видят ли че масово ги връщат и мигрантите ще се кротнат!Ясно е,че няма да е лесно,организаторите на това нашествие няма да се примирят,но това е начина!И да не ни тикат в лицето разни конвенции,в момента срещу Европа се води война,а на война всичко е позволено,както се казва.

39

gogo

преди 5 години

До АнонименMerkel e gubai

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Абсолютише говорим за четвъртия райх! На времето дойчовците опитаха със сила - не стана, сега щурмуват крепостт от вътре. И моля не ни занимавайте с уруспията. Няма как човек не създал семеиство поколение да решава проблемите на континент!

37

Анонимен

преди 5 години

Най-страшното е, че ЕС е германски съюз и е въпрос на време немците да наложат културните си особенности и тук. Цензура в интернет, послушни либерални пропагандни медии и политкоректни четива с които да ни промиват мозъците колко е хубав мултикултурализма и колко сме лоши ако не приемаме бежанци. Гей прайдове, отворени граници, затвор и уволняване от работа при изказване на различна от държавната позиция. Чакат ни светли времена! Добре дошли в бюргерския ессср.

36

Европейка

преди 5 години

Два пъти бяхме с Германия,два пъти бълбукнахме с нея.Тя се оправи,ние -не.Само не разбрах защо е юридически незаконно да не приемаме мигранти.Значи който иска, идва и се развява както си иска.А ние работим до 80 години да го издържаме.Жалко,че нищо няма да оправят.15 години срещи и дрънканици и -нищо.

35

Анонимен

преди 5 години

Войните, трафикантите, тънките сметки, печалбите, парите.... Това са въженцата, от които се плете дебелото въже, на което ще увиснат всички надежди за МИРНА и обединена, богата Европа.

34

до 46

преди 5 години

Какво общо имат русофилите тук? Нали евроценностните са на кормилото. Прочетете статията внимателно, много внимателно. Ако не сте обучаван по НПО програма в у-ще, ще откриете много интересни похвати от безпочвени обиди до несъстоятелни твърдения. Обърнете внимание на "от 15 години се обсъжда тази възможност" Какво стана преди 15 години? Спомняте ли си? Още един въпрос. Нали европропагандата ревеше, че бежанците са станали проблем след намесата на Русия в Сирия?

33

Анонимен

преди 5 години

49, Меркел сериозен и надежден политик!? Бате, пий си хапчетата, спал си на открито. Меркел и Германия съсипаха Европа за трети път! Всеки ден чувам хора как кроят планове да бягат извън Европа - Австралия, Канада, САЩ. Самите немци вече емигрират! До тук ни доведе либерализма!

32

Кожогризец ООД

преди 5 години

Да видим баце за колко пари ще ни продаде.

31

Анонимен

преди 5 години

Само Меркел е сериозен и надежден политик. Другите са жалка работа. На Германия и остана да бъде морална сила без истерия и увъртане. Да се държим с немците, че другите съвсем изтрещяха. Бате поне е спокоен и уважава Меркел. Мигрантите пак при Меркел ще идат - не можем да ги вържем тук или затворим.

30

Анонимен

преди 5 години

Не пишете за Германия и Немците от архивните ленту. Тази Германия на прогреса и тези работливи гнемци ги няма вече. Германия е превзета от вентилатора разхвърлящ напечатани зелени гущери, пълна е с иемигранти, по улиците и мирише на ориента, а местните немци са превърнати от послушни и работливи граждани в раболепни и безропотни роби с промито съзнание живеещо на базата все ое на някакво отминсло величие. И продължавт сами да приемат розовото хапче за да не прогледнат.